RPG meadow creek

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T

Travis Scott'ı arka alanda birine hayıflanırken görüyoruz fakat kim olduğu anlaşılmıyor;

Travis Scott : Bu siktiğimin yerinde ilk izlenimimin böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Aklımı kaybedeceğim. Yıllardır bu müzik sektörünün içindeyim, yedinci çeyrekten beri koşuyorum ve binlerce kahpelik gördüm. Milyonlarca da arkadan bıçaklama gördüm fakat hiçbirini takıp kendimi geri çekmedim. Bu sektör prenses kaynıyor dostum. Herif bir kere darbe yemiş diye tüm insanları aynı sanıyor ve potansiyelinin farkında değil. Yanındaki adamın da potansiyelinin farkında değil. Böyle saçma bir mentale vakit harcayamam. Mo'ya giden toprak yol kadar zorlu bir süreç bizi bekliyor ve anlaşılan o zenci bayılmadan önce kuşu çevireceğiz. Hatta öyle çevireceğiz ki annesi bile o zencinin haplandığını düşünecek. Benden olmayacağını düşünüyor. Gerçekten mi? O ılık götlü zenci kim olduğumun farkında değil mi? Ben bu şirketin altını üstüne getirebilecek bir adamım. Tıpkı Billboard listelerine yaptığım gibi. Tıpkı Apple Music gibi Spotify gibi. Ve yanımdaki adamlar da benimle yükseldi. Jackboys'un halini görüyorsun. Müzik sektöründe de moda sektöründe de öncüyüz. İkna olmak istiyorlarsa onların minik kıçlarına gösterelim. Yanındaki balıklara girdiğimizde amcıklarının etrafında köknarlar oluşsun. İşerken onlara aletimi tutturacağım. Bana burada dönen filmler için düşünmeme izin verin ve etkiyi görün. Şu ottan biraz çektiğimde Atatürk gibi ön görüş sahibi olacağım ve manipülasyonlarıma başlayacağım. Ne demişler "sürtüğün ağzına boşalırsan bir çok çocuk kaybetmiş iyi bir eş olabilir." Sanırım bundan yapmamız gerekiyor.

Travis bu ebedi konuşmasından sonra kafayı hafif kırmaya başlıyor.

Uyan Jacques bu sektör rüya değil gerçeğin ta kendisi! Pantolonlarına boşalmışsın lanet olsun! O zenci minik kıçını kaldır. Seni istemiyorlar mı? Lanet olsun! O zaman oraya git ve gerekeni yap. Sikeyim! Ufaklık buradan gitmemiz lazım plan yapmamız lazım sikeyim! Her neyse siktir edelim burayı!

Travis hışımla arka alanı terk ediyor ve arabasına atlayıp yola koyuluyorlar.

Oynadığınız Karakterin Adı
Travis Scott
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi