Geç oldu ama güç olmadı. Yoğun bir dönemden geçtim, tekrar aktifim. Elinize sağlık diyor kaldığım yerden devam ediyorum.
Muazzam bir birlik mesajı verilmiş. Bunun artısı, senaryonun gidişatını harlamak. Sami işi sürecek, ama kafaya çantayı yer gibi. Bu bir ihtimal ve Perry ile Dom arasında birliktelik bozulmayacak. uzun soluklu senaryoların hastasıyız.
Bron karakterine hoş geldin diyelim yeni sahibiyle. Önceden kısa bir dominasyonu oldu. Kaldığı yerden devam edecek gibi.
Harika bir yönetim örneği sergilemiş Rizzo. Ospreay de being Ospreay yani. Eğer bir şeylerin son olacağı kesinse en son istek gayet makul abi. Will'e de sözleşme hatırlatması hoş olmuş, benim promoları desteklemiş yalandan...
Geri adım yok abi sabaha kadar savunuruz. Yalnız iki karakterin de promolar muazzam. MJF özelinde söylersem ağzına geleni pat pat koyma işi harika gidiyor. Her şovda bunu fazlasıyla görüyoruz. Cena'ya da tam benim usül geçirmiş, bayıldım.
Del Rio'ya tebrikler. Bu yürüyüşün sonuna fena bir sürpriz göreceğiz gibi hissediyorum. Ha Alberto buradan da güçlenerek çıkacaktır. Arka planda çok uzun soluklu bir hikaye anlatımı var bence ama. Rock ile kesilmeyecek gibi. 10 kişiden sonuncuda fena bir ters köşe gelebilir. Beklemedeyiz.
Elinize sağlık tekrar, artık buradayız.