Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Brock Lesnar maç içinde rakibine yaptığı altı F5'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Brock, Dan Engler'ı F5 ile yere serer. Brock, Cena'yı bir başka F5 ile yere serer.
Cena'nın veda turu kapsamında bir maç gözükse de Lesnar'ın ''buradayım'' temalı bir maçıydı. Cena hakkında turn çok saçma bir karardı, bundan sonra amaçsız geliyor bana o ihtişamı öne çıkaramıyor. Nötr- face ve beast tanımı bir adam. Her zaman bu şirket için tehdit unsuru, ring içi sert görünümü 20 senede en az azalan güreşçilerden biri.
Bu maçın şu anda yapılması kim kazanırsa kazansın ötekine zarar verecekti. Brock baba eze eze kazandı ve en azından güçlü bir momentum kazanmış oldu. Öte yandan John Cena açısından baktığımızda ise durum aşırı vahim. Dünyanın en saçma face turnü sonrası birde üstünden Lesnar'ın dozer gibi geçmesi sonucu John Cena'nın veda turu daha da berbat bir noktaya gitti.
Farkındaysanız Cena emekliliğini açıkladığı zamanki hafif mazlum konuma geri döndü. Bence mükemmel bir turn yaptı ve içine edildi. Sonrasında da tam kotaracaktı ki Lesnar çıkageldi. Lesnar'ın kazanmasıyla ilgili sorunum yok çünkü inanılmaz iyi dönmüş ve uzun vadede de bir şeyler yapacak belli ki. Ama Cena'nın hala emekliliğini iptal edeceğini düşünüyorum. O yüzden buradan yine kendini sıyıracaktır.