RPG PAYBACK #81'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
6433dqn.jpg
rzxmru2.png
h7of8rq.jpg
skysports-alberto-del-rio-wwe_4715055.jpg
a8gz25p.png
opyfhzx.jpeg
c708voz.jpg
5pktm81.png
dwsknde.jpg

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Misafirlikte olduğum için geçen haftaki gibi bir performans gösteremedim kusura bakmayın.

Gibki’nin gözünü hemen Wyatt’a kestireceğini düşünmüyordum. Yeniden doğma mevzusundan sonra göstermelik bir feud sonrası işlerin uzadığı ve güçlenmiş bir halle Wyatt’ın karşısına çıktığı bir anı tercih ederdim; ama bu da sırıtmıyor tabi ki. Gibki’nin hızlı yükseldiği bir senaryoya varız. Bizim senaryoda Patroniko’nun seri maçları kazandığı düzen en mantıklısı. Çünkü rakipler de bir nevi ona göre seçilmiş. İlk rakibinden ziyade bu maç tap out ile bitse daha tatlı olurdu. Sırada Enzo var demek ki. Ayrıca Sami Zayn bu maçı kaybetse fukara gibi gözükebilirdi; lakin bu sonuç da fazla temiz geldi bana. Ospreay ile Hardy’nin ilişki koçluğu için 2 dakika oturabilmeleri bile mucize. Lakin günün sonunda dandik paketten Another Life vs Dirty Goats görsek harika bir mücadele olur.

Bizden yana aktifliğin arttığı takdirde ekibin de daha mutlu olacağına inanıyorum. Umarım bunu da herkesçe sağlayabiliriz. Emeğinize sağlık tam puanı verdi.

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
wyatt açılışları yapmaya alıştı artık. gibki'nin de bu kadar hızlı davranacağını beklemiyordum. en azından birkaç ppv dönemi takılır, gözünü wyatt'a o zaman diker diyordum. hızlı ve acele bir build-up gibi geldi ama bakalım neler olacak. ''Siz ikiniz, görünürde rakipsiniz, ama işin özünde birbirinize bağlanmış bir çift gibisiniz.'' direkt jeff will'i özetleyen cümle. segment çok akıcıydı. sotiris önderliğinde bir süre göreceğiz bence buna benzer segmentleri. jeff'in sakinliği, will'in öfkesiyle dengeli gitmiş segment. nereye bağlanır bilmiyorum ama jeff ölmeden will rahata kavuşamayacak gibi. hem del rio'nun wini, hem de sean'in lose alması keyif arttırdı. zeitnot-nilah bağı var sean'le aramda. italyanlar bir tık geri çekilmiş gibiydi şovlardan. del rio bir bir yeniyo adamları ve bence kazanmaya da devam edecek. tabii italyanlar maçlara müdahale etmeye başlamazsa. travis bu ikilinin arasını bozar gibi. jey çoktan kabullendi ama yaşlı kurt her şeyin farkında. buradan yavaş yavaş güzel bir düşmanlık başlar. val baba bize son bir şarkı çal. son 2 olaya yetişebildim ama onlara da ufaktan değinelim. mjf2belt'ten çok memnunum, umarım uzun süre görürürüz. ayrıca mjf'in kemeri koruma biçimi de çok iyi. bu şekil mjf'sel korumalar görmek keyifli. ana olaya gelirsek. kazanmayı bekliyordum ama yalandan bir roll-up'la falan. perry'nin müdahalesine rağmen temiz kazanmak güzel ama gece çok temiz bitti, dayakta yemedik. hiç hayrı alamet değil bu kadar temiz olması, kesin öleceğiz bad blood'da.

ilgi ve takip toparlanır umarım en kısa sürede. saati inledim, sonraki şovlarda bir aksilik çıkmazsa alanda olacağız.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
wyatt açılışları yapmaya alıştı artık. gibki'nin de bu kadar hızlı davranacağını beklemiyordum. en azından birkaç ppv dönemi takılır, gözünü wyatt'a o zaman diker diyordum. hızlı ve acele bir build-up gibi geldi ama bakalım neler olacak. ''Siz ikiniz, görünürde rakipsiniz, ama işin özünde birbirinize bağlanmış bir çift gibisiniz.'' direkt jeff will'i özetleyen cümle. segment çok akıcıydı. sotiris önderliğinde bir süre göreceğiz bence buna benzer segmentleri. jeff'in sakinliği, will'in öfkesiyle dengeli gitmiş segment. nereye bağlanır bilmiyorum ama jeff ölmeden will rahata kavuşamayacak gibi. hem del rio'nun wini, hem de sean'in lose alması keyif arttırdı. zeitnot-nilah bağı var sean'le aramda. italyanlar bir tık geri çekilmiş gibiydi şovlardan. del rio bir bir yeniyo adamları ve bence kazanmaya da devam edecek. tabii italyanlar maçlara müdahale etmeye başlamazsa. travis bu ikilinin arasını bozar gibi. jey çoktan kabullendi ama yaşlı kurt her şeyin farkında. buradan yavaş yavaş güzel bir düşmanlık başlar. val baba bize son bir şarkı çal. son 2 olaya yetişebildim ama onlara da ufaktan değinelim. mjf2belt'ten çok memnunum, umarım uzun süre görürürüz. ayrıca mjf'in kemeri koruma biçimi de çok iyi. bu şekil mjf'sel korumalar görmek keyifli. ana olaya gelirsek. kazanmayı bekliyordum ama yalandan bir roll-up'la falan. perry'nin müdahalesine rağmen temiz kazanmak güzel ama gece çok temiz bitti, dayakta yemedik. hiç hayrı alamet değil bu kadar temiz olması, kesin öleceğiz bad blood'da.

ilgi ve takip toparlanır umarım en kısa sürede. saati inledim, sonraki şovlarda bir aksilik çıkmazsa alanda olacağız.
Son bir şarkı ne la ölüyo muyuz

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi