Alexa Bliss, Bray Wyatt'ı Anlatıyor

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

"Kariyerimde yaşadığım en eğlenceli deneyim olduğunu her zaman söylerim, çünkü çok eğlenceli bir meydan okumaydı. Bray'e ilk katıldığımda, 'Bunu mahveden ben olmak istemiyorum' diye düşündüğümü hatırlıyorum.

"Çünkü Firefly Funhouse, Wyatt Ailesi ve tüm bu şeylerle harika bir ilişkisi vardı. Yani ben onun dünyasına adım atıyordum ve onu oraya getirecek kişi ben olmayacaktım.

"Onunla çalışmaya ilk başladığım zamanı hatırlıyorum, bana bütün bunları verdi - çünkü karakterleri hakkında derinlemesine araştırmalar yapıyor, çok çok derinlemesine araştırmalar yapıyor - şöyle derdi: 'Bu belgeselleri izle, bu korku filmlerini izle, şunu izle, bununla ilgili notlar al.' Ve bu, sadece karakteriniz hakkında araştırma yapmak olmadığını, karakteri için bütün bir dünya yarattığını gerçekten takdir etmemi sağladı.

"Ve bu, benimle birlikte götürdüğüm bir şeydi; karakterinizi içten dışa bilmeniz, nerede büyüdüklerini bilmeniz, içinde yaşadıkları dünyayı bilmeniz, onlar için gerçekliğin ne olduğunu bilmeniz ve sadece önümüzde gördüklerimizi değil. Ve bu, karakter açısından gözlerimi gerçekten açan bir şeydi.

"O yaratıcı bir dahiydi ve WWE dünyasına herkesin gördüğünden farklı bir şekilde bakıyordu ve WWE evreni içinde bambaşka bir alternatif evren yarattı. Ve bu, onun yaratıcılığını çok büyüleyici bulduğum bir şeydi. Yaratıcılıktan bahsetmek istediğinde, sanki ona ayak uydurmak zorundaymışsınız gibi hissediyordunuz, çünkü aklı sürekli çalışıyordu.

"Sadece tanık olmak değil, aynı zamanda bir parçası olmak da çok güzeldi. Ve onun hikayesini Wyatt Sicks ile devam ettiriyor olmamız ve Universals'da Wyatt Sicks Evi'nin Dehşetini yaşamamız çok harika.

"WWE'nin bir bütün olarak onun vizyonunu canlı tutması ve onu hayatta tutması çok hoşuma gidiyor. Bence bunu sürdürmek için yaptığımız her şeyden çok memnun olurdu."

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi