Çok sağlam olmuş tekrar dinledim şimdi. Taş gibi valla. Teşekkür ederim hoca.
The Lunatic Fringe kafkef Katılım 2 Tem 2023 Konular 990 Mesajlar 7,300 Beğeni sayısı 1,433 PG Nakit 2,230 Konum Compton Favori Güreşçi Shawn Michaels 3 Ağu 2023 #11 ReQuem' Alıntı: Çok sağlam olmuş tekrar dinledim şimdi. Taş gibi valla. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hoca.
ReQuem' Alıntı: Çok sağlam olmuş tekrar dinledim şimdi. Taş gibi valla. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hoca.
Ganbarimasu PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 365 Mesajlar 2,978 Beğeni sayısı 627 PG Nakit 1,175 3 Ağu 2023 #12 The Lunatic Fringe' Alıntı: Direkt linkini atayım istersen hocam. Genişletmek için tıkla ... Çok mutlu olurum.
The Lunatic Fringe' Alıntı: Direkt linkini atayım istersen hocam. Genişletmek için tıkla ... Çok mutlu olurum.
The Lunatic Fringe kafkef Katılım 2 Tem 2023 Konular 990 Mesajlar 7,300 Beğeni sayısı 1,433 PG Nakit 2,230 Konum Compton Favori Güreşçi Shawn Michaels 3 Ağu 2023 #13 Ganbarimasu' Alıntı: Çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla ... Google Colaboratory colab.research.google.com
Ganbarimasu' Alıntı: Çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla ... Google Colaboratory colab.research.google.com
Ganbarimasu PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 365 Mesajlar 2,978 Beğeni sayısı 627 PG Nakit 1,175 3 Ağu 2023 #14 The Lunatic Fringe' Alıntı: Google Colaboratory colab.research.google.com Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam ben bunun dokümantasyonu okuyup uğraşırım bir ara aklımda güzel fikirler vardı ama nasıl aratacağımı bilemiyordum. Çok sağol.
The Lunatic Fringe' Alıntı: Google Colaboratory colab.research.google.com Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam ben bunun dokümantasyonu okuyup uğraşırım bir ara aklımda güzel fikirler vardı ama nasıl aratacağımı bilemiyordum. Çok sağol.
The Lunatic Fringe kafkef Katılım 2 Tem 2023 Konular 990 Mesajlar 7,300 Beğeni sayısı 1,433 PG Nakit 2,230 Konum Compton Favori Güreşçi Shawn Michaels 3 Ağu 2023 #15 Ganbarimasu' Alıntı: Eyvallah hocam ben bunun dokümantasyonu okuyup uğraşırım bir ara aklımda güzel fikirler vardı ama nasıl aratacağımı bilemiyordum. Çok sağol. Genişletmek için tıkla ... Ne demek hocam.
Ganbarimasu' Alıntı: Eyvallah hocam ben bunun dokümantasyonu okuyup uğraşırım bir ara aklımda güzel fikirler vardı ama nasıl aratacağımı bilemiyordum. Çok sağol. Genişletmek için tıkla ... Ne demek hocam.