Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Spoiler
Pro Wrestling NOAH Spoiler: Uzun Zaman Sonra Pro Wrestling NOAH'ta Görülen İsim, Kazuyuki Fujita'ya Meydan Okudu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KAT" data-source="post: 402355" data-attributes="member: 44"><p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1970333275207147769[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Minoru Suzuki, Pro Wrestling NOAH’ın Korakuen Hall'daki gecesine ani bir şekilde geldi. Kazuyuki Fujita’ya "büyük bir sahnede" bir dövüş istedi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rüzgar gibi ansızın ortaya çıkan Minoru Suzuki’yi görünce salon karıştı. Kazanan Team NOAH ekibinin dört üyesi karşısında dikilirken, mikrofona tutunan Minoru Suzuki "'Ne için geldim?' gibi bir suratınız var ama... Ben bugün sizlerle işim olduğu için gelmedim. "波風" <em>(dalga-gürültü)</em> çıkarmaya geldim" diye söze başladı ve "Hey, sen… Fujita. Hangimiz daha güçlü, benimle bir kapışma yapmaz mısın?" diye teklif etti.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bir zamanlar "真猪木軍" <em>(Shin-Inoki Gun)</em> olarak New Japan Pro-Wrestling'de omuz omuza savaşmış geçmişi olan Minoru Suzuki ve Kazuyuki Fujita arasında daha önce teke tek maç olmamıştı. Minoru Suzuki sözlerine devam ederek "Ben ve Kazuyuki Fujita maç yapacağız. Hey, Pro Wrestling NOAH, büyük bir sahneniz var değil mi? Orada bize maç yaptırın. İyi bir cevap bekliyorum〜" diye 10/11'de Ryogoku'da gerçekleştirilecek olan Wrestle Odyssey şovunda gerçekleşmesini örtük şekilde dayattı ve rüzgar gibi ortadan kayboldu. Ardında kalan Kazuyuki Fujita da kendinden emin bir gülümseme takınarak defalarca başını salladı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><a href="https://dx-sp.gsj.bz/dxnews.Index/detail/?news_id=20250923010&organization_id=07&company_id=05&contents_id=2">Kaynak</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAT, post: 402355, member: 44"] [CENTER][MEDIA=twitter]1970333275207147769[/MEDIA] Minoru Suzuki, Pro Wrestling NOAH’ın Korakuen Hall'daki gecesine ani bir şekilde geldi. Kazuyuki Fujita’ya "büyük bir sahnede" bir dövüş istedi. Rüzgar gibi ansızın ortaya çıkan Minoru Suzuki’yi görünce salon karıştı. Kazanan Team NOAH ekibinin dört üyesi karşısında dikilirken, mikrofona tutunan Minoru Suzuki "'Ne için geldim?' gibi bir suratınız var ama... Ben bugün sizlerle işim olduğu için gelmedim. "波風" [I](dalga-gürültü)[/I] çıkarmaya geldim" diye söze başladı ve "Hey, sen… Fujita. Hangimiz daha güçlü, benimle bir kapışma yapmaz mısın?" diye teklif etti. Bir zamanlar "真猪木軍" [I](Shin-Inoki Gun)[/I] olarak New Japan Pro-Wrestling'de omuz omuza savaşmış geçmişi olan Minoru Suzuki ve Kazuyuki Fujita arasında daha önce teke tek maç olmamıştı. Minoru Suzuki sözlerine devam ederek "Ben ve Kazuyuki Fujita maç yapacağız. Hey, Pro Wrestling NOAH, büyük bir sahneniz var değil mi? Orada bize maç yaptırın. İyi bir cevap bekliyorum〜" diye 10/11'de Ryogoku'da gerçekleştirilecek olan Wrestle Odyssey şovunda gerçekleşmesini örtük şekilde dayattı ve rüzgar gibi ortadan kayboldu. Ardında kalan Kazuyuki Fujita da kendinden emin bir gülümseme takınarak defalarca başını salladı. [URL='https://dx-sp.gsj.bz/dxnews.Index/detail/?news_id=20250923010&organization_id=07&company_id=05&contents_id=2']Kaynak[/URL][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Spoiler
Pro Wrestling NOAH Spoiler: Uzun Zaman Sonra Pro Wrestling NOAH'ta Görülen İsim, Kazuyuki Fujita'ya Meydan Okudu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt