Stephanie Vaquer: "CMLL'de Kimse Yardımsever Değil"

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,661
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Abla sen o şirket olmasa, burada değildin. Tamam seni öldürmeye çalışan ex sevgilin de oradaydı da, şimdi yine AAA'da aynı çatı altındasınız yani. CMLL'den ayrılırken bütün köprüleri yaktığını biliyoruz zaten. Ancak seni sen yapan şirkete böyle demezsin. Onlar olmasa ne New Japan ile, ne Stardom ile, ne de AEW ile çalışabilirdin. Bunlar olmadan da WWE seni görmezdi.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,231
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Abla sen o şirket olmasa, burada değildin. Tamam seni öldürmeye çalışan ex sevgilin de oradaydı da, şimdi yine AAA'da aynı çatı altındasınız yani. CMLL'den ayrılırken bütün köprüleri yaktığını biliyoruz zaten. Ancak seni sen yapan şirkete böyle demezsin. Onlar olmasa ne New Japan ile, ne Stardom ile, ne de AEW ile çalışabilirdin. Bunlar olmadan da WWE seni görmezdi.
Orada parladı diye CMLL yardımsever mi oldu

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
CMLL'de nepotizm'in allahı dönüyor zaten. Başka güreşçi hiç söyledi mi bilmiyorum ama mainstream yerde ana kemer şampiyonunun bu durumdan şikayet etmesi baya iyi olay

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,661
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Orada parladı diye CMLL yardımsever mi oldu
O çalışıyor, şirket karşılığını veriyor. Yardımsever olmakla alakalı değil, etik değil. Nepotizmin olmadığı bir şirket söyle bana. Fakat biliyoruz ki öyle bir şirket yok. Yine de zamanında yemek yediğin kaba pislemek yanlış. Konu atıyorum CMLL değil de, TNA falan olsaydı, yine tutumum aynı olurdu. Kross'a yapılan kariyer suikasti gibi bir şey yapmıyorlarsa, o kadar mızıklamaya gerek yok.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi