Masha Slamovich'ten Açıklama Geldi

wegdarest11

PG.net Kullanıcısı
Konular
75
Beğeni sayısı
25
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Hangman Adam Page
Eski TNA Knockouts şampiyonu Masha Slamovich, eski partneri AKIRA’ya fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamakla suçlanmıştı. AKIRA, bu süreçte ağır depresyon yaşadığını ve intihara sürüklendiğini öne sürmüş, sosyal medyada morluk fotoğrafları ile mesajlar paylaşmıştı. İddiaların ardından TNA resmi bir soruşturma başlatmış, Slamovich’in maç tanıtımları kaldırılmış ve Prestige Wrestling ile West Coast Pro karşılaşmalarını iptal etmişti.

Slamovich'in AKIRA'ya şiddet uyguladığı görsellerin yayılmasının ardından Slamovich'ten açıklama geldi:

"Bu yılın başına kadar zehirli ve karşılıklı yıkıcı bir ilişki içindeydim. Birbirimize derinden zarar vermiştik ve özel anlarımızda, birbirimize hak ettiğimiz özeni ve saygıyı göstermekte başarısız olmuştuk.

Yaptıklarımdan sorumluluk alıyorum ve üzgün, utanç içinde ve ilişkimizde oynadığım rolden, olayların geldiği noktadan dolayı mahcup durumdayım.

O zamandan beri bu süreci değerlendirmek ve çatışmalarla daha olgun, daha sağlıklı ve sürdürülebilir yollarla baş edebilmek için yardım aramıştım.

Hayal kırıklığına uğrattığım herkesten, eski partnerim de dahil olmak üzere, özür dilemiştim. Onun da iyileşebilmesini diliyorum.

Bu konuyla ilgili tek açıklamam bu olacak."

- Masha

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi