Pro Wrestling NOAH Spoiler: Uzun Zaman Sonra Pro Wrestling NOAH'ta Görülen İsim, Kazuyuki Fujita'ya Meydan Okudu

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Minoru Suzuki, Pro Wrestling NOAH’ın Korakuen Hall'daki gecesine ani bir şekilde geldi. Kazuyuki Fujita’ya "büyük bir sahnede" bir dövüş istedi.

Rüzgar gibi ansızın ortaya çıkan Minoru Suzuki’yi görünce salon karıştı. Kazanan Team NOAH ekibinin dört üyesi karşısında dikilirken, mikrofona tutunan Minoru Suzuki "'Ne için geldim?' gibi bir suratınız var ama... Ben bugün sizlerle işim olduğu için gelmedim. "波風" (dalga-gürültü) çıkarmaya geldim" diye söze başladı ve "Hey, sen… Fujita. Hangimiz daha güçlü, benimle bir kapışma yapmaz mısın?" diye teklif etti.

Bir zamanlar "真猪木軍" (Shin-Inoki Gun) olarak New Japan Pro-Wrestling'de omuz omuza savaşmış geçmişi olan Minoru Suzuki ve Kazuyuki Fujita arasında daha önce teke tek maç olmamıştı. Minoru Suzuki sözlerine devam ederek "Ben ve Kazuyuki Fujita maç yapacağız. Hey, Pro Wrestling NOAH, büyük bir sahneniz var değil mi? Orada bize maç yaptırın. İyi bir cevap bekliyorum〜" diye 10/11'de Ryogoku'da gerçekleştirilecek olan Wrestle Odyssey şovunda gerçekleşmesini örtük şekilde dayattı ve rüzgar gibi ortadan kayboldu. Ardında kalan Kazuyuki Fujita da kendinden emin bir gülümseme takınarak defalarca başını salladı.

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt