PPV Crown Jewel Perth Spoiler | İskender Yağlarken Yapılabilecek En İyi Aktivite

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

İkili arasında gerçekleşen son maça tabii ki de iskender yağlarken tanıklık ettim fakat maçta neler olduğuna gelecek olursak İkili girişlerini yaptı. AJ Styles TNA günlerinden bir attire kullanırken John Cena'nın attire'ı ise bu şovun adeta bitki örtüsü gibiydi. Girişlerden sonra John Cena'nın AJ Styles için özel bir anonsör metni hazırladığını öğrendik ve bu metin okundu. Maçta ise ikilinin kariyerinden gelip geçmiş pek çok isme selam çakıldığını gördük. Christopher Daniels, Sting, Randy Orton, Frankie Kazarian, Bray Wyatt, The Miz, Shawn Michaels, Undertaker, Samoa Joe, Rey Mysterio... İnanılmaz hareketli, akıcı, aksiyonu bol ve uzun bir maçın sonunda ise maçı kazanan John Cena oldu. Maçın sonunda iki isim sarıldı ve birbirini tebrik etti.

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Yıllar, mevsimler ve haliyle aşina olduğumuz güreşçiler de değişiyor.
WWE vs TNA izlemiş gibi olduk. AJ Styles, genç yaşta TNA’de 3 defa triple crown alan bir isim. Safi hegemonya karşısında, TNA şirketinin ratinglerde tutunmasına çalışan bir güreşçiydi. Dönemsel olarak Cena ile aynı durumda olduğu ve ring içi kapasite olarak da çok üstündeydi. İkisinin de vedası ve maç sonu bizim gibi tencerenin dibini görmüş güreş severler için duygusal bir andı.
10 sene önce de rakiplerdi. Ama Cena’nın şirketin yüzü olduğu dönemlerde AJ Styles, TNA’de kemer sahibiydi. Şirket olarak olmasa bile final zirvesi anlamında buruk bir veda oldu. Cena’nın heel turn amaçsızlığı yıllar sonra ‘’Unreal’’ tadında belgesellere tanık olsa da veda turu kapsamında AJ Styles, ‘’ham güreş’’ kimliğiyle önemli bir seçenekti.
Styles’ı WWE’de izlemek ham bir TNA fanı olarak beni şaşırtsa da kemer alıp elinde tutması ve aynı zamanda genç güreşçileri taşıması beni her zaman mutlu etmişti.
Her şey için teşekkürler!

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi