RPG Una Seduta

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo

f65e03108f644569ba37ebd5962ead2e.gif

The Don: Bu da neyin nesi? Bad Blood'da koyduğum maçı kaldırmam için ayaklarıma mı kapanmaya geldin. Eğer kontratını kurtarmak istiyors-

mppv960.png

El Patron: Neyden bahsediyorsun ha perro? Buraya geldim çünkü sana son bir şans vereceğim. Karşımda yaptığın bu çırpınmalar... Hepsi yersiz. Burayı ele geçirdiğinden beri bu şirket bir uçurumdan aşağıya son hızla gidiyor ve sen bunun için ne yapıyorsun? Benimle oynamaya çalışıyorsun. Karşımda senin ya da başkasının olması hiç umrumda değil. Benim PGW'ya bir borcum var. Bu şirketi zamanında senin gibi zora sokanlarla el ele poz veriyordum; ama bu işe ben dur dedim ve şu anda da sana dur demenin zamanı geldi. Detener! Benden alacağın bir intikamın da kalmadı ama bu şirketi mezara götürmene izin vermeyeceğim. El Patron; Boss'tan da, The Don'dan da ve bütün mafyalardan da büyük. Wrestlemania'daki gibi bir hilen de kalmadı. Beni adil olarak yenemeyeceğini de biliyorsun; ama böyle yapmaya devam edersen bu yaptıkların sana çok pahalıya mal olacak! Son bir aydır bu şirkette elime mikrofon alıp kimseye bir şey anlatmadım; çünkü bunu sana anlatacağım. Bütün bu saçmalığı ben bitireceğim. Dwayne hala bu şirketin başında ve sen bu şovu yönetiyorsun diye senin üstünde kimsenin olmadığını düşünüyorsan gerçekten bir pinata gibi ağaca asılıp sopalanmayı hak ediyorsun. Kendini daha fazla aciz hale sokma. Bad Blood'da o 10 tane adamdan sadece birisi bile edebiliyorsan benim karşıma çık. Hatta kontratım da ortada kalsın. Ama sen kaybedersen, her şeyi derhal bırakırsın!

The Don, El Patron'un yapmış olduğu baskına ve anlattıklarına kulak kesildikten sonra gülmeye başlıyor. Çünkü içten içe kendisi de biliyor ki bunu yapmasına hiç gerek yok.

dcb4b6ac6ac94eb9a86c87656a88bcff.gif

The Don: Aaa, öyle mi? Derhal bırakır mıyım? Peki ya hayır dersem ne yaparsın. Bi kendine bak, bir de bana bak. Bu gücün tıpa tıp aynısı bir zamanlar da senin elindeydi. Bana bu teklifle gelseydin, kabul eder miydin? Ben senin yerine cevap vereyim KOCA BİR HAYIR! Evet seni sevmiyorum, evet senin üstüne gidiyorum ve belki de reytingler bu yüzden düşüyor. Ama yaptığım her şeyi bu şirketi daha iyi yere getirmek için yapıyorum. Yapılan her devrim aynı zamanda bir yıkım değil midir? İşte kendi yıktığım yerleri böyle toparlıyorum. Şirketin kazanacağı para, kazandığı şöhret hepsi aynı. Seyirciler azaldı; ama yaptığımız anlaşmalar arttı. Eski çer çöpleri gönderip daha iyi süperstarlarla imzaladım. Ben bir risk aldım ve bu riskin hakkını veriyorum. Peki ya sen ne yaptın? Dwayne'i kullanarak şovlara çıkmayıp sahip olduğun kemeri korudun. Dirseklerini desteklediğin şu masaya bak, işte benim ofisim de böyle. İçerisinde hiç bir şey yok. Çünkü ben kendime çalışmıyorum, Il mio amato stato Italia için çalışıyorum. Bir söz verdim, Italia bu sektörün tepesinde olacaktı ve şu anda oluyor da. Bunu yaparken de evet seninle stres atıyorum. Adil mi? Bu dünya gibi adil değil. Wes Lee'ye bir hayat verdim, az daha onun elinden senin alacağın bir hayatı verdim ve önündeki çatlağa sıkışmış koyun seke seke gitti ve aynı çatlağa geri girdi. O zaman da onu bu şirketten def ettim. Seninle oynuyorum ve seninle olan oyunumu da Bad Blood'da bitirip, seni buradan def edeceğim. Capisci?

Oynadığınız Karakterin Adı
Tony D'Angelo
Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
tumblr_static_tumblr_static_4jq85olnnmgws0c0gcosss8og_640.gif

Alberto Del Rio: Devrim mi? Devrim nasıl olur sana söyleyeyim Tony, devrim güçlü insanlarla, güçlü ekiplerle olur. Fakat aradan geçen ayların ardından bakıyorum ki, ne eski ekibin ne de eski sen varsın. O koltuğa oturduğundan beri, daha korkaksın, daha güvensizsin, daha çok tetiktesin. Bunların olmasını anlayabiliyorum, çünkü ne de olsa dediğin gibi o koltukta bir zamanlar ben de oturmuştum ama bana olan şey bunlardan fazlasıydı. Ben daha kokak değildim, daha güçlüydüm. Daha güvensiz veya daha çok tetikte de değildim. Çünkü senle ben aynı değiliz Tony. O koltuk benim için bir basamakken, senin için zirvenin ta kendisi. Senin başından beri olmak istediğin yer orası. Ama… ben bunu bir gün olsa bile istemedim. Ben her zaman o 4 köşenin içinde olmak istedim, her zaman yapmak için doğduğum şeyi istedim. Güreşmeyi, kanımın son damlasına kadar, son nefesime kadar sadece bunu istedim. Ama biliyorsun ki, işler iyi gitmediğinde güvenilecek birini bulmak kolay olmuyor. Dediğim gibi Tony, etrafına baksana. Stacks’in başına neler geldiğini kimse bilmiyor, senin o koltuğa oturmana sebep olan Enzo ise arka alanda Rizzo’nun peşinden koşuşturuyor, tıpkı bir Chihuahua gibi. Artık yalnızsın Tony, tıpkı tüm hayatın boyunca olup da bilmediğin gibi. Fakat artık saklamaya gerek yok, her şey gün gibi. Obvio. Tüm bu resme uzaktan baktığımda ise… bilmiyorum. Sanki oynanan tüm oyun sana karşıymış gibi. Şirketi ele geçirdiğini düşündüğün ilk günden itibaren tepetaklak olan onca şey… Tony, işleri en başında sen çirkinleştirdin ve şu anda bulunduğumuz bu durum… tamamen senin suçun! Tamamen! İlk günden beri ortaya attığın asılsız iddialar, Kofi’nin durumları, Wes Lee’nin başına gelenler, tüm bu PGW’u karalama kampanyası… sonunda olmasını korktuğun şeye dönüştü Tony, günün sonunda hepsi seni buldu. Bu anlattığın yalanlara kendini inandırabiliyor musun, tüm bu palavralara. Fanfarronería! Ben inanmıyorum Tony, işlerin iyi gitmediğini biliyorum. Bazı anlaşmalar için kara para aklandığını söyleyenler bile var, giden tüm bu güreşçilerin yerine daha iyisinin gelmediğini sokaktaki çocuk bile biliyor Tony, fakat bilmeyen tek bir kişi var… veya buna inanamayan, o da sensin patron başkası değil! (Koca bir kahkaha patlatıyor Alberto) Bak sana bir teklifim daha var. Tüm bu işi eline yüzüne bulaştırdığını kabul et ve buradan ayrıl, çok sevdiğin İtalya’na geri dön ve tadını çıkar. Çünkü ne bu ringler ne de oturduğun o koltuk sana göre değil. Sana çok büyük ve görüyorum ki… daima öyle olacak. Sıradaki PAYBACK’te karşıma koyduğun 10 kişiyi de yeneceğim Tony ve günün sonunda ben tekrar aynı kişi olacağım. Alberto El Patron… Del Rio. PGW’un gelmiş geçmiş en iyi güreşçisi, şirketin gelmiş geçmiş en başarılı güreşçisi! Şirketin tüm kırılma anlarında kırılmayı önleyen kişi, bu şirketin kolonu, bu şirketin her şeyi! Fakat sen olmadığın o kişi gibi davranmaya devam edeceksin. Buna şaşırmıyorum ama sadece… sadece üzülüyorum Tony. Kendine bunu yapmana gerek yok, iyi bir güreşçi olmak iyi bir yönetici olmak için yetmez. Baksana bunu Triple H bile başaramadı, kendini bunun için yıpratmana gerek yok. Fakat hem iyi bir yönetici olamayıp hem de iyi bir güreşçi değilsen… bunu biraz düşünmen gerekebilir. Sana bunun için zaman da vereceğim, ben PAYBACK’te önüme koyduğun 10 kişiyi sıra sıra yenerken bunu düşünmen için epey bir vaktin olacak. ¿Tú entiendes?

Alberto, biraz da olsa Tony'nin kafasını karıştırmanın verdiği keyifle iyice yaslanıyor sandalyesine ve tekrar Tony'i beklemeye koyuluyor.

@Kras Mazov

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Tony D’Angelo, El Patron’un dediklerini düşünüp süzgeçten geçiriyor. Lakin El Patron’un aldığı keyif gözüne batmış olacak ki öfkesi gözle görülür bir hal alıyor.

115f8ddb0e424f74b47ff47c6168a758.gif

The Don: Si si si, daha hangi şovda 10 kişiyle karşılaşacağını bilmeyen adam bana nutuk çekiyor. Özellikle böyle bir adam. Uçurumdan aşağıya sarkıtmaktan çekinmeyeceklerini işi düşünce yanına bir adam. Bana bak cagnolino, ben senin gibi ırklar üzerinden konuşmuyorum; konuşacak olsam da dünyanın en eski imparatorluğunu kuranlarla, Trump’ın duvarından Duplantis gibi atlamaya çalışanları kıyaslamaya çalışmazdım. Yani ben mafya değilim, tetikçi hiç olmadım. İtalyan olduğum hemen aklına bu dogmayı sokmasın. Evet istediğim bazı şeyler için fırsat kolladım, bazı şeyleri ise güç göstererek aldım. Söylesene bana bunu sen de yapmadın mı? Sen sadece bunu kötüye kullanırken ben ise tarihi baştan yazdım. Artık aramın kötü olduğu bir tek sen kaldın Patroniko. Hatta bak, Dominik’le bile aram iyi. Yani olay artık Meksika ile İtalya değil, OLAYIMIZ BEN VE SEN! Seni de insanların gözünün önünde yavaş yavaş bitireceğim. Wrestlemania’da buna başladım ve Bad Blood’da da bitireceğim. Seni haksız bir şekilde rastgele kovmaktansa en azından bana gerçek bir sebep verebilmen için hala buradasın ve bunu layığıyla da yapacağım. Sen bu şirketi yönetirken kemer saltanatını düşünürken ben John Cena, MJF, Sami Zayn gibileriyle imzaladım. Artık Dwayne sana bile güvenmiyor olacak ki şirketin sahibi o olmasına rağmen Payback’e dokunmuyor. Evet eskiden dokunamıyordu; ama eminim artık o da işlerin nasıl yapılması gerektiğini öğrenmiş olacak ki o da bunu hazmedebiliyor. Plana sadık kal El Patron, işler senin görmek istediğinden daha iyi gidiyor. Sadece olanları yediremiyorsun, hepsi bu. Anla artık El Patron, bu değişimi senin gibi insanların da kabullenmesi gerek. Uyuşturucu taşıdığı ve sattığı için birini kovmam senin için yanlış bir hamle olabilir, az daha öldürmek üzere olduğun Wes Lee’yi kurtarıp sonra onun güvenliği için onu kovmam da senin için kötü bir hamle olabilir. Her şeyin olduğuna inanmana rağmen senin ne ciğerin ne de omurgan var ve Bad Blood’da kalan yerlerini de 10 arkadaşım kıracak. Başarabileceğine inanıp bir ayakta kalmak için çok uğraşacaksın; ama The Don’ın er ya da geç kazanacak olması…

Ellerini masanın üzerine koyarak karşı tarafa üstün olduğunun mesajını beden diliyle de gösteriyor.

609186d340514fc2bf1c39217da1bf18.gif

The Don: Questo e il tuo destino!

@Broken Dreams

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi