(Wrestlepalooza Spoiler) John Cena vs. Brock Lesnar

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Brock Lesnar def. John Cena

Brock Lesnar maç içinde rakibine yaptığı altı F5'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Brock, Dan Engler'ı F5 ile yere serer. Brock, Cena'yı bir başka F5 ile yere serer.​

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Cena'nın veda turu kapsamında bir maç gözükse de Lesnar'ın ''buradayım'' temalı bir maçıydı. Cena hakkında turn çok saçma bir karardı, bundan sonra amaçsız geliyor bana o ihtişamı öne çıkaramıyor.
Nötr- face ve beast tanımı bir adam. Her zaman bu şirket için tehdit unsuru, ring içi sert görünümü 20 senede en az azalan güreşçilerden biri.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Bu maçın şu anda yapılması kim kazanırsa kazansın ötekine zarar verecekti. Brock baba eze eze kazandı ve en azından güçlü bir momentum kazanmış oldu. Öte yandan John Cena açısından baktığımızda ise durum aşırı vahim. Dünyanın en saçma face turnü sonrası birde üstünden Lesnar'ın dozer gibi geçmesi sonucu John Cena'nın veda turu daha da berbat bir noktaya gitti.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Farkındaysanız Cena emekliliğini açıkladığı zamanki hafif mazlum konuma geri döndü. Bence mükemmel bir turn yaptı ve içine edildi. Sonrasında da tam kotaracaktı ki Lesnar çıkageldi. Lesnar'ın kazanmasıyla ilgili sorunum yok çünkü inanılmaz iyi dönmüş ve uzun vadede de bir şeyler yapacak belli ki. Ama Cena'nın hala emekliliğini iptal edeceğini düşünüyorum. O yüzden buradan yine kendini sıyıracaktır.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi