- Konular
- 78
- Beğeni sayısı
- 6,402
- PG Nakit
- 2,415
- Favori Güreşçi
- John Cena
Ağaçlı, çiçekli, böcekli bir bahçede kamera açılır. Venis yıllar sonra sakal bırakmış. Bu, PGW'ye geldiği günden beri ilk defa şahit olduğumuz bir manzara. Problem şu ki, sakallar yaşını belli ediyor, bembeyaz.
Val Venis: Dün gece PGW'yi sizler gibi ben de dışarıdan seyrettim. Bakın ne diyeceğim? Bu geleneksel maç işi fena halde canımı sıkıyor adamım. Geçen hafta beni onurlandırdıklarını zanneden iki dallamaya cevabını vermiştim. Hayır, artık grup sevmiyorum anlıyor musunuz? Double penetration zannettiğiniz kadar konforlu değil. Bu işi artık tek görmek istiyorum adamım. Sikeyim! Hayatım boyunca birilerine güvenmek istedim. Belki O'dur, olmadı; belki şu. Belki diğeri... Ne öğrendim? İnsanoğlu aşşağılık bir götverendir. Kimseye güvenmiyorum amına koduklarım. Hele hele geçmişte kanlı bıçaklı olduğum iki dallamaya? Delirmiş olmam lazım. Onların yana yakıla adam aradıklarını görmek bana keyif bile veriyor. Yanlış anlaşılmak istemem. Tony ve iddia ettiği her şeyden uzak ve ilgisizim. Bana kalırsa o adam bir hayalet. Haziran'da şirketi ele geçirdiklerinde burayı bir pizza dükkanı kadar sikik bir yere çevireceğini düşünmüştüm ama görünüşe bakılırsa aileyi bir arada tutmakta zorlandı. Şimdi devşirme silahşörlerle bir dava gütmenin derdinde. Silahşörler de ne silahşör ama?! Rikishi'nin götünden fırlattığı döl ve onun jartiyer dişli arkadaşı. Burada bir taraf seçmem mi isteniyor? Hey Venis söyle bana, muza oturup yarak mı yalamak istersin yoksa yarağa oturup muz mu yalamak? Hayır adamım, muza da yarrağa da siz oturun. Benim karnım tok.
Val Venis: Şuna bir bak. WrestleMania I'de kariyerini bitirdiğim adam gelmiş beni davet ediyor. Taşşak mı bu? Benimle taşak mı geçiyorsun? Berto, Berto, Berto... Hiç değişmeyeceksin, öyle değil mi? En ufak bir aksilikte verdiğin sözleri yutup piç etmen, her tehditte ilk yumruğu atan olman. Bir emekli için epey atraksiyonlu bir emekli hayatı yaşıyorsun. Titus'un mezarının gizemini çözdün mü? Lanet olası Wes hangi cehennemde? Şu deli Türk hala kuzeniniz olduğunu iddia ediyor mu yoksa ilaçlarını almaya başladı mı? Survivor Series... Eğer bir anlaşmazlık varsa, bu seni ilgilendirmezdi Latin kalçası. Arka alanda bunu halledecek insanlar hala var. WrestleMania'da neden kariyerimi ortaya koydum? İlk fırsatta verdiğin sözü çiğne diye mi? Beni dinle Berto. O maça sizinle birlikte çıkmayacağım. O maça sen de... Çıkmayacaksın göt herif. Bana bir sözün var! Ama Venis bu hengamed- İSTERSE KIYAMET KOPSUN! ANLIYOR MUSUN BENİ, CANIN CEHENNEME! HİÇBİR ŞEY UMRUMDA DEĞİL! BANA BİR SÖZ VERDİN VE ONU TUTACAKSIN! AKSİ HALDE...
Venis kameraya yaklaşıp öfkeyle bakar ve kamera kapanır.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Val Venis