AVA: Bu Cumartesi, Halloween Havoc'ta, NXT'nin en büyük iki süperstarı, NXT Şampiyonluğu için ilk kez teke tek karşılaşacak. Geçen hafta, sahne arkasında işler tamamen kontrolden çıktı, ama her iki süperstara da sözleşme imzalanana kadar sakin olmalarını söyledim, o yüzden bunu resmi hale getirelim. Önce, meydan okuyucu Trick Williams'ı alkışlayalım. Ve NXT Şampiyonu Ricky Saints.
Trick Williams: Geçen hafta da söylediğim gibi Ricky, ben işleri kendi zamanımda yaparım. Birisi benim adımı bağırıyor diye hemen koşmaya çıkmam. Ben zamanımı beklerim. Spot ışığımı beklerim ve bu yüzden ana etkinlikteyim. Ama sanırım tüm bu olaydaki sorunumuz da bu. Yani Ricky, sen kızgınsın çünkü NXT Şampiyonu olmana rağmen, Trick Williams hala NXT'nin adamı, ben hala ana etkinlikteyim. Ve bu yüzden, birkaç hafta önce, Showdown'da seni beklettim, bir şeyi kanıtlamak için, Ricky, NXT'yi alıp sırtına yükleyebilecek tek bir adam vardı ve onun adı Trick Williams. Ama yanlış anlama, NXT'yi çok sevdiğim için değil, gerçekçi olalım. NXT'ye hiçbir borcum yok, TNA'ya hiçbir borcum yok. Tek bir adama sadığım, tek bir adama, ve unvanım olmasa bile, Trick Williams'a sadığım. Trick Williams kendini çok seviyor. Ve ben Trick Williams'ı sevdiğim için, Trick Williams da beni sevdiği için, Trick Williams için en iyisini yapacağım ve 3X (pardon), 3X (ne dedin?), 3X (oh, evet) NXT olacağım.
Ricky Saints: Hadi, çabuk ol ve imzala, oyuncu, çünkü söylemek istediğim bir şey var. Ben çok duygusal biriyim, duygularımı açıkça gösteririm, bunu kabul ediyorum, bunda yanlış bir şey yok. Kim olduğumu çok iyi biliyorum ve hiç değişmedim, ama senin için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz? O unvan seni ya kendini beğenmiş ya da gerçekten hırslı yapabilir. Benim için, daha odaklanmış oldum, ama o unvan sana ne yaptı? The Whoop That Era'yı başlatan adam, ve sanırım sen de katılırsın, NXT tarihinin en heyecan verici dönemlerinden biri, ama tahmin et ne oldu, dostum, yolun yarısında rotadan saptın. Kendini markadan daha büyük gördün, buradaki ve arkadaki herkesten daha büyük olduğunu düşündün, unvandan daha büyük olduğunu düşündün. Bana göre, sen çoktan burayı terk etmeye hazırdın, playboy.
Trick Williams: Dur bakalım, Ricky. Etrafına bak, yarattığım her şeye bak. Senin gibi, on yıllardır bağımsız liglerde emek veren biri için bunu kabul etmek zor olmalı. Bana bak, Ricky, bana bak. Bağımsız liglere ait biri gibi mi görünüyorum? Hayır, tabii ki hayır. Lanet olsun, Hollywood'a ait gibi görünüyorum, iyi görünüyorum, Ricky, şampiyon gibi görünüyorum.
AVA: Bu iş kontrolden çıkmadan önce.
Trick Williams: Dur bakalım Ricky. Gözlerine baktığımda bir şampiyon görmüyorum, cosplay yapan, elinden gelenin en iyisini yapan, Trick Williams'ın dublörü olmak için elinden geleni yapan birini görüyorum. Ama sana yardım edeyim Ricky, Trick Williams'ın yerini alabilecek hiçbir insan yok, bu yeryüzünde hiçbir insan yok. En iyi halinle, benim dublörüm olabilirsin. Ve yoluma çıktığın için, NXT Şampiyonluğu için kıçını tekmeleyeceğim. Ve bu Mutlak Çağ kesinlikle sona erecek.
Ricky Saints: Harika, bu harika, bayıldım. Bir gün PC'ye girip başarılı olmayı umut eden adam, şimdi kıçın kapıdan zar zor sığıyor. Bana bağımsız liglerde ter dökmekten bahsetme, çünkü benim yaşadıklarımdan sonra, senin kıçın giydiğin gömlekler gibi katlanıp dururdu, anlıyor musun? Benim hakkımda bilmen gereken bir şey var, ben asla Trick Williams'ın yerine geçemem. Ben orijinalim, sen benim gibi olmaya çalışıyorsun. Ben senden daha pürüzsüzüm, daha ipeksiyim, senden daha şıkım. Ben NXT'nin yüzü olan adamım, anlıyor musun? Burası benim evim. Ben kilitliyim. Cumartesi geldiğinde, tahmin et ne olacak, sen dışarıda kalacaksın, çünkü ben kesinlikle Ricky Saints'im.
Trick Ricky'ye adi bir darbe indirir. Trick, Ricky'yi The Trick Kick ile yere serer. Ricky, masanın üzerinden F5 yapar. Ricky, program sona ererken NXT Şampiyonluğu ile poz verir.