(NXT Spoiler) TNA X-Division Şampiyonluğu Maçı

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Leon Slater def. Channing Lorenzo (Leon Slater kemerini korudu)

Leon Slater iplerin üzerinden rakibine yaptığı The Swanton 450'nin ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini koruyor.

Je'Von Evans: Hey, dur, dur. Leon'a bir kez alkış tutun. Ama Leon, işimize bakalım, çöle gitmeye çalışıyorum dostum, yalan söylemeyeceğim. Tamam, bak, Halloween Havoc'a gitmek istiyorum, ne dersin?

Leon Slater: Hey, J, insanlar ringde birbirimize karşı yarattığımız sihri zaten gördüler, ama benim fikrimi dinle dostum. Ya aynı tarafta durursak?

Je'Von Evans: Bu harika, ama düşünüyorum da, The Young OG ve The Youngest In Charge bir takım maçında yer alacaksa, bu bir film gibi olmalı, anlıyor musun? Bak ne diyeceğim, NXT, TNA vb. nereden olduğu umurumuzda değil.

AAA'dan La Parka ve Mr. Iguana sahneye çıkar.

Mr. Iguana: Yanlışsam düzeltin, sizler La Parka, Mr. Iguana ve La Yezca olmadan Halloween Havoc'u düzenlemeyi mi planlıyorsunuz? Bakın, az önce AVA ile konuştuk ve o da aynı fikri ortaya attı. Cumartesi günü siz ikinizle biz karşı karşıya geleceğiz. Bilginiz olsun, AAA Meksika, Los Angeles ve Las Vegas'ı ele geçirdi, bu Cumartesi de sıra Prescott Valley'de.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt