(NXT Spoiler) Sol Ruca'nın Akıbeti

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

AVA: Tamam, Sol, daha önce konuştuğumuzu biliyorum ve benim ne hissettiğimi biliyorsun, ama WWE Universe'e seslenmek istediğini söyledin, o yüzden söz sende.

Sol Ruca: Açıkçası, her zamanki gibi dolaşamıyorum. Maalesef, Cuma günü SmackDown'da Charlotte ve Alexa ile yaptığımız takım şampiyonluğu maçında sakatlandım. Buraya kimseyi suçlamak için gelmedim, sakatlıkların olabileceğini biliyorum, bu oyunun bir parçası ve hayat devam ediyor. Bu nedenle, tıbbi olarak Halloween Havoc'ta Blake Monroe'ya karşı Kuzey Amerika Şampiyonluğu unvanımı savunmak için hazır değilim. Ne zaman hazır olacağım bilmiyorum, tek bildiğim Cumartesi günü hazır olmayacağım.

AVA: Sol, bak, ne demek istediğini anlıyorum, ama bunu yapmana gerek olduğunu sanmıyorum, yani Speed unvanın ne olacak?

Sol Ruca: Bunu sonra konuşabilir miyiz, bir bölümü, hele ki iki bölümü bekletmek istemiyorum. Bu unvanı Stand & Deliver'da Ladder Match'te kazandım, çünkü Stephanie Vaquer o soyunma odasında fırsatlarını bekleyen çok sayıda kadın olduğunu söyledi ve bu durum değişmedi. Bunu geri kazanacağım.

Blake Monroe: Çok üzgünüm Sol, ne talihsizlik. Ama Kuzey Amerika Şampiyonası'nın geleceği için endişelenmene gerek yok, çünkü ben buradayım. Halloween Havoc'ta maçım vardı ve bu nedenle bir numaralı rakibim. Sol şampiyonluğunu savunamayacağına ve senin ne zaman iyileşeceğin belli olmadığına göre, şampiyonun kim olacağı belli. NXT'yi göz alıcı hale getirmek için geldim ve Kuzey Amerika Şampiyonasını da göz alıcı hale getireceğim.

Zaria: Hayır, hayır, hayır, bekle AVA, onun söylediklerini dikkate alma, çünkü Blake, sen bir unvanı hak etmiyorsun, özellikle de Sol'un kazandığı, çok uğraştığı, defalarca savunduğu bir unvanı. Burası NXT, Blake, biz unvanları devretmeyiz.

Blake Monroe: Oh, evet, aferin, Zaria. Yine başladık, Sol'un tüm savaşlarını onun yerine savaşıyoruz. Belki bir gün, bilmiyorum, kendin için bir şeyler yapmayı deneyebilirsin. Ama o zamana kadar, bu markanın bir Kuzey Amerika Şampiyonu'na ihtiyacı var ve benden daha iyi kim olabilir ki?

Sol Ruca: Zaria, bunu söylemekten nefret ediyorum, ama o biraz haklı, yani, ne zaman iyileşeceğimi bilmiyorum.

Zaria: Hayır, bu tamamen doğru, ne zaman geri döneceğini bilmiyoruz. Birkaç ay olabilir, birkaç hafta olabilir. Biliyor musun? Hiç endişelenme, ben hallederim.

Blake Monroe: Anladık, en iyi arkadaşlarsınız, kimin umurunda?

Zaria: Kapa çeneni, Blake. Sol, Halloween Havoc'ta Blake'e karşı unvanımı savunabilirim. Sol'un onuruna Kuzey Amerika Şampiyonluğu'nu savunabilirim. AVA, ne dersin?

Blake Monroe: Sakın cevap verme. Anladık, Sol'u seviyorsun, Sol da seni seviyor ve bu muhtemelen şampiyonluğa en yakın olabileceğin an, ama işler böyle yürümüyor.

AVA: Tamam, Blake, bana sordu, sana değil. Şimdi, biraz alışılmadık olsa da, aslında harika bir fikir olduğunu düşünüyorum, ama Sol, bu senin unvanın, seçim senin.

Sol Ruca: Bu unvan için çok uğraştım, ama bu dünyada senden daha çok güvendiğim kimse yok, Zaria. O yüzden, evet diyorum.

AVA: Öyleyse resmiyet kazandı. Bu Cumartesi, Halloween Havoc'ta, Blake Monroe ile Zaria, Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek.

Blake, AVA'ya sertçe cevap verir. Zaria, Blake'i F5 ile yere serer. Zaria, Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonluğu ile poz vererek bu bölümü kapatır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi