Benim görevim o konunun başlığını o şekilde yazmak, merak edip tıklayanlar olabilir. Benim bu ihtimalleri düşünmem ve harekete geçirmem lazım.Kanka Allah rızası için şu başlıkları düzgün atın Iwgp dünya şampiyonunun rakibinin kim olduğunu biliyoruz, yeni Iwgp şampiyonu diye başlık attığında kemeri takeshitanın aldığını anlıyoruz. Zaten izleyen 3 5 kişi ya var ya yok şu başlığı yazıpta parantez içinde spoiler yazmak nedir?
2 ay önce Takeshita'ya verilen tepkilerin fazla olduğunu söylemiştim hatırlarsanız, oradaki motivasyonum şirketin bu kararı verecek kadar aptallaşmadığını düşünmemdi. Bu kararı kurtarabilecek tek şey Aew'daki olayları da kullanarak yapılacak bi Okada Njpw return maçı ama bunun yapılması Aew Japan olmaktan bile ileriye gider Roh'dan daha büyük Aew şirketi olurlar. Kısaca İki ucu değil bütün uçları boklu değnek oldu. Takeshita'nın rakibi kim olacak WK'da? Okada olursa şirketin hisseleri de devretsinler başkası olacaksa mantıklı seçenek yok. Zack ne yapacak? Tanahashi baba olmasa yine sıçıp sıvarlardı bu wk'da maddi olarak.
Burda öncelik Iwgp sampiyonunun degistigini haber almak isteyenler mi konuyla ilgili sohbet etmek isteyen njpw izleyicileri mi? Maçtan haberi olmayanlar merak edip tıklayacak diye maçın muhattapları niye magdur oluyor? "(Spoiler) Iwgp Dünya ağırsiklet şampiyonluğu maçının sonucu" veya "(Njpw Spoiler) ZSJ vs. Konosuke Takeshita" yazmak zor değil bence. Yeni ıwgp sampiyonunu merak edenler otomatik olarak maçı merak ediyor zaten. Bunun açıklamasını yapmak zorunda kaldığım için utanıyorum.Benim görevim o konunun başlığını o şekilde yazmak, merak edip tıklayanlar olabilir. Benim bu ihtimalleri düşünmem ve harekete geçirmem lazım.
1) Başta dediğin şey iki taraf içinde geçerli...Burda öncelik Iwgp sampiyonunun degistigini haber almak isteyenler mi konuyla ilgili sohbet etmek isteyen njpw izleyicileri mi? Maçtan haberi olmayanlar merak edip tıklayacak diye maçın muhattapları niye magdur oluyor? "(Spoiler) Iwgp Dünya ağırsiklet şampiyonluğu maçının sonucu" veya "(Njpw Spoiler) ZSJ vs. Konosuke Takeshita" yazmak zor değil bence. Yeni ıwgp sampiyonunu merak edenler otomatik olarak maçı merak ediyor zaten. Bunun açıklamasını yapmak zorunda kaldığım için utanıyorum.