Basketbol Milli Takımımız İkinci Oldu

Konular
230
Beğeni sayısı
1,249
PG Nakit
30
Favori Güreşçi
Lexi Luna
RPG Karakteri
JOHN MORRİSON
ülkeye pf lazım ya ercanla olacak iş değil. ayrıca savunmanın bu kadar önemli olduğu yerde şehmusun bu kadar kenarda kalması cok enteresan. ercan hiçbir şey yapmadan 30 dakika süre alması ergin hocaya yazar. uzun rotasyonunu dondurmek lazımdı oyun basından beri ömer'i içeri alıp bi elini ısındırmak lazımdı, hiç oyuna almadık mesela. kritik anlarda aldığımız sacma kararlar ve big3 haric katkı alamamamız bizi bitirdi. almanya hem core oyunculardan hem de benchden destek alarak kazandı. schoder kazandıgı icin uzuldum yoksa cok da uzulenecek bir tarafı yok macın baya iyi basket oynadık. alperen de 1-2 seneye jokic'in 2 gomlek üstü bir topcu olacak cok belli.

adem bona uzun ve atletik olduğu icin nba yaptı, siz de kafaya koyduğunuz her seyi yaparsınız.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Hücumlarda çok top ezdik, çok tıkandık. Biraz da özgüvensizdik. Özellikle son çeyrek. 5 sayı öndeyken vermemiz çok üzücü.

Biz 2.liklere aboneyiz her branşta. Voleybol, basketbol, e-spor dahil. Çok üzgünüm cidden. Avrupa Şampiyonuyuz diye gezecektik yarın.

Bide Allah aşkına kazanamayacaksanız finale çıkmayın be kardeşim yarı finalde elenin gitsin bıktım final kaybetmekten.

Son düzenleme:

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Olurdu, olmazdı çok bilemiyorum ama maçı tartışmaya burada girmeyeceğim. 2028 yolu için ilk büyük adımı attık, 2027'de Dünya Kupası'nda yine madalya iddialısı olmak ve en önemlisi 2028'de Olimpiyatlar'a katılmak öncelikli hedefler olmalı. Bunun için de bu turnuvada gördüğümüz eksikliklerin üzerine eğilmek gerekiyor. "Tarık'ı bu takıma entegre edebilecek miyiz? Ömer Kutluay 2028'de nasıl bir basketbolcu olacak?" sorularının cevapları bu takıma yeni isimlerin entegrasyonları konusunu yanında getirecek. Ergin Ataman bence bu turnuva ile kredisini tepeye çıkardı, bunun karşılığı olarak takımın yapısını güçlendirecek şekilde daha çok çalışması lazım. Berk Uğurlu, Yiğit Arslan, Metecan Birsen, Onuralp Bitim gibi isimlerin ilerleyen dönemde daha çok şans bulmaları şart. Zaten iyi bir çekirdek var, bu çekirdek güçlendirildiğinde izlemesi çok çok daha zevkli bir takım oluruz.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Sağlık olsun ileriye dönük iyi bir hamle gözüyle bakarım ben bu başarıya. Kazansaydık çok daha güzel olurdu ama.

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Çok büyük iş, turnuva başlamadan önce ben en iyi ihtimalle çeyrekte eleniriz diyordum. Buralara çıkabilmek, buraların gediklisi olabilmek 20 senede bir çıktığın finali kazanmaktan daha önemli bence. Hikmet'in de dediği gibi Tarık Biberovic'in sorunları çözülüp bir şekilde bu milli takıma eklenebilirse alttan da gelecek birkaç iyi yetenekle beraber uzun yıllar iş yapabilecek bir milli takım çekirdeği oluşabilir. Zira takımın ağabeyi Cedi Osman bile henüz 30'unda, herkesin ellerine sağlık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi