- Konular
- 140
- Beğeni sayısı
- 2,289
- PG Nakit
- 550
- RPG Karakteri
- Bray Wyatt
Açıklık bir alanda, domuz pisliğine bulanmış bir çamurluğun ortasındayız. Kameralarımız çamurlara odaklanırken bazı domuzların ölmüş, cesetlerinin ise çoktan çürümüş olduğunu görüyoruz. Kameralar, domuzu leş parçalarının üzerinde gezen larvalara odaklanmışken bir ses duyuluyor. Bir kalabalık, ürkütücü bir tempo tutturmuş şekilde ellerinde meşaleleriyle karanlığı yararken, tempoya yüksek bir davul sesi eşlik ediyor. Davulun ritmi yükselirken kalabalık iyice gürültülü bir hal alıyor ve kadraja giren kalabalığın pejmürde kıyafetleriyle Güneyliler, yani PGW Şampiyonu Bray Wyatt'ın insanları olduğunu görüyoruz. Kalabalığın arasından üzerinde çiftçi önlüğüyle Braun Strowman çıkıyor ve çamurluğun içine adım attıktan sonra kalabalığa dönüyor.
Biraderlerim ve bacılarım. Dünyayı ellerinde tutan adamı selamlayın. Ailemizin babasını, liderini selamlayın. Yenilmez armadayı, Fatihlerin Fatihi Bray Wyatt'ı selamlayın!
Kalabalıktan bir kükreme duyulurken iki meşalenin ortasında, tuhaf görünümlü bir etten yapılmış gibi görünen ve krallarda görmeye alışık olduğumuz bir tahtırevanı görüyoruz. Kuzu maskeli dört adam tahtırevanı çamurluğa giriş yaparken omzunda unvanıyla Bray Wyatt'ın pis pis sırıtarak etrafı gözlemlediğini görüyoruz. Çamurluğun etrafındaki çitlerin önünde yüzlerce meşale alev almaya devam ediyor. Wyatt Family'nin gücünü ve gerçek sayılarını ilk defa gözlemlediğimiz bu kare tüyler ürpertirken, Bray Wyatt söze giriyor.
Evlatlarım! Bugün, bizler için vaadedilen sona yaklaşma yolunda geride bıraktığımız bir dönüm noktasını daha kutluyoruz. Bugün, ilk kez dışarıdaki gafillere gerçek ve makbul olan yolun bizim yolumuz olduğunu, Wyatt Family'nin yolu olduğunu ispatlamak için değil; bu taşradan dünyaya hüküm dağıtmanın keyfini yaşamak için konuşuyoruz. Bugün, güneyle kuzeyi karıştıran meczuplara pusula olma günü değil; senelerin emeğinin hasadını alma günüdür. Bugün, kendi bedenini ve ruhunu bile anlamlandırmaktan aciz soytarılara fener olma günü değil; kutlama için dev bir kamp ateşi yakma günüdür. Biraderlerim ve bacılarım, bugün İtalyanların, Meksikalıların yahut PGW çöplüğünde boy gösteren bilimum soytarı kumpanyasının günü değil, Wyatt Family'nin günüdür. Ve bu topraklarda bizi biz yapan gücü sonuna kadar hissetme günüdür. Bu diyara adım attığımız günden beri gerçekliğini iddia ettiğimiz her şeyi teker teker ispatladığımız gibi, Wyatt Family'nin bu çöplükteki en büyük güç olduğunu bir kez daha bütün hasımlarımıza ispatladık! Biraderlerim, aylardır peşimde bir düşkün gibi dolanan o kara aygır; tasmasını bir kenara bırakıp kendini bir çeşit spor makinası gibi görmeye başladı ve bu sefer ihtiyar Bray amcanız bir son yazabileceğini düşündü. Ama günün sonunda gördük ki, boyaların altında yatan adamın da STG ismiyle bilinen ucubeden çok da bir farkı yokmuş... Gördük ki, Bray Wyatt'ın sırtını yere getirmek için çehre değiştirmek, isim değiştirmek yahut biçim değiştirmek yetmez. Zira.. Bray Wyatt her zaman o kostümün altında ne yattığını bilir ve tuzaklarını ona göre hazırlar... Bad Blood gecesi geldiğinde, küçük Steve bu sefer her şeyin farklı olduğuna inandı. Bray amcasını farklı bir yüzle ve farklı bir isimle kandırabileceğini sandı.. Ama kabuğun ne olursa olsun, onun altında yatan şeyin gerçek olmadığını biliyordum evlat. Ve geldiğimiz noktada, Kötü Kan'ın aktığı gecede gördük ki PGW benim dünyam.. ve diğer acuzeler; onlar sadece ben izin verdiğim ölçüde bu dünyanın içinde nefes alabiliyorlar!
Güneyliler büyük bir gürültü koparırken Bray kahkaha atıyor ve omzundaki unvana vuruyor.
Gün, kıyam günüdür! Bizim hak ettiğimizi almak için senelerdir verdiğimiz mücadelenin meyvelerini yeme günüdür. Gün, aylardır dökülen kanların, kırılan miğferlerin ve savaş meydanlarında çığlıklar eşliğinde ölen atların kanlarından oluşan yolda yürüme ve yolun sonunda tahta kurulmuş olan adamı görüp ona saygılarını sunma günüdür. Deneyecekler, tekrar ve tekrar. Bray Wyatt'ın sırtını yere getirmeyi başarana kadar hiç durmadan denemeye devam edecekler ama günün sonunda her zaman akbabalar PGW'nin üstünde kanatlarını çırpmaya devam edecekler. Bray Wyatt, bu toprakların değişmez kanunu ve ben ayakta durduğum müddetçe hükmümü sürmeye devam edeceğim. Benim için geride kalanlar yahut tamamlanan hikayeler bir önem taşımıyor, PGw bir isimler listesi ve ben her mezartaşına bu isimleri teker teker kazıyana kadar durmayacağım. Kaç delikanlıyı daha bana kurban edecekler? Kaç mumu söndürmemiz gerekiyor ki bizim güneşimizin hiç batmadığını anlamaları için? O gece, Hispanik bir etnik döküntü beni arkadan hançerleyerek altınımı gasp edebileceğini sandı. Roman ve Enzo isimli soytarıların kardeşlerime yaptığı şeyi o da yapabileceğini düşündü ama Bray Wyatt uyumaz biraderlerim ve bacılarım... Hasımlarım, benim sırtımdaki hedef tahtasına atış yaptıkça benim iştahım daha da palazlanıyor ve günün sonunda Bray Wyatt'ın iştahını doyurabilecek hiç bir porsiyon gelmiyor karşıma. Şimdi, karşıma kim çıkarsa çıksın; İtalyan, Meksikalı ya da haritanın herhangi bir noktası. Kılıcım her zamankinden keskin ve iradem her zamankinden daha sağlam bir şekilde savaşacağım. Ne Gibki, ne Dominik Mysterio, kimse beni ulaşmaya çalıştığım ülküye gitmekten alıkoyamayacak... Follow… the buzzards.
Wyatt unvanını halkına gösterirken büyük bir uğultu kopuyor ve bu görüntülerle kameralar kapanıyor .
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Bray Wyatt