- Konular
- 2,257
- Beğeni sayısı
- 1,392
- PG Nakit
- 550
- Favori Güreşçi
- Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Rey Mysterio, Dominik Mysterio'nun bu hafta Worlds Collide'da AAA Mega Şampiyonası'nı kazanması halinde kendisine destek vereceğini itiraf etti:
"Aklıma gelen ilk şey, AAA'da geçirdiğim dört yıl boyunca hiç Mega Şampiyon olamadığım. Yani, dürüst olmak gerekirse, Tanrı'nın gerçek gerçeği, bu engeli aşarsa ona destek veriyorum.
"Bir Mysterio'nun asla başaramayacağı bir şey de çifte şampiyonluktur - hem ABD'den hem de Meksika'dan birer şampiyonluk. Eğer bunu yaparsa, şimdi ona karşı iki kez maskemi çıkarmam gerekecek.
"Zor olur muydu? Evet, zor olurdu, çünkü keşke bu yerde, yeryüzünde olsaydı da bulutların üzerinde olmasaydı."
"İki unvanın seni tüm zamanların en iyi Mysterio'su yapıp yapmayacağını bilmiyorum, yani bu bir gecede olacak. Bunu 34 yıldır yapıyorum. Bir gece, 34 yıllık kariyerimi alt edebilir mi? Bu herkesin sorduğu bir soru.
"Ama yine de, potansiyel olarak tüm zamanların en iyi Mysterio'su olmak için çabalamaya başlayacak. Bu her zaman büyük bir olasılıktır. Ve eğer bunu bu Cuma günü yaparsa, o zaman bu hedefe giderek daha da yaklaşacaktır."