Grayson Waller: Bayanlar ve baylar, NXT tarihinin en önemli talk show programı olan The Grayson Waller Effect'in çok özel bir eve dönüş bölümüne hoş geldiniz. NXT tarihinin en karizmatik, en yetenekli süperstarı ve ben Full Sail Üniversitesi'ne hiç adımımı atmadım. Ama sorun değil, etkilenmedim, NXT ben buraya gelene kadar iyi değildi zaten. Ama hadi şovu başlatalım, çünkü şu anda NXT Mercy'de NXT Şampiyonluğu için yarışan iki rakip de burada, hadi onları tanıtalım. Öncelikle, meydan okuyan, The Temu Grayson Waller, Ricky Saints. Ve rakibi, NXT Şampiyonu, Oba Femi için alkış alabilir miyim? Vay canına, ne güzel, çocuklar, bu harika bir duygu, eve dönmek güzel, ama hadi başlayalım. Bu aptal NXT hayranları artık her şeye tezahürat ediyor, yani ikinizi de seviyorlar, ama No Mercy'de sadece biriniz kazanabilir, peki kim olacak? Overrated mı olacak, yoksa Ricky Soft mu?
Oba Femi: Grayson, seni kukla, bu gece seni eğlendireceğim. Daha önce de söyledim, tekrar söylüyorum Ricky, senin çok özel olduğunu düşünmüyorum, çünkü NXT ile sözleşme imzaladığından beri, gösterişli girişin, gösterişli kıyafetlerin ve ikonik pozunla, dilimlenmiş ekmekten bu yana en harika şey gibi davranıyorsun. Ama sahip olduğun onca şeye rağmen, senden etkilenemiyorum, çünkü Ricky, ben bu unvanı yiyorum, uyuyorum ve soluyorum. Ama sen, buraya geldiğinden beri, tek yaptığın bu markayı görmezden gelmek ve Raw veya SmackDown'a ne zaman çağrılacağını merak etmek, böylece Cody Rhodes'un çantalarını taşıyabilmek. Bu yüzden, No Mercy'de sana kapıyı göstereceğim ve istediğin kadar çanta taşıyabilirsin, ama bu unvanı taşıyamazsın.
Ricky Saints: Oh, Oba, benim oyunumu bilmiyorsun kardeşim. Üniversiteden yeni mezun olmuş birinin dostluktan bahsetmek istemesi çok sevimli ama ben daha da ileri gideceğim. Biliyorsun, sen keşfedildin, sponsorlandın, unvanı olmasa Oba Femi ne olurdu? Özünde sen kimsin? Savaşçı ruhuna sahipmiş gibi davranıyorsun, ama daha çok kağıt üzerinde bir sporcusun. Ama ben kim olduğumu biliyorum. Hype hakkında konuşmak istiyorsan, ben bunun için çok çalıştım, bunun için emek verdim. Aslında, sekiz yıl önce The PC'de, üç gün boyunca tüm enerjimi, tüm çabamı ortaya koydum, ama eve döndüğümde otomatik bir e-posta aldım ve reddedildim. Ve biliyor musun, ne kadar uğraşırsan uğraş, ne kadar kendini bir şeye adarsan adan, işler senin tahmin ettiğin gibi gitmez. Ama tahmin et ne oldu, gitti, çünkü ben burada duruyorum. Gecikmenin reddetme anlamına gelmediğini anladım. Ve her zaman kendime güveneceğim. Bu size bir şey ifade etmeyebilir, ama bu dört duvarın dışında bu işe verdiğim her şey benim için her şey demek. Yani, No Mercy geldiğinde, gecikmeyeceğim, reddedilmeyeceğim, NXT Şampiyonu olacağım. Neden mi? Çünkü ben Ricky Freakin' Saints'im.
Trick Williams: Hey, hey, hey, durun, durun, bir saniye. Herkese, yaptığınız her şeyi bir an için durdurun, çünkü gerçek şu ki, Oba, hala bana ait olan bir şeyi elinde tutuyorsun. NXT Şampiyonluğu'ndan bahsediyorum. Ricky Saints, neden suratını asıyorsun bilmiyorum, yetişkinler konuşurken kendi işine bakmalısın, çünkü bu iş sen gelmeden çok önce başladı. Aslında, senin burada olmanın tek nedeni Trick ve Oba'nın NXT'yi tekrar popüler hale getirmesi, hadi bunu konuşalım.
Grayson Waller: Hey, biliyor musun Trick, hadi bunu konuşalım, çünkü bu programı ben yönetiyorum. Biliyor musun Ricky, bunu seveceksin, harika bir fikrim var. Aslında AVA ve Santino ile konuşacağım, gelecek hafta NXT'de Trick Williams, TNA Şampiyonu ile NXT Şampiyonu Oba Femi arasında teke tek maç yapalım, bunu seveceksin, unvan için unvan, kazanan hepsini alır. Ve sonra kazanan No Mercy'de Ricky Saints ile karşılaşır, ne dersiniz çocuklar? Trick, çok sevdin, değil mi? Twitter'da TNA hayranlarının bunun için ağladığını şimdiden görebiliyorum, “TNA unvanı eve dönmeli.” Hey, bu harfler sadece ben söylediğim için anlamlı, bu da Grayson Waller Etkisi.
Oba Femi: Trick, gelecek hafta seni yeneceğim ve TNA Şampiyonluğunu alacağım. Sonra No Mercy'de, her iki unvanı da sana karşı başarıyla savunacağım ve seni utanç içinde göndereceğim, bu da Oba Femi Rub.