TKO Başkanı WWE Bilet Fiyatlarını Eleştirmiş

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns

TKO Başkanı Mike Shapiro, WWE'nin bilet gelirleri konusunda UFC'nin gerisinde kaldığını ve daha yapması gereken çok işinin olduğunu söylemiş. "Vince McMahon biletleri aileler için uygun olacak şekilde fiyatlandırarak daha büyük kâr etme fırsatını tepiyordu." ifadesini kullanmış.

Tweetin altında eski fiyat politikasını öven yorumlar var ve her geçen gün TKO'nun WWE'yi tam bir para sağma makinesi olarak görmesine gelen tepkiler de artıyor sosyal medyada takip ettiğim kadarıyla.​

Son düzenleme:

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Vince'in haklı olduğu bir mesele çıktı. Mümkünsüz.
Aslında vincede daha fazla para kazanma amacıyla yapıyordu aile fiyatlandırmasını. Küçük çocuklar = gördüğü face güreşçi merchi için anasına babasına 2 saat ağlayan tüketim manyağı vince politikasına göre. Tko başkanı dar görüşünden dolayı vincein nasıl bi para yılanı olduğunu anlayamamış bi haklılık yok onun dışında.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Aslında vincede daha fazla para kazanma amacıyla yapıyordu aile fiyatlandırmasını. Küçük çocuklar = gördüğü face güreşçi merchi için anasına babasına 2 saat ağlayan tüketim manyağı vince politikasına göre. Tko başkanı dar görüşünden dolayı vincein nasıl bi para yılanı olduğunu anlayamamış bi haklılık yok onun dışında.
Sürümden kazanmak, eliter davranıp arenaları boş bırakmaktan iyidir.

satriale

konsantrasyon
Konular
163
Beğeni sayısı
693
PG Nakit
425
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
RPG Karakteri
Matt Morgan
Geçen bahar Belçika şovuna gidecektim. Bilet fiyatları şok etti. TR'deki Dua Lipa konseriyle ve Almanya'daki Drake konseriyle aynı fiyat. Hatta bu iki konserin fiyatı + konaklama + bilet fiyatını topladığımda ücret, WWE şovu fiyatını geçmiyordu

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi