Bizim Z jenerasyonunda zevklerini mizah ile karisik aciklamak aliskanlik olmus. Dalga geciyormus gibi davranip saglam benimseyen cok insan var Tate gibileri. Yargilanma korkusundan dolayi boyle davraniliyor diye dusunuyorum, dusuncelerinin arkasinda durmaya cekiniyorlar.
Edit: Bir sey daha bu internet kisilikleriyle dalga gecmeye dair. Ovmek her zaman gommekten daha zordur. Kaliteli bir seyin neden kaliteli oldugunu kelimelere dokmek icin o seyi iyi anlaman, uzerine dusunmen gerekir. Dusuk kaliteyi gormek ve asagilamaksa her zaman kolay olandir. O yuzden bu konudaki sahis gibi palyacolarla dalga gecmeye vakit harciyor cogunluk. "Cringe" olup kendini yerin yedi kat altindakilerden ustun hissetmek yetiyor.
Vallahi ben de teknik olarak z jenerasyonuyum ama genelde kafa olarak çok uzak kalıyorum. Ciddi derecede Tate sevenler var. Adam insan kaçakçısı ya. Küçük yaştaki çocukları çok rahat kandırabilir, onlar büyüdükçe akıllanır diyorum da, 18 yaşının üstünde birisi Tate seviyorsa bir sıkıntı vardır. Kadınlar ve para içinde yüzüyor olabilir ama bunu yasadışı yollarla kazanıyor. Bunu savunmak aşırı aptalca.
Edit kısmınla ilgili, zaten genelde herkes kötü hayatlar yaşıyor. Kendinden daha aptal insana bakıp "ulan bu herif de ne aptal ya" diyor. Ama bunu yaparken bu aptal heriflere prim verdiği için bu Lucifer gibi adamlar kendini büyük biriymiş gibi görüyor. Bu adamı konuştukları için bu adamın daha geniş kitleye yayılmasını sağlıyorlar. Sonra konu ile alakasız birisi de, "bu adam çok izleniyor, haklı herhalde" diye balıklama atlıyor. Bu böyle kısır döngüye giriyor. Gülüp geçilecek şeyler uzadıkça uzuyor.