Gail Kim İkiyüzlülüğü

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Jim Cornette podcastinde Riho başta olmak üzere joshiler için "sexdolls" ve "school girls" gibi aşırı seksist benzetmeler yapmış ve onları tepeye çıkmak için cinselliği kullanmakla itham etmişti.

Gail Kim de buna destek verircesine Riho'nun kıyafetlerinin gerçekten de küçük kız çocuğunu andırdığını, garip ve müstehcen hissettirdiğini ve Riho'nun inandırıcılığınının olmadığını söylediği bir flood paylaştı.

"Klibin tamamını izledim. Klip istemediğimi söylemiştim ama neyse. Söyledikleriyle alakalı sorunum olan tek kısım dişleriyle ilgili, bunu belirteyim. Uzun zamandır AEW izlemiyorum ama izlediğim dönemde Riho'yu gördüm ve onunla ilgili bir sorunum yok, çünkü bu işte yer alan tüm kadınların destekçisiyim. Aam yine de onu izlerken oldukça rahatsız hissettim çünkü kamerada hep eteğinin altı görünüyordu ve küçük bir kız çocuğu gibi giyiniyordu, bunu oldukça uygunsuz buldum. Ayrıca ben inandırıcı güreşten yanayım, şimdilerde çoğu kişinin aksine. Ve onun boyundaki küçük bir kızın divüzyondaki diğer kadınlarla güreştiğini görmek bana inandırıcı gelmiyordu. Şunu belirtmeliyim ki Io, Mia, Asuka, Kairi ve Lei Ying bana daha inandırıcı geliyor ve onları izlerken rahatsız olmuyorum."

Gail'in bu sözlerinden sonra millet onu iyiden iyiye haşlamaya başladı. Riho'nun boyunun Kairi'den uzun ve Iyo ile aynı olmasına rağmen Iyo ve Kairi'yi inandırıcı bulup Riho'yu bulmaması; günümüzde birçok kişinin (hatta Gail'in de aktif olduğu dönemde) oldukça serbest giyinirken Riho'nun giyiminin küçük çocuğa benzetilerek müstehcenleştirilmesi; Gail'in Awesome Kong ile güreşip hatta onu yenmesiyle bilinen bir kariyeri varken Riho'nun aynı boydaki diğer kadınlarla güreşmesinin inandırıcılığının olmadığını ileri sürmesi gibi birçok konuda Gail'in ikiyüzlü davrandığı belirtiliyor. Cornette'in joshilere yaptığı seksist benzetmelere ses çıkarmaması da hayranları daha da öfkelendirdi, bunun üzerine Gail birçok hayranı engellemek zorunda kalsa da gündemde birçok kişi tarafından saygınlığını yitirmiş oldu.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Güreşi bitiren bir güruh da duyarcılar oldu. Güreşte her türden karakter olmalı. Gerçek hayatla çok birleştirdiler güreşi. Adamlar oraya sana örnek olmak için mi çıkıyor? Karakterler çok düzleşti. Giyime bile anlam katmış adamlar. Bu kadar kurcamalayın yahu. Riho miho tanımam da boşa etiket yapıştırmış.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi