Amerikan Sağının Medya Figürlerinden Charlie Kirk Öldürüldü (HASSAS GÖRÜNTÜ)

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400

Rahatsız edebilecek görüntü içerir.

Amerikan sağının medyadaki destekçi figürlerinden, debate içeriklerinden tanıyabileceğiniz Charlie Kirk Utah'da yaptığı bir konuşma esnasında öldürüldü. MAGA tayfanın saydığı bir figür olan Kirk uzun süredir tartışmalı bir adam olarak gündemdeydi. Anti-MAGA taraflarca İslam karşıtı, homofobik, mülteci karşıtı, Filistin karşıtı, son dönemlerine kadar İsrail savunuculuğu(Bunu İncil'e dayandırıyor), bireysel silahlanma destekçisi, radikal milliyetçi olarak görülüyordu.​

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
İslam karşıtı 💀
homofobik ❤️
mülteci karşıtı 💀
Filistin karşıtı 💀
son dönemlerine kadar İsrail savunuculuğu(Bunu İncil'e dayandırıyor), 💀 bireysel silahlanma destekçisi 💀 (al sana bireysel silahlanma)
Radikal milliyetçi 💀

Toplam sonuç, iyi gibi.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ülke gündemini geçtim her zaman oluyor fakat dünya genelinde gerçekten çok rahatsız edici olaylar olmaya başladı gündemden uzak kalmayan ne kadar çalışsan da zor hadi hayırlısı bakalım.

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Yaptığı işe, söylediği şeylere, olduğu kişiye hiçbir saygım yoktu. Mal turnusolü tipi bir adamdı. Empati duygusu beslemeyen bir insana ben de empati besleyemiyordum. Üzülmedim.

Bunlara rağmen böyle bir şey yaşanmamalıydı. Korkunç. Rahat rahat vurdular adamı. Çoluğu çocuğu gelecekte bu görüntüye erişecek. çok acı. İnsan canının bu kadar değersiz olması hem bu dönem hem geçmişte, çok acı. Dünyanın çürümüşlüğü işte.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
64
Beğeni sayısı
337
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
İsrail destekçisi elemanın teki, üzülmedim kesinlikle ama üniversite kampüslerine gidip "what is the definition of woman" sorusunu sorduğunda gelen cevaplara bayılıyordum. Birisi "the definition of woman is woman" falan demişti. Fena taştaş geçiyordu.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Hak ettiğini buldu. Okullara yapılan silahlı saldırıların da aslında olumlu etkileri olduğuna dair saçma salak düşüncelerini dile getirmişti geçenlerde. Tecavüze uğrayan çocukların dahi kürtaj yaptırmasının yasak olması gerektiğini savunan sapık ruhlu pedofilinin teki. Ağır trumpçı bigot redneck tayfanın özeti gibiydi, hepsinin sonunun bu olması gerek. Parazitten başka bir şey değildi, insan olarak sınıflandırılması bile yanlış.

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Metroda bir evrimleşememiş maymunun Ukraynalı mülteci kızı öldürmesini ve katili daha önce serbest bırakan siyahi yargıç kadının gerçek bir avukat bile olmadığını, her şeyinin sahte olduğunu gündeme getirenlerden biriydi kendisi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi