- Konular
- 521
- Beğeni sayısı
- 505
- PG Nakit
- 1,020
- Favori Güreşçi
- Roman Reigns
Kevin Nash, @KliqThisPodcast'te WWE'nin satılmasından sonra royalty çeklerinin garipleştiğini söylemiş. Royalty Checks WWE Güreşçilerinin kendileri ile ilgili ürün vs. şeylerin satılması karşılığında aldığı ödeme. Nash son aldığı ödemenin bir öncekinin yarısı kadar olduğunu ve eskisi gibi detaylı bilgilendirmelerin olmadığını söylemiş. Geçmişte kadın tişörtü, erkek tişörtü gibi satış rakamları belirtilirken şimdi sadece "NWO Ürünleri" şeklinde bir başlık ve toplam rakam yazıyormuş. Aşağıya açıklamanın @Grok tarafından Türkçe'ye çevrimini koyuyorum.
"Bu hafta Bay Waltman'la konuşuyordum. Haftalık güncellememizi yaptık. İkimiz de royalty çeklerimizi aldık. 'Vay canına' dedim. 'Önceki iyiydi, bu berbat.' Yani, yarısı kadardı. Royalty'lerden büyük paralar kazandığım dönemlerde, her şey detaylı bir şekilde ayrıştırılırdı. 'nWo T-shirtleri', 'nWo kadın T-shirtü' gibi belirtilirdi. Şimdi ise 'nWo fikri mülkiyeti' diyor ve sadece bir rakam var. Alt kategoriler yok. Yani, adli muhasebe yaptırıp onları dava edeceğim. İşler böyle yürüyor. Şirket satıldığında her şey garipleşti... Eğer tüm o adamların ödemelerini alıp yarıya indirir ve bunu defterlere geri koyarsan, birkaç milyon dolar eder."