Andrade'nin AEW'den Bir Anda Kaybolma Sebebi

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Meltzer'in aktardığına göre Andrade, WWE'den kovulduktan sonra 90 günlük rekabet etmeme kuralı yürürlüğe girmiş fakat Andrade bunu AEW ile paylaşmamış.

Andrade şova çıktıktan sonra WWE tarafından AEW'e bir yazı gönderilmiş. AEW de durundan haberdar olmadıklarını iletmiş.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Bir şey deyince kızıyorsunuz ama AEW'nun bu durumdan Andrade'ye sormadan haberdar olması gerekmiyor mu? Nasıl yönetiliyor bunlar anlamıyorum.
Onu nasıl anlayacaklar olm sence Wwe şirket kontratlarını açık kaynak kodu gibi oraya buraya mı dağıtıyor? Bu işin bi ligi mi var ki herkes oraya kontrat bilgilerini KAP'a bildirir gibi bildirsin?

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Onu nasıl anlayacaklar olm sence Wwe şirket kontratlarını açık kaynak kodu gibi oraya buraya mı dağıtıyor? Bu işin bi ligi mi var ki herkes oraya kontrat bilgilerini KAP'a bildirir gibi bildirsin?
Knk bunlar hep aynı şekil kontrat yapmıyor mu? Serbest bırakma durumundaki 90 gün maddesi herkesin kontratinda sabittir herhalde. Andrade yanlış yonlendirmis olabilir. AEW tamamen kabahatli değil oyuna gelmiş biraz.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Knk bunlar hep aynı şekil kontrat yapmıyor mu? Serbest bırakma durumundaki 90 gün maddesi herkesin kontratinda sabittir herhalde. Andrade yanlış yonlendirmis olabilir. AEW tamamen kabahatli değil oyuna gelmiş biraz.
Sabit değil. Bi ara o maddenin tamamen kalktığı haberleri vardı net hatırlıyorum. Şimdi Andrade'de çıkınca şaşırdım. Eşek Andrade zaten karım bu şirkette büyük yerlerde diyip kontratı okumamış bile olabilir.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Sabit değil. Bi ara o maddenin tamamen kalktığı haberleri vardı net hatırlıyorum. Şimdi Andrade'de çıkınca şaşırdım. Eşek Andrade zaten karım bu şirkette büyük yerlerde diyip kontratı okumamış bile olabilir.
Eski karısı la boşandı onlar ekran süreni arttır.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi