PAYBACK #3
03.08.2023 - 20:00 - C
Intrust Bank Arena
Wichita, Kansas
Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:
- "Şirketteki en prestijli kemer"
- Big E vs. Samuel Shaw
- Cody Rhodes'un Yolu
- "Seni Hayal Kırıklığına Uğratmayacağım Luke"
- Main Event:
WALTER vs. Chavo Guerrero
EXCLUSIVE
Kameralar Payback arka alanında açılıyor. Otopark bölümü gösteriliyor bir süre boyunca. Ardından birisinin aracının bagajından çantalarını toplamaya çalıtşığını görüyoruz. Bu Ezekiel Jackson! Zeke bagajdan alacaklarını bitirdikten sonra bagajı kapatıyor ve arka alana girişi olan kapıya doğru ilerliyor. Fakat bir anda girişteki güvenlik görevlileri gözlerini Zeke'ye doğrultuyor. Güvenliklerden birisi Zeke'nin önüne geçiyor. Ezekiel Jackson meraklı ve anlamlandıramamış bir ifade ile onlara bakıyor.
Ezekiel Jackson: Ne o? Güreşçilerin de mi üstünü aramaya başladınız? Bu Cornette çok pimpiri-
Güvenlik: Bay Jackson buraya giriş izniniz yok.
Zeke şaşırmış bir şekilde bakıyor.
Ezekiel Jackson: Ne demek istiyorsun?
Güvenlik: Arenaya sadece kontratlı güreşçilerin girebileceğine dair talimat aldım.
Ezekiel Jackson: Sanırım güreş ile pek aran yok ve sadece para kazanmak için bu işi yapıyorsun. Bu beni ilgilendirmez fakat beni başkası ile karıştırıyor olmalısın. Ben daha 2 hafta önce bu marka adı altında maça çıktım. Şimdi yolumdan çekil de şova hazırlanayım ha?
Fakat güvenlik çekilmiyor.
Güvenlik: Dediğim gibi üzgünüm Mr. Jackson fakat ben bana verilen talimatlara uyuyo-
Ezekiel bir anda güvenliğin yakasına yapışıyor.
Ezekiel Jackson: NE DİYORSUN LAN SEN? Kontratsız bir güreşçi gibi gözüken bir halim mi var? Bu şirket için yıllar sonra güreşe döndüm ulan ben! Canına mı susadın sen?
Fakat güvenlik telaşla kafasını iki yana sallıyor ve açıklamaya çalışıyor. Yanındaki diğer güvenliğin ise telsizden telaşlı bir şekilde birileri ile konuşmaya çalıştığını görüyoruz.
Güvenlik: Lütfen... Lütfen zorluk çıkarmayın. B... Ba... Bana verilen talimatlara uyu.. uyuyorum.
Ezekiel Jackson: Benimle alay mı ediyorsun s*kik? Komik olduğunu sanıyorsun ha?
Zeke adamı kaldırıyor ve ayakları yerden kesiliyor! Ezekiel Jackson güvenliğin boğazını sıkmaya başlıyor! Güvenlik çırpınıyor! Fakat bir anda kenarda bulunan diğer güvenliğin telsizle birkaç tane daha güvenlik çağırdığını fark ediyoruz. Hepsi bir anda Zeke'nin üstüne çullanıyor!
Ezekiel Jackson: O*rospu çocukları! Hepinizle mahkemede görüşeceğ-
Zeke üç tanesini savuşturuyor fakat kalan üçlü Zeke'nin savunmasızlığından yararlanıp onu yere yatırıyorlar! Zeke yerde çırpınıyor. Güvenlikler Zeke'yi yerde tekmelemeye başlıyor! Zeke halsiz kalıp karşılık vermemeye başlayınca altı güvenlik görevlisi onu el birliğiyle yaka paça kaldırıp otoparkın dış kısmına arabasının yakınına bırakıyorlar. Zeke kafasını tutup kendine gelmeye çalışırken kameralar kapanıyor.
Pyrolar patlıyor ve PAYBACK başlıyor! Spiker masasında bizleri Jim Ross, Kevin Nash ve Scott Steiner karşılıyor.
Jim Ross: Bayanlar ve baylar, PGW'nun bir numaralı şovu PAYBACK'e hoş geldiniz!
Scott Steiner: Yazın en büyük eğlencesinden önce son duraktayız JR. Ortamdaki adrenalini hissedebiliyor musun? Bana lanet olası şırıngalarımı get-
JR bir anda şiddetli bir şekilde öksürmeye başlıyor.
Jim Ross: E... Evet sayın seyirciler bugün oldukça hareketli bir şov olacak gibi duruyor! Ana olayda duyulacak kemik seslerini şimdiden hayal edebiliyorum! Ring Generali mi yoksa El Papi mi?
Scott Steiner: Cody'i unutma JR! Onun da son şovun ardından söyleyecekleri vardır diye düşünüyorum.
Kevin Nash: Cody demişken... Şimdi sözü şampiyona bırakma zamanı!
Kameralar ringe dönüyor ve Lilian Garcia'nın ringin ortasında durduğunu görüyoruz.
Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar PGW'nun ilk şampiyonu ve PGW tarihinin ilk Television şampiyonu, CHRISTOPHER DANIELS!
The Fallen Angel! Şampiyon girişte! Christopher Daniels kemeri omzunda girişte gözüküyor ve bir süre giriş kısmında durup karışık tepkileri dinleyip seyircileri süzüyor. Hzlı adımlarla ringe doğru ilerlemeye başlıyor. Çelik basamaklardan çıkıyor ve daha ringe girmeden kemerini bir kez seyircilere doğru kaldırıyor. Ardından ringe giriyor ve tekrardan kemerini havaya doğru kaldırıp etrafını süzüyor. Kenara doğru gidiyor ve bir mikrofon alıp bir süre seyirci reaksiyonunu dinledikten sonra konuşmaya başlıyor.
Christopher Daniels: Bitti mi? Çıkardığınız seslerden bahsediyorum. Her neyse... Muhtemelen çoğunuzun beklentisi ve isteği bugün burada bu kemerle duranın ben olmamam gerektiğiydi. Bilemiyorum. Siz... Siz insanlar ucuz dramanın çabucak etkisine giren varlıklarsınız.
Daniels iplere yaslanıyor.
Christopher Daniels: Ölü babası için savaşan bir adam, ölü arkadaşının mirası için her şeye yeniden başlayan bir adam, ölü amcasından intikam almaya çalışan bir adam... Ah! Sıkılmıyor musunuz? Daha sayayım mı? Bence yeter. Ben size ucuz drama sunamam. Öyle bir beklentinizin olduğunu da sanmıyorum. Geçen hafta benim galibiyetim belki bazı çocuklarının göz yaşı dökmesine bile neden oldu. Fakat size soruyorum, şaşırdınız mı?
Daniels bir süre bekliyor.
Christopher Daniels: Şaşırmadığınızı biliyorum. Bir yanınız daha maç başlamadan zaten bunu kabullenmişti değil mi? Fakat bunu kendinize itiraf etmek istemiyordunuz. Ama ne oldu? Şuan karşınızda ben varım. Geçen hafta şovu ben kapattım bu hafta ise şovu ben açıyorum.
Daniels gülümsüyor ve kemerini havaya kaldırıyor.
Christopher Daniels: Dediğim gibi artık istediğim müddetçe şovları ben açıp ben kapatacağım. Bundan rahatsız olduğunuzu sanmıyorum. Daha ne amaç için dövüştüklerini bile bilmeyen dört adamın işgal ettiği çöplüğü mü izlemek istersiniz yoksa beni mi? İlki olduğunu hiç sanmam. Biliyorum şirketin yazılı olmayan kuralları, soyut hiyerarşik yapısı bunun aksinin olduğunu sizin kafanıza sokmaya çalışıyor. Şov posterleri, şov açılış videoları veya güreşçilere ayrılan süreler ile bunu kabul etmenizi istiyor. Fakat neyin daha çok ilgi çektiğini, neyin daha çok izlendiğini hepimiz çok iyi biliyoruz! Ve bu... Bu benim elimde bulunduğu sürece Payback'in- Hayır! Hayır! Sadece Payback değil, tüm PGW'nun en büyüğü bu!
Elindeki kemeri tekrardan havaya kaldırıyor ve seyircilere gösteriyor.
Christopher Daniels: Fakat bunun devam etmesi için bir şeyler sunmam gerekir değil mi? Yani demek istediğim... Zirveden istediğim zaman kendim inerim veya hiç inmem. Fakat bu işe neden biraz eğlence katmayayım ki? Elimde bir kemer var ve adı Televizyon şampiyonluğu. Dikkatinizi çekmek isterim, televizyon! Beni her hafta dört köşeli ekranlarından izleyen insanlara biraz eğlence vermeliyim. Şirketteki en prestijli kemer bunu hak ediyor.
Daniels bir süre bekliyor, seyirciler ise meraklı bir şekilde onu dinlemeye devam ediyor.
Christopher Daniels: Bu şovdan itibaren kemerimi burada bulunduğum her şov savunmaya çalışacağım. Bugün, Summerslam'de, belki MAYHEM'de, 1 ay sonra, 1 yıl sonra... Zaman benim için fark etmez. Ben burada olduğum sürece bu kemer savunulmaya devam edecek. Yani demek istediğim bu bir açık çağrıdır.
Daniels giriş kısmına doğru bakıyor.
Christopher Daniels: Arka alanda bulunan herkese sesleniyorum. Düşen meleğin açık meydan okuması an itibariyle başlamıştır!
Daniels mikrofonu yere atıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.
WE
THE
PEOPLE
Şampiyonu THE REAL AMERICAN! JACK SWAGGER BÖLÜYOR! Daniels girişte gözüken Jack Swagger'ı alaycı bir gülümseme ile izlerken Swagger seyircinin de ona olan desteği ile birlikte, elinde hazır bulunan mikrofon ile ağır adımlarla ringe doğru ilerleyerek konuşmaya başlıyor.
Jack Swagger: Cesaretin takdir edilesi Daniels hatta söylemlerinin bir çoğunda doğruluk ve bununla bağlantılı haklılık payları da var. Şu anda bizi bu arena dışında da izleyen binlere hatta belki milyonlara hitap eden bir şampiyonsun. Bu kadro bünyesinde yer alıp, onların hobilerini keyifli bir şekilde ekran başında izlemesine olanak sağlayan bir adamsın. Adı PGW olarak koyulmuş ve aylardır bir sahibi olmayan bir ünvanın ya da buna belki de teneke parçası demeliyim... gözlere zorla sokulmasına ve bununla alakalı bir yığın PR çalışması yapılmasına rağmen asıl bir yığın göz bebeğinin o omzundakinde büyümesini cümlelerle anlatmak bizim gibiler için kolay. Dedim ya cesaretin var ve birçok şampiyonun aksine bu cesaretle arka alanda seni alt edebilecek isimlerin hatta Jack Swagger'ın olduğunu bilerek ya da bilmeyerek yaptığın bu konuşma ile bunu kanıtladın. Ancak her şey tek başına cesaret ile ölçülmüyor.
Swagger ringe giriyor ve konuşmasına devam ediyor.
Jack Swagger: Bu insanların bazı beklentilerini hala karşılamıyorsun, insanın doğal sürecinde yer alan ve kaderinin bir parçası olan rekabeti sağlayabilecek bir iraden ya da gücün tam anlamıyla yok. Bir yerden sonra ki bu an itibariyle gerçekleşiyor tıkanıp kalan bir güreşçi ve güreşin bir şampiyonu olarak çizilecek bir kümenin elemanı oluyorsun. Rekabetten kastım evet buraya gelmek için paralar harcayan ve bu paraları kazanmak için yaşamlarının büyük bölümünü işlerinde harcayan insanlara en iyisini sunmaktan bahsediyorum.
Swagger, Daniels'ın karşısına geçiyor. Daniels küçümser bakışlarla Swagger'ı dinlemeye devam ediyor.
Jack Swagger: Sen de o ışığın olmadığından bahsediyorum. Konuşmanda ya da fikrini özgürce bahsetmen de elbette bir sorun yok, bu senin doğuştan ve adına insan denmesindeki en temel özelliklerden ama bazı gerçekler, bazı fikirlerin çok önünde olabiliyor. Cesaret sahibisin dedim, Thomas Jefferson'ın cesaretini senin bünyende göremiyorum. Zekisin evet fakat Abraham Lincoln kadar değil. Mağrur musun bir bakıma evet fakat mağdur değilsin. Tıpkı John F. Kennedy gibi. O öyleydi... Burada da Jack Swagger'ın olduğu gibi. Seni adlandırabileceğim birisi var o da Amadou Diallo... Onu dahi kıskandıracak bir şekilde kendini yerde bulacaksın, onun başına geldiği gibi kurşunlarla değil bu ringde güreş kurallarına uygun şekilde olacak. Evet şampiyon, Televizyon'un en büyük spotunu senden almaya geldim, hem de tam olarak şu anda! Bu ringi izleyecekleri eğlendirecek ve asıl rekabetin ne anlama geldiğini gösterecek bir maç çıkaracağız, onlar bunu hak ediyorlar.
Swagger iyice Daniels'ın dibine kadar giriyor.
Jack Swagger: Çünkü WE THE PEOPLE! Daniels! Hazırlan çünkü çok bir vaktimiz yok, onu senden alıp Kıbrıs'daki Merit Royal'in sahibi bir Türkiyeli'nin davetine geç kalmamam gerekiyor. DON'T TREAD ON ME! Yalnız bu senin için geçerli olmayacak!
Swagger tişörtünü çıkarıyor ve Daniels'a bakıyor. Daniels rahatsız olmuş bir şekilde geri çekiliyor ve hafif sırıtır bir ifade ile "ben bir fani değilim" diye sayıklandığını görüyoruz. Ardından Daniels kafasıyla onaylıyor ve o da köşesine geçiyor. Artık geriye sadece hakemin gelmesi kalmışken duyulan müzik maç öncesi tüm atmosferi dağıtıyor!
ARAB AMERICANS! Muhammad Hassan girişte gözüküyor! Seyircilerden çok yoğun bir yuhalama geliyor. Hassan bir süre sinirli bir şekilde onlara bakıyor.
Muhammad Hassan: Kesin! Kesin şu müziği!
Müzik kesiliyor. Hassan ringe doğru ilerleyerek konuşmasına devam ediyor.
Muhammad Hassan: Jack Swagger! Ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyorum.
Hassan, Swagger'a iğrenmiş bir ifade ile bakıyor.
Muhammad Hassan: Siz Amerikalıları çok iyi tanıyorum. Önce insanların yüzüne gülersiniz ve zararsızmış gibi gözükürsünüz. Ardından boşluğunu bulup kanının son damlasına kadar emene kadar bırakmazsınız! Geçen hafta karşıma çıkarak yapmaya çalıştığın şey tam olarak buydu! Önce buranın vatandaşı olduğumu ve seninle eşit olduğumu söyledin fakat ardından sırf kendi tercihlerim seni rahatsız ettiği için bana saldırdın. Her zaman bir "ama" vardır değil mi sizin için? Şimdi geldin ve dostça maça çıkacağını söylüyorsun. Ama...
Hassan çelik basamakları geçiyor ve iplerin önünde duruyor.
Muhammad Hassan: Ama kimi kandırıyorsun ulan emperyalizm uşağı? Senin derdin insanların eğlencesi falan değil. Senin derdin paranın kokusunu alman!
Hassan ringe giriyor ve Swagger ile Daniels'ın karşısına dikiliyor.
Muhammad Hassan: İşte bu yüzden bu maça ben çıkmalıyım! Azıcık adamsan, azıcık sözünün eriysen aradan çekilirsin ve ringi terk edersin.
Swagger, Hassan ile yüz yüze geliyor.
Jack Swagger: Denemek bedava. Çıkarmaya çalış bakalım!
Hassan bıkmış bir ifade ile ona bakıyor.
Muhammad Hassan: Sana son uyarım! Ringimden çık ve ben de Allah'ın izniyle kemeri kazanayım.
Swagger, Hassan'ı ittiriyor ve ringden çıkmasını söylüyor. Hassan da ona karşılık veriyor.
Christopher Daniels: Baylar... Baylar! Evet savaşan bir şampiyon olacağımı ima ettim fakat bu hak sadece tek bir güreşçi için var. İkinize karşı bir kemer maçına çıkamam ve çıkmak zorunda da değilim. Ya bir karar verin ya da burayı terk edin!
Hassan sinirli bir ifade ile Daniels'a dönüyor!
FAKAT JACK SWAGGER BİR ANDA HASSAN'I YAKALIYOR VE GUTWRENCH POWERBOMB! Hassan sırtını tutarak ve yerde çırpınarak kendini ringin dışına bırakıyor. Swagger birkaç saniye ona bakıyor ardından karşısında bulunan Christopher Daniels'a ve kemerine bakmaya başlıyor! Daniels bıyık altından sırıtıyor ve gözlüklerini çıkarıp ardından kemerini düzeltiyor. Swagger olduğu yerde zıplayıp kendini gaza getirmeye başlıyor! İkili birbirine bakmaya devam ederken reklamlara gidiyoruz. Daniels vs. Swagger! Reklamlardan sonra sizinle beraberiz!
PGW TV Championship Match
Christopher Daniels vs. Jack Swagger
Reklamlardan döndüğümüzde maç başlamış durumda. Daniels'in Swagger'a üstünlük kurmuş olduğunu görüyoruz. Swagger yerde iken Daniels onu Front Choke pozisyonuna almış durumda. Daniels rakibinin çabalarına karşı pek memnun olmamış gibi duruyor. Swagger yerde çabalıyor ama Daniels bastırmaya devam ediyor. Swagger ellerini zemine dayayarak kalkmaya çalışıyor. Daniels buna heyecanlanacak gibi olup daha da bastırıyor. Swagger'ın baskıya karşı gücü tükenip tekrar yere düşüyor. Bu mücadele isteyen Daniels'i memnun etmiyor doğal olarak. Hakem pes edip etmediğini soruyor Swagger'a. Swagger olumsuz şeklinde elini sallıyor. Bunu gören seyirciler, Swagger'a destek vermeye başlıyor. Swagger bununla birlikte yeniden ayağa kalkıyor. Daniels elinden geldiğince bastırıyor ama bu sefer Amerikan rüyası, düşmüş meleğin hiddetini aşırıyor. Swagger, Daniels'i kaldırıyor ve Suplex! Seyirciler sevinçle yerlerinden zıplıyor resmen. Swagger tuşa gidiyor. 1... 2. Hakem daha iki için dokunur dokunmaz Daniels atıyor tuşu. Daniels hareketi yemesine rağmen Swagger'dan hızlı bir şekilde kendisine gelip dizlerinin üstünde duruyor. Swagger da boğazını tutarak aynı şekilde duruyor. Daniels, Swagger'a meydan okuyor. Swagger dizlerinin üstünde Daniels'e bir forearm vuruyor. Daniels darbeyi hissetmemiş gibi duruyor. Aynı şekilde Daniels de Swagger'a bir forearm vuruyor. Swagger da pek etkilenmiyor ve tekrar vuruyor. Daniels tekrar vuruyor. Swagger vuruyor. Daniels vuruyor. Ard arda birbirlerine forearm vuruyorlar. Hatta ikisi hızlanmaya başlıyor. Hızla ayağa kalkıp birbirlerine vurmaya devam ediyorlar. Seyirci buna deliriyor resmen.
İkili hızlı hızlı kapışmadan yorgun düşüyorlar. Darbeleri yavaşlıyor. Daniels aniden, Swagger'in boğazına doğru bir forearm vuruyor. Swagger yamuluyor. Daniels, rakibini kendisine doğru çekmek isterken Swagger'dan aniden bir diz geliyor karnına. Daniels karnını tutuyor şimdi. Swagger boğazından dolayı birkaç saniye boyunca Daniels'i boş bırakıyor. Kendisinden emin olunca aynı şekilde bu sefer Swagger, Daniels'i kendisine çeviriyor. Ama bu sefer Daniels'den bir Enziguri! Swagger geri geri gidiyor. Daniels rakibine bakarken Swagger birden koşarak Clothesline vuruyor! Ama Daniels hemen ayağa kalkıyor! Arkası dönük olan Swagger'i karnından yakaladığı German Suplex! Daniels kükrüyor. Ama Swagger, reverse uno kartını oynuyor. Şimdi Swagger hemen kalkan isim. Daniels ne olduğunu anlamadan Swagger tarafından yakalanıyor ve kendisi de German Suplex!in tadına bakıyor. Bu sefer Daniels yerde. Yorgunlukla Swagger da yerde kalıyor. Arena tam kuvvet desteğini veriyor. Seyircilerin desteğini kendisinde hisseden Swagger, anın gazı ile yeniden ayağa kalkıyor. Yerdeki Daniels'i karnından yakalayıp Gutwrench pozisyonuna alıyor. Eğer Swagger başarabilirse bu gece yeni bir şampiyonumuz olacak. Swagger, Daniels'i kaldırıyor. Ama Daniels, aynı şekilde Swagger'in karnına sarılıyor. Kaldıramıyor Swagger. Daniels zekice kurtuluyor. Ama Swagger hemen hareketi bırakıp tüm gücüyle Daniels'in karnına dizini geçiriyor. Daniels'ın nefesi kesiliyor resmen. Swagger bu sefer yakalayıp kaldırıyor Daniels'i. SWAGGER BOMB!!!
Swagger hareketi vuramadan yerde yatan Hassan kendisine geliyor. Swagger'i ringde görünce hızla aprona çıkıyor. Hakem onu indirmeye çalışıyor ama Hassan diretiyor. Bunun üstüne Swagger da, Daniels'e hareketi yapmadan Hassan'a yöneliyor. Hassan ve Swagger tartışıyorlar. Hakem iki taraf da birbirine girmesin diye araya giriyor.
Tartışma bir süre hararetli bir şekilde devam etse de Hassan sonrasında aprondan iniyor. Swagger ne olduğunu anlamadan Daniels'den ensesine bir double axe handle yiyor. Swagger yerde. DANIELS'DEN ANGEL'S WING! CHRISTOPHER DANIELS TUŞA GİDİYOR. 1... 2...
3!
Kazanan ve hala PGW TV Şampiyonu: Christopher Daniels
Christopher Daniels hakemden kemerini geri alıyor. Ama suratında hiçbir tepki yok. Hatta bir saniyeliğine yerdeki Swagger ve ringin dışında yüzündeki alaycı gülümseme ile ona bakan Hassan'ı görünce iğrenir gibi bile oluyor. Daniels hiçbir şey demeden ringden çıkıyor. Hassan yüzündeki alaycı gülümseme ile yeniden ringe giriyor. O sırada Swagger hala yerde yatıyor. Hassan, Swagger'i saçından tutup kafasını kaldırıyor.
HASSAN'DAN CAMEL CLUTCH! HASSAN SIKTIKÇA SIKIYOR. Görevli zili çalıyor ama Hassan bırakmıyor. En sonunda birkaç görevli müdahale edip Hassan'ı uzaklaştırıyor. Ekipler Swagger ile ilgilenirken Hassan, "Emperyalist Amerikan köpeği" diye bağırıyor. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.
Arka alanda Sami Zayn'i görüyoruz. Her zamanki gibi derbeder bir şekilde kameraya bakıyor.
Sami Zayn: Ne var biliyor musunuz? Artık kaldıramıyorum. Geçen hafta olanlar benim için bir kabustu. Hali hazırda paramparça olan mentalimin selası tamamen okundu. Goldberg, tebrikler. Karşındaki adam sana nazikçe maça çıkmayacağını söyledi, sen ise onu dinlemek yerine Spear ile onu yere serip bunu bir galibiyet olarak gördün. Hiç kimse seni bir maç kazanmışsın gibi görmüyor bundan emin olabilirsin. Eline hiçbir şey geçmemişken bana verdiğin tek şey mentalimi iyice kırmak oldu. Her neyse, daha fazla saçma salak şeyleri düşünemem. Önemli bir işim var.
Zayn cebinden kimlik kartını ve suyunu çıkarıyor.
Sami Zayn: 5 Ağustos sabah 10.00'da sınavım var. Bu nedenle SummerSlam'de olamayacağım. Fakat tüm PGW izleyicilerinin duasına ihtiyacım var. Bu sınav benim son şansım. Eğer başaramazsam... İşte o zaman beni son görüşünüz olacak. Umarım sonum PURE gibi olmaz.
Sami Zayn duygulu bir şekilde kameraya bakıyor ancak arkasını dönünce onu izleyen birisini görüyor.
Bu Kevin Owens! Zayn'in haline bakıyor. Zayn ise eski dostuna bir süre bakıyor ancak sonra kafasını çevirip oradan ayrılıyor.
Samuel Shaw girişte gözüküyor! Tepkisiz ve sakin bir ifade ile birlikte ringe doğru ilerliyor. Seyircilerden gelen karışık tepkilerin ardından ringe giriyor ve rakibini beklemeye başlıyor.
Scott Steiner: Sizce Ziggler ve Big E'nin iddia ettiği gibi AJ Lee'ye olanlara dair her şeyin arkasında Samuel Shaw mı var?
Kevin Nash: Sanmıyorum Scott. Sadece birkaç saniyeliğine şu adamın suratına bak. Sence dediğin tarzda kötülükler yapabilecek bir adama mı benziyor?
Big E Langston kendi giriş müziği ile girişte gözüküyor! İlk defa Ziggler yanında yok. Big E sinirli bir ifade ile ringe bakıyor ve hızlı adımlarla ringe doğru ilerliyor. Ringe giriyor ve Shaw'a doğru hamle yapmak istiyor fakat hakem araya giriyor. Shaw ise herhangi bir tepki vermeden hareketsiz bir şekilde rakibini izliyor. Hakem son hazırlıkları yapıyor ve zili çaldırıyor!
Samuel Shaw vs. Big E
Shaw ve Big E köşelerine çekiliyorlar. Ancak yerlerinde duramıyorlar. Hakemin onay veriyor. İki isim de birbirine doğru koşuyor. Birbirlerinin enselerini tutuyorlar ve yarınları yokmuşcasına yumruk atmaya başlıyorlar. Üç dakika boyunca sürüyor. Üç dakikanın sonunda yoruluyorlar. Birkaç saniye aralıklarla yumruk sallamaya devam ediyor. Seyircilerin ritmiyle yumruk atıyorlar. Sıra Shaw'da. Yumruk atmak için elini ileri atıyor. Big E çekiliyor. Shaw'ın kolunu tutuyor. Döndürüyor ve Shaw'ın sırtına değdiriyor. Bir nevi kilide alıyor. Sıkıştırmaya devam ediyor. Shaw diğer koluyla Big E'yi yakalamaya çalışıyor ama başarısız oluyor. En sonunda Shaw'ı kolundan bırakmadan ileriye itiyor ve kendine çekiyor. Short arm Lariat! Şak sesiyle inliyor arena. Big E tuşa gidiyor. 1...2.. Shaw atıyor. Big E onu kaldırıyor. Aynı kolundan çeviriyor. Yine Shaw'ın arkasında sıkıştırmak istiyor ama Shaw tekmeyi koyuyor. Big E bir kere daha yeltenmek istiyor. Shaw'dan bir tekme daha. Kontrolü tam anlamıyla eline almak için bir tekme daha atıyor. Shaw, chop vurmaya yelteniyor ama Big E kollarının arasından iplere koşuyor. İplerden sekerek geliyor. Shaw'dan SPINEBUSTER! Tuşa gidiyor. 1...
Big E atıyor. Shaw, tepkisiz kalıyor her zamanki gibi. Big E'nin kalkmaya çalıştığını görünce iplere koşuyor. Kafasına tekme atmak için ayağını kaldırıyor ama Big E eğiliyor ve Shaw'ı bacaklarının arasından tutup tuşa götürüyor. 1...2.. Shaw atıyor. İkisi de aynı anda kalkıyor. Shaw biraz daha geç kalkıyor. Big E ona doğru koşuyor. Shaw da sırtı iplere dönük adım atarak iplere gidiyor. Big E, kendine yaklaştığı anda ipi aşağı çekiyor. Big E ringin dışına düşüyor. Shaw hemen aprona geçiyor. Big E ayağa kalktığı anda ona doğru koşuyor ve göğsüne tekme atıyor. Rakibini sersemlettikten sonra tekrar gerilip koşuyor ve Splash ile atlıyor. BIG E HAVADA YAKALIYOR! BARİYERLERE BELLY TO BOOTY! Hemen onu kaldırıyor ve ringe sokuyor. Tuşa gidiyor. 1..2...
Shaw atıyor. Son birkaç saniyedeki değişikliğin sebebini anlamamış gibi bir hali var. Big E onu kafasından tutup kaldırıyor ve ringin köşesine postalıyor. İki tokat attıktan sonra geriliyor ve ona doğru koşuyor. Turnbuckle Thrust geliyor. Ayrılmıyor. İplerden destek alarak omzuyla art arda Shaw'ın karnına karnına vuruyor. Hakemin uyarısı ile çekiliyor. Tekrardan Shaw'ın üzerine doğru gidiyor ama Shaw ayağını koyuyor. Big E sarsılıyor. Shaw ağrıdan karnını tutarken Big E bir kez daha koşuyor ama Shaw çekiliyor. Big E ringin köşesine giriyor. Demirlere kadar uçuyor ve çarpıyor. Shaw onu çekiyor çıkarıyor. Kafasını kollarının arasına alıyor. Inverted Facelock Backbreaker yapıyor. Çeviriyor. Neckbreaker'ı tam yapacakken Big E onu iplere itiyor. Shaw'a dönüşünde E-Train yapmak için zıplıyor ama Shaw eğiliyor ve bacaklarının arasından geçiyor. Big E arkasını dönüyor. Shaw'dan SUPERKICK! Akabinde Belly to Belly Suplex! Shaw hararetlendi. Yere oturuyor ve Big E'yi bacaklarının arasına alıyor. Göğsüne art arda dirseği ile vuruyor. Kameraya bir bakış atıyor. KATA GATAME!
KATA GATAMEYİ YAPIYOR! BIG E, OMZUNU HAREKET ETTİREMEZ HALDE. HAKEM YAKLAŞIYOR VE BIG E'NİN SON KEZ DURUMUNA BAKIYOR! RİNGİN KENARINDAKİ GÖREVLİLERE SEDYEYİ HAZIRLAMALARI İÇİN SESLENİYOR!
ZIGGLER'DAN SUPERKICK! HAKEM ARKASINI DÖNER DÖNMEZ ZIGGLER'DAN SUPERKICK GELİYOR! SHAW GALİBİYET ZİLİ BEKLERKEN KAFASINDA TEKME PATLIYOR! HAKEM BU KEZ ZİLİ ÇALDIRIYOR.
Kazanan: DQ ile Samuel Shaw
Ziggler, Shaw'ı saçlarından tutup suratına yaklaştırıyor. Bir şeyler söylüyor. Sesinin gürleştiği kısımlarda AJ Lee ile ilgili kelimeler duyuyoruz. Shaw, doggy pozisyonuna geldiğinde Ziggler geriliyor ve bir Superkick daha vuruyor.
Big E'nin yanına gidiyor. Onu dürtüyor ve ayağa kaldırıyor. Shaw'ın üzerine beraber gidiyorlar. Sırayla Shaw'ın üstüne çıkarak ona yumruk atıyorlar. Ziggler, Big E'ye bağrıyor Shaw'ı omzuna alması için. Big E denileni yapıyor. Omzuna alıyor. BIG ENDING!
HIRSIZ! Burada. Ziggler ve Big E girişe bakıyorlar ama gelen yok.
Arenadaki herkes tribünlere bakıyor. Snitsky, spiker masasının arkasından fırlıyor. Kapüşonunu açıp ringe dalıyor. Ziggler arkasını dönüyor ve bir BIG BOOT! Bu kez Big E arkasını dönüyor. Ona da bir Big Boot vuruyor. Ziggler ringin dışına atıyor kendini. Big E hala ringde. Snitsky onu kaldırıyor. PUMPHANDLE POWERSLAM! Big E'yi ringe gömüyor. Ziggler, onu ringden çekiyor ve girişe doğru götürüyor. Öksürerek bir mikrofon istiyor.
Dolph Ziggler: Hey hey! Bir saniye. Dinleyin. Baştan anlamalıydım. Başından beri bu iki sapığın bir araya gelme sebebi çok -öğkhö ögkhö- belliydi. Benim spot ışığıma gözünüz dayanmadı. Bir oldunuz. Artık hiçbir şeyin önemi yok. Önemli olan bu cumartesi günü olacak. Siz iki ırz düşmanı sapığa karşı, Big E ile ben. SUMMERSLAM'DE!
Seyirciler bunu duyduktan sonra olumlu reaksiyon veriyorlar! Snitsky, Shaw'ın herhangi bir görüşünü almadan kafasıyla onaylıyor! Ziggler ve Big E tatmin olmuş gibi gözüküyor. Shaw herhangi bir şey demeden Snitsky'nin arkasından ifadesiz bir şekilde ona bakarken kameralar kapanıyor.
WRESTLING HAS MORE THAN
ONE ROYAL FAMILY
Cody Rhodes girişte! Kendisine yoğun destek geliyor. Girişte seyircileri süzdükten sonra ilerlemeye başlıyor ve birkaçıyla selamlaşıyor. Adına atılan tezahüratların eşliğinde ringe giriyor ve mikrofon alıyor. Bir süre daha seyircileri süzmeye devam ediyor.
Cody Rhodes: Bugün karşınızda her zamanki gibi durmadığımın farkındayım. Özellikle uzun süren bu bekleyişimin ardından karşılaştığım hüsran dolu sonuçtan sonra... Hayatımın en kritik maçlarından birisinden mağlup olarak ayrıldım. Bu kayıp için herhangi bir bahanem yok. Babamın, doğumumdan 25 gün önce attığı o büyük adımı PGW'nun 25. gününde atamadım. Onun bana gösterdiği yolu tek başıma gidemedim. Daniels'a hayatında yaşayacağı en büyük mağlubiyetlerden birini yaşatmaya çok yakınken bunu başaramadım. Evet, kabul etmeliyim ki ne kadar yakın olursam olayım o maçı kazanamadım.
Cody'e destek tezahüratları gelirken Cody umutsuz bakışlarını bir anda yok ediyor.
Cody Rhodes: Fakat size geçen günlerde bir şey söylemiştim. Rhodes olmak herhangi bir büyük gösteride, herhangi bir şampiyonluk maçında galip olmaya bağlı değildir. Rhodes olmanın olayı bu gösterilerde ne olursa olsun, kazansak da kaybetsek de peşinden gitmeye devam etmek demektir. Evet, babamın ayak izlerini takip etmeyi isterdim. Bunu gerçekten çok isterdim. Ancak bu olmadı. Artık geriye dönüp hatalarıma kederlenmek değil, önüme bakıp daha fazlası için harekete geçmem gerekiyor.
Cody Rhodes: Bu yüzden savaşım devam ediyor. Bu yüzden Dusty'nin yarım kalan hikayesi devam ediyor. Summerslam'de aranızda olacağım. Belki tekrardan Christopher Daniels'ın karşısında, belki de ana gösteride PGW şampiyonluğunu kazanacak adamın karşısında..
Seyircilerden yoğun bir tezahürat geliyor Cody'e. Cody gülümsemeye başlıyor.
Cody Rhodes: Doğru duydunuz. Artık sadece TV kemeri için değil, daha fazlası için tehlike arz ediyorum. En başından beri yapmam gerekeni yapacağım. Babamın yarım kalan hikayesini bitireceğim-
Goldberg girişte beliriyor! Cody anlamsız bakışlarla ona bakıyor. Goldberg direkt ringe doğru ilerleyip görevliden mikrofon alıyor.
Goldberg: Bu güzel konuşmayı bölmemek için kendimi çok tuttum ancak cümlelerin bir türlü bitmedi evlat. Şu an yapacağım bu konuşmayı seni arka alanda bir kenara çekip de yapabilirdim ancak bunun tarihe geçmesini istiyorum. Çünkü sarf ettiğin tüm kelimeler beni hiçbir zaman olmadığım kadar rahatsız etti.
Cody halen anlamsız bakışlarla Goldberg'ın bu çıkışını çözmeye çalışıyor.
Goldberg: Tarih senin Television kemerini almaya çok yakın olduğunla ilgilenmeyecek Cody. Ya da Christopher Daniels'ın kıçını maç içinde tekmelemene rağmen son düzlükte kaybedişin onlar için bir takdir objesi olmayacak. Sen yenildin. Hem de kariyerinin en iyi dönemlerinden birinde, 38 yaşında.
Goldberg'ın sözlerine tepki gelmiyor.
Goldberg: Nasıl bir his olduğunu biliyorum. Ben Snitsky'e yenildim oğlum. Durumun trajikomikliğini anlıyor musun? Bir zamanlar güreşin tanrısı olan Goldberg, Vince McMahon'ın ucuz fantezileri için şirketinde kısa süreliğine kullandığı bir yağ torbasına yenildi. Fakat senin aksine bu durum benim için bir dezavantaj değil. 56 yaşında, eski parlayan günlerinden uzak bir adamım. Uzun lafın kısası benim gibi güreş tarihi için önemli bir figür bile henüz PGW kemerinin ismini ağzına almazken sen kariyerinin en büyük mağlubiyetinden sonra onun ismini kullanıyorsun. Üstüne bunu baban için yapacağını söylüyorsun. Beni yanlış anlama evlat ancak zamanında Dusty bile bunu başaramadıysa senin şansın yok denecek kadar az.
Seyircilerden karışık tepkiler geliyor Goldberg'a. Cody Rhodes'un anlamsız bakışları öfkeye dönüyor.
Goldberg: Belki de daha iyi olmak istediğini kanıtlamak istiyorsan hakkını farklı yerlerde aramalısın. Geçen hafta Sami Zayn'e yaptığıma bak. Ona bak ve 56 yaşındaki bir yaşlı adamın şu zamanlarda bile umut vaat ettiğini gör. Belki de bu mentaliteye girersen babanı gururlandırabilirsin. Çünkü kariyerinin zirvesinde olması gereken bir çocuk gibi davranmıyorsu-
CODY BİR ANDA GOLDBERG'IN MİKROFONUNU TUTUYOR! Mikrofonu tutuyor ve kendisine doğru çekiyor.
Cody Rhodes: Bir daha babamın adını ringe çıkıp ekran süresi almak için kullanırsan seni kötürüm bırakırım.
Cody Rhodes mikrofonu sert bir şekilde Goldberg'ın üstüne doğru vurarak bırakıyor ve ringden iniyor. Cody arka alanın yolunu tutarken seyirciler Cody'e dehşet bir destek veriyor. Bu görüntü eşliğinde reklamlara gidiyoruz.
Kameralar arka alanda açılıyor ve Cathy Kelley ile karşılaşıyoruz. Cathy'nin bir yere yürüdüğünü ve arka alanın giriş kısmında bir hareketlenme olduğunu duyuyoruz. Cathy o alana doğru ilerliyor.
Cathy Kelley: Beyler! Hey! Hey müsait misiniz?
Arenaya giriş yapan Enzo Amore ve Big Cass ikilisini görüyoruz!
Enzo Amore: Sana her zaman müsaitim tatlım. How you doin'?
Cathy utanmış bir şekilde ona gülümsüyor.
Cathy Kelley: Aslında... Buraya size özellikle sana Enzo birkaç soru sormaya gelmiştim.
Enzo Amore: Gönder bakalım.
Cathy Kelley: Summerslam öncesi son şovda buradayız. Summerslam'e sadece 2 gün kaldı ve sen kendini ana ünvanın sahibini bulacağı dörtlü bir maç içinde buldun. Ne hissediyorsun?
Enzo sadece sırıtıyor bir süre.
Enzo Amore: Öncelikle düzeltmeme izin ver tatlım, kendimi o maç içinde bulmadım başkalarının aksine ben o maça girmeye hak kazandım. İkincisi ise sadece heyecanlıyım. Evet, yalan yok heyecanlıyım. Çünkü kariyerimin en önemli maçına çıkacağım. Fakat sadece bu kadar.
Cathy Kelley: Bazı eleştirmenler maçta bulunan diğer üç rakibine bakınca senin onların yanında ciddiyetsiz ve zayıf halka olduğunu düşünüyor. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?
Enzo Amore: A CUPPA HATERS? Ben onların göz yaşlarını her gün kupamdan içiyorum. Eğer eleştirmenleri kaale alsaydım şuan burada olamazdım. Benim tek kaale aldığım onlar!
Enzo eliyle arenayı ve seyircileri göstermeye çalışıyor. Seyircilerden mükemmel bir tepki geliyor.
Enzo Amore: İşte Summerslam'de bu beni ayakta tutacak! Röportaj için teşekkürler tatlım fakat şimdi benim o ringde olmam gerekiyor. Zamanımı bu şekilde boşa harcamak istemezdim ama o iki dangozu spiker masasından izlemem gerekiyor.
Enzo, Cass'e dönüyor ve ikili klasik kanka selamlaşmalarını yapıyorlar ve Enzo hızlı adımlarla oradan ayrılıyor.
Big Cass: Bana soracağın soru yok m-
FAKAT CASS KONUŞMASINI BİTİREMDEN ARKADAN BİRİSİ DEMİR BİR SOPA İLE KAFASINA GEÇİRİYOR!
ERICK ROWAN! Rowan elindeki sopa ile art arda Cass'e vurmaya başlıyor! Ardından hiç beklemeden kaldırıyor ve kenarda bulunan malzemelerin üstüne fırlatıyor! Cathy Kelley hemen çığlık içinde oradan kaçıyor. Rowan yerdeki Cass'e yaklaşıyor ve birkaç kez tekme savuruyor. Ardından tekrardan kaldırıyor ve bir diğer köşeye fırlatıyor!
Erick Rowan: Onu bu şekilde temsil edemem...
Rowan, Cass'i boğazından tutuyor ve duvara bastırıyor.
Erick Rowan: Hayır! Hayır benimle oyun oynamayacaktınız evlat! O bu olanları görseydi hayal kırıklığına uğrardı!
Rowan bir anda Cass'i bırakıyor fakat Cass daha düşmeden Spin Kick! Cass suratını açılır kapanır kepenk şeklindeki bir kapıya çok sert bir şekilde vuruyor! Ölü gibi yere düşüyor. Rowan biraz geriye çekiliyor ve yerde sürünen Cass'e acır bir şekilde bakıyor.
Erick Rowan: Onun için buna mecburum.
Cass kenara tutunarak kalkar gibi oluyor fakat ROWAN'DAN DISCUS CLOTHESLINE! Rowan hareketi vurduğu gibi kepenk paramparça oluyor ve Cass malzeme garajı olarak kullanılan odanın içinde yere yığılıyor! Rowan nefes nefese ayağa kalkıyor ve son bir kez yerde ölü gibi yatan Cass'e baktıktan sonra oradan ayrılıyor.
Rowan oradan ayrılırken sağlık görevlilierinin bir anda Cass'in bulunduğu yere akın ettiğini görüyoruz. Görevliler, Cass'i kaldırmaya çalıştığını ve sedyeye yerleştirmeye çalıştıklarını görüyoruz. Bu görüntülerin ardından ana olaydan önce son kez reklamlara gidiyoruz.
Reklamlardan dönüyoruz ve kameralar önce spiker masasını gösteriyor. JR, Nash ve Steiner üçlüsüne Enzo Amore'nin dahil olduğunu ve Steiner ile hararetli bir tartışmanın içerisinde olduğunu görüyoruz. Kameralar tekrardan ringe dönüyor ve tam o sırada herkesin beklediği o müzik duyuluyor!
RING GENERAL! WALTER burada. Sisli dumanın arasından sıyrılarak ringe doğru ilerliyor. Ringde parkesini sıyırıyor ve klasik duruşunu sergileyerek rakibini bekliyor.
UUUUUUUUUU CHAVO! Chavo Guerrero girişte görünüyor. Seyircilerin yuhalamaları eşliğinde ringe geliyor. Yuhalayanlara kasık çevresini işaret ediyor ve ring yolu boyunca bu hareketle ilerliyor. Ringe girer girmez bandanasını seyircilere atar gibi yapıp hakeme veriyor. Uğultular içinde son hazırlıklar yapılıyor.
Chavo Guerrero Jr. vs WALTER
Walter ve Chavo köşelerinde gözlerinin içine bakıyorlar. Ringin etrafında tur atıyorlar. Yavaştan birbirlerine yaklaşıyorlar. Walter, maç başı rutin kilitleşmeleri başlatmak için kolunu havaya kaldırıyor. Chavo da yaklaşıyor. Kolunu kaldırıyor. Elini Walter'a doğru götürürken duruyor. Walter şaşırıyor. CHAVO SERT BİR TOKAT ATIYOR! Walter, dudağını kontrol ediyor ve Chavo'nun suratına bakıyor. Öfkeyle ona doğru yöneliyor ama Chavo ringin dışına kaçıyor. Walter da arkasından iniyor. Chavo köşeyi döndükten sonra hemen aprona çıkıyor. Walter da köşeyi dönüyor ama Chavo'dan Dropkick geliyor. Chavo hemen ringe giriyor. İplerden sekerek koşuyor ve bir dropkick daha vuruyor. Walter bariyerlere çarpıyor. Chavo bir kez daha ringe giriyor. Yine iplerden sekerek koşuyor. SUICIDE DIVE! Walter havada yakalıyor. İki eliyle boğazına yapışıyor. Chavo, ellerini anavatanda birleştiriyor. Walter'ın kafasının ortasına vuruyor. Walter bırakıyor. Chavo da ringe giriyor. Boğazını tutarak köşede Walter'ı bekliyor.
Walter kafasını tutarak ringe giriyor. Chavo, ona doğru koşuyor. Dropkick için zıplıyor. Walter'dan chop geliyor. Chavo sırt üstü yere çakılıyor. Walter, Chavo'yu ayaklarından itiyor. Chavo, ettehiyyatü pozisyonuna geliyor. Walter koşuyor ve diziyle kafasına vuruyor. Chavo'yu kaldırıyor. BUTTERFLY SUPLEX! Olmuyor. Tam kaldırırken Chavo'dan Arm drag geliyor. Walter'ın arkası dönükken hızlıca koşuyor ve High Knee vuruyor Walter'ın sırtına. İplerden sekerek koşuyor bir de dropkick geliyor. Walter iyice köşeye sıkışıyor. Chavo bir kez daha koşuyor. İki diziyle Walter'ın sırtına koyuyor. Walter'ın yüzünü ringe çeviriyor. Chop vuruyor. Wooo sesleri yükseliyor. Seyirciye susun diyor. Yuhalama geliyor. Bir chop daha vuruyor. Seyirciler bir kez daha wooo demek üzereyken alayına orta parmak çekiyor. Yuhalanma sayısı artıyor. Chavo diğer köşeden koşarak geliyor. Walter bir anda ikincil köşeye çıkıyor ve LARIAT! Chavo bir kez daha yere çakılıyor. Walter misyonerde tuşa gidiyor. 1....2...
Chavo atıyor. Walter, Chavo'yu boğazından tutup ringin köşesine fırlatıyor. Karnına arka arkaya yumruklar atıyor. Ardından bir de diziyle karnına koyuyor. Chavo eğiliyor. Walter, sert bir chopla sırtına vuruyor. Chavo'yu kolları arasına alıyor. Bu kez Butterfly Suplex'i yapıyor. Bırakmıyor. Üstüne Butterfly Lock yapıyor. Chavo bir sağa bir sola kayıyor. Defalarca kez yaptıktan sonra var gücüyle sağa itiyor kendini. Akabinde vücüdunu Walter'ın kafasından tarafa itiyor. Walter'ın omuzları yerde kalıyor. Hakem sayıyor. 1...2... Walter hem tuşu atıyor hem de Chavo'yu bırakıyor. Tuş atılır atılmaz Chavo ayağa kalkıyor. Double Foot Stomp ile Walter'ın karnına atlıyor. Kollarını gevşettikten sonra bir de Elbow drop vuruyor. Walter'ı kaldırıyor. İplere yaslıyor. İki üç chop vuruyor. Walter'ın kafasını ikinci iplerin arasından geçiriyor. Belden aşağısı ringin içinde, yukarısı iplerin arasında duruyor. Chavo iplerden sekerek koşup dropkick vuruyor. Walter ipin üzerinde yatar vaziyete geçiyor. Chavo da hemen aprona geçiyor ve diziyle Walter'ın kafasına vuruyor. Walter'ı kafasından tutup aprona Neckbreaker ile vuruyor. Durmuyor. Walter'ı kaldırıyor ve ense köküne uppercut koyuyor. Rakibini haşat ettikten sonra Chavo ring dışında gözüne bir şey kestiriyor.
Bu, PGWC ana kemeri. Spiker masasının hemen önünde, fanusun içinde duruyor. Chavo fanusu sarıp sarmalıyor. Fanusa kol atarak ringe bakıyor ve Walter'ın haline bakarak gülüyor.
Enzo Amore: İşte JR. Bu tip insanlar anlık heyecanlara kapılıp hayatlarının geri kalanını bir fanusun içinde geçiriyor. Baksana şu şaklabanın yaptığı hareketlere.
Chavo yüzünü spiker masasına çeviriyor. Enzo'yu görüyor. Ona doğru bir adım atıyor. Enzo ayağa kalkıyor.
Enzo Amore: Bana sardı şimdi de. Oysa birazdan küşleme olacak.
Scott Steiner: Bize mi saracaktı a*?
Chavo, Enzo'ya seninle işim sonra diyor ve ringe dönüyor. Döndüğünde Walter'ı iplerden tutunarak kalkmaya çalışırken görüyor. Chavo ringin köşesine çıkıyor. Walter kendisine döndüğü anda Missile Dropkick vuruyor. Walter köşeye kadar gidiyor. Chavo koşuyor ve Step Up High Knee vuruyor. İkincil iplere çıkarak Walter'ın kafasına art arda yumruklar atıyor. Walter bir anda Chavo'nun boğazına yapışıyor. Diğer elini de getiriyor. İki eliyle tutuyor. CHOKESLAM BACKBREAKER! Walter, Chavo'yu çeviriyor. GUTWRENCH SUPLEX! Chavo'yu haşat ediyor. Tuşa gidiyor 1....2... Chavo atıyor.
Enzo Amore: Ne dedim? Bu kadar doğru bir insan olmayı annem bile beklemezdi. Asla yanılmıyorum. Homomuz birkaç dakika içinde maçı bitirirse şaşırmam.
Walter, Enzo'nun konuşmalarını duyup spiker masasına dönüyor. Ringden oraya ters ters bakıyor. Tekrardan arkasını dönüyor ve Chavo'yu kaldırıyor. Göğsüne chop vurduktan sonra iplere fırlatıyor. Big Boot için ayağını kaldırıyor. Chavo eğiliyor ve ayağa kalkıyor. Walter dönmeden bir clothesline geçiriyor. Deviremiyor. Chavo iplerden sekerek geliyor. Bir Clothesline daha vuruyor. Walter halen ayakta duruyor. Chavo son kez iplerden sekerek geliyor. Clothesline vuruyor. Walter'ı sersemletiyor.
Kevin Nash: İşler değişti? Chavo yine üstün.
Scott Steiner: Tavşan taşa sürtmüş dağı s**tim demiş. Bu da 200 tahmininden biri tutunca müneccim diyor kendine.
Enzo Amore: Sadece felsefeme odaklanın.
Walter'ın bacaklarına tekmeler atıyor. Bir sağ bacağına bir sol bacağına. Walter dengeyi kaybediyor. Kafasına birkaç tane de dirsek darbesi vuruyor. Walter'ı tutuyor ve Inverted Atomic Drop vuruyor. Walter'a bir de çelme takıyor. Bacaklarını ayırıyor. Double Leg Drop! Walter billurlarını tutarak oturur vaziyete geliyor. Chavo iplerden sekerek geliyor. Blockbuster yapıyor. Tekrardan iplerden sekerek geliyor bu kez de Leg Drop yapmak istiyor ama Walter çekiliyor. Nefes nefese iplerden kalkmaya çalışıyor. Chavo da aynı şekilde kalkıyor ama Walter'a göre daha dinç olduğu için önce o kalkıyor ve ona doğru koşuyor. Walter, eğiliyor. Back body drop ile Chavo'yu fırlatıyor. Chavo iplere tutunuyor. Ringden düşmüyor. Gözünün önüne Enzo geliyor. Ona kitleniyor. Walter ise ringin köşesine çıkıyor. Chavo kafasını ringe çeviriyor. Bir anda WALTER'DAN BURNING LARIAT! CHAVO DARBENİN ETKİSİYLE APRONA ÇAKILIYOR. KAFASI DA SERTÇE ÇARPIYOR. WALTER TUŞ İÇİN HAREKETE GEÇİYOR.
ANCAK WALTER YETİŞEMİYOR VE CHAVO RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR. Walter perişan halde saçlarını yoluyor. Kafasını sağa çeviriyor. Kemeri görünce saçını yolmayı bırakıyor. Ancak aynı açıda Enzo'yu görünce dişlerini sıkmaya başlıyor.
Scott Steiner: Boku yedin mi, ne dersin?
Enzo Emore: Ne? Bana mı diyorsun?
Kevin Nash: Maziyi çabuk unutuyorsun. Tanrı aşkına, sence başka kime diyebilir?
Enzo Amore: Arada Tuz Biber Standup'a çıksanıza. Güzel şakalar yapıyorsunuz. Boku yiyen geçen haftalarda evime, New Jersey'e uğrayan bu dallamaydı. Semtin en eşsiz tadını damaklarında hissetti.
Walter ringden iniyor ve Enzo'nun burnunun dibine kadar geliyor. Walter boğa gibi duman çıkarıyor burnundan. Enzo, Walter'ı itiyor. Walter, Enzo'nun yakasına yapışıyor. Enzo, kaşıyla arkasını dönmesini söylüyor. Walter arkasını dönüyor. Chavo, bariyerlerin üzerinden koşarak Walter'ın üzerine atlıyor. Walter'ın sırtı spiker masasının köşesine çarpıyor ve borozan sesiyle arenayı inletiyor. Chavo, Enzo'yu tek koluyla itiyor. Enzo sandalyeye oturuyor. Steiner, Enzo'yu kolundan tutuyor. Chavo ise Walter'ı kafasından tutarak ringe sokuyor. Kendisi de köşeye çıkıyor. FROG SPLASH! CHAVO TUŞA GİDİYOR. 1.....2....3
WALTER ATIYOR! Chavo toparlanıyor. Hiç demoralize olmadan Walter'ı kafasından tutup kaldırıyor ve kollarının arasına alıyor. VERTICAL SUPLEXE KALDIRIYOR! THREE AMIGOS BAŞLIYOR. Walter'ı kaldırıyor. İkinci Vertical suplex'i de yapıyor. Çeviriyor. Üçüncü için kaldırıyor. Üçüncü Vertical Suplexi de yapıyor. Walter'ı kaldırıyor. Suratına art arda dirsek darbeleri vuruyor. Walter iyice sersemledikten sonra kafasını tekrar kolları arasına alıyor. BRAINBUSTER! YAPAMIYOR! Walter, Chavonun arkasına atıyor kendini. GOJIRA CLUTCH! GOJIRA CLUTCH YAPIYOR. CHAVO NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRIYOR! RİNGİN ETRAFINDA TURLUYORLAR. CHAVO TUTUNACAK DAL DOKUNACAK İP ARIYOR AMA NAFİLE.
Hakem, Chavo'nun dibine geldiğinde Chavo, hakemi kendine çekiyor. Walter, Gojirayı bırakmadan Chavo'ya daha çok hasar vermek için köşeye vurmaya gidiyor. Hakem köşede tost oluyor ve yere düşüyor. Walter, Chavo'yu sıkmaya devam ederken Chavo, akrep vuruşuyla Walter'a Low Blow yapıyor. Walter bırakıyor. Chavo, kendini toparladıktan sonra ellerini birleştirip yumruk yapıyor ve bir kez daha Low Blow vuruyor. Walter ve hakem acı içinde yerde yatıyor. Chavo ise ikilinin uzak olduğu köşeye geçiyor ve ringin köşesini söküyor. Diğer köşeye geçiyor. İplerini çözmeye başlıyor.
ENZO ARAYA GİRİYOR. ELİNİ KOYUYOR. Aprona çıkıyor Enzo. Chavo ile münakaşa halindeler. Chavo köşeyi çekmeye çalıştıkça Enzo sıkıca tutmaya çalışıyor. İkisi köşeyi bırakıp sözlü atışıyorlar.
WALTER AYAKLANIYOR. DALGAYI TUTARAK O TARAFA DOĞRU KOŞUYOR. CHAVO DA ENZO DA KAFASINI ORAYA ÇEVİRİYOR. WALTER'DAN DOUBLE DROPKICK GELİYOR! BİR AYAĞI İLE ENZOYA BİR AYAĞI İLE CHAVOYA VURUYOR. Enzo bariyerlere kadar uçuyor. Chavo da aprona düşüyor. Walter ringin dışına çıkıyor. Chavo'yu omuzluyor. APRON POWERBOMB! HEMEN RİNGE SOKUYOR. CHAVO'YU KALDIRIYOR. THE LAST SYMPHONY! HAKEM KENDİNE GELİYOR. WALTER TUŞA GİDİYOR 1...2....
3!
Kazanan: WALTER
Walter güç bela maçı kazanıyor. Hakem, Walter'ın kolunu tutarak tüm seyircilere kazananı gösteriyor.
ENZODAN DDG! WALTER DİBİ BOYLUYOR. Enzo hakeme doğru yürüyor fakat hakem ringden kaçıyor. Enzo hemen WALTER'ı kaldırıyor ve sökülmüş köşeye fırlatıyor. WALTER, sırtını çarpıyor ve acıdan dizleri üzerine çöküyor. ENZO KOŞARAK GELİYOR. BICYCLE KNEE! WALTER YERE YIĞILIYOR! ENZO GÜLEREK WALTER'A BAKIYOR.
CHAVO ARKADAN KOŞARAK GELİYOR. Enzo'yu ringin köşesine fırlatıyor ve üst ve ikinci köşeler arasına giriyor. Demire kadar çarpıyor! Chavo içerden çekiyor ardından KALDIRIYOR VE FLAPJACK İLE SÖKÜK KÖŞEYE GÖĞSÜNÜ ÇARPTIRIYOR. ENZO'YU KOLLARININ ARASINA ALIP BRAINBUSTER'A KALDIRIYOR- ama WALTER, Chavo'nun ayağından tutup çekiyor. ENZO, CHAVO'NUN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR. Walter zar zor ayağa kalkıyor. Kalktığında Enzo üzerine doğru koşuyor ama Enzo'yu eliyle itiyor ardından Chavo'yu kaldırıyor! Ancak ikisi de WALTER'a yöneliyor ve WALTER karşı koyamıyor! TEKRARDAN DİZLERİ ÜSTÜNE ÇÖKÜYOR. ENZO VE CHAVO, WALTER'I ELİNDEN TUTUYOR VE DİZLERİ İLE WALTER'IN KAFASINA KOYUYORLAR. Walter köşede yatıyor...
O BURADA! BRAY WYATT'IN SANDALYESİ GİRİŞTE SALLANIR VAZİYETTE DURUYOR. ENZO VE CHAVO ARKASINI DÖNDÜĞÜNDE WYATT'IN RİNGDE OLDUĞUNU GÖRÜYORLAR!
Chavo, Enzo'nun arkasına geçiyor ve onu itiyor. WYATT, BACK BODY DROP İLE ENZO'YU ARKASINA FIRLATIYOR! Ardından Chavo'nun üzerine doğru koşuyor VE CLOTHESLINE! Ayağa kalkıyor! Enzo koşuyor, Clothesline vurmak için elini kaldırıyor ama Wyatt eğiliyor! İplerden sekerek geliyor ve RUNNING CROSSBODY! ENZO'YU KALDIRIYOR VE URANAGE! ARKASINI DÖNÜYOR. CHAVO AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞIYOR... WYATT ONA DOĞRU YÖNELİYOR! TUTUYOR ARDINDAN ÇEVİRİYOR VE SISTER ABIGAIL! ŞİMDİ ENZO'YA DÖNÜYOR. TUTUYOR! ONA DA SISTER ABIGAIL!
FAKAT WYATT DÖNDÜĞÜ GİBİ WALTER KOSKOCA AYAKLARI İLE BIG BOOT VURUYOR! WYATT YERE KAPAKLANIYOR. WALTER, WYATT'I PUMPHANDLE POWERBOMB İÇİN KALDIRIYOR AMA ARAYA ENZO GİRİYOR! KÖŞEDEN SPINNING HEEL KICK İLE WYATT'A ATLIYOR! WYATT YERE KAPAKLANIYOR! WALTER İLE ENZO, TERS BİR ŞEKİLDE AMA YAN YANA HALSİZ YATIYORLAR.
O SIRADA CHAVO İSE SON GÜCÜYLE KÖŞEYE ÇIKIYOR VE FROG SPLASH! ENZO VE WALTER'IN ÜZERİNE! DÖRT İSİM DE YERİ BOYLUYOR! KIVRANARAK YATIYORLAR. KAMERALAR BİR KEZ DAHA SPİKER MASASI ÖNÜNDE FANUSTA DURAN KEMERE ÇEVRİLİYOR. KEMERİN ARKASINDAKİ GÖRÜNTÜ İSE BU KEMER İÇİN ÖLÜMÜNE KAPIŞAN DÖRT SİLAHŞÖR!
Bu görüntüler eşliğinde PAYBACK #3'ün sonuna geliyoruz!
Kameralar şovun başında gördüğümüz otoparkta açılıyor tekrardan. Otoparkın sürgülü çıkış kapısının çok sert bir şekilde açıldığını ve bir adamın elindeki çantası ile arenadan otoparka çıkış yaptığını görüyoruz.
Bu WALTER! Az önce çıktığı amansız mücadeleden galip ayrılmıştı fakat sonrasında yaşananlardan ötürü sinirli bir yüz ifadesiyle hızlı adımlarla arabasına doğru ilerliyor.
Cathy Kelley: WALTER!
Fakat WALTER, Cathy'nin sesini duymasına rağmen ona bakmaya tenezzül etmiyor ve çantalarını bagaja doldurduktan sonra arabasının ön kapısını açıp sürücü koltuğuna geçiyor. WALTER arabayı parktan çıkarmak için vites değiştiriyor ve geriye doğru sürmeye başlıyor...
FAKAT WALTER ARABANIN YARISINDAN ÇOĞUNU ÇIKARMIŞKEN 2004 MODEL SİYAH BİR CADILLAC WALTER'IN ARABASINA SON SÜRAT HIZLA ÇARPIYOR!
Nereden çıktı bu araba? Kameralar nereden bile geldiğini fark edemeden hızlıca "U dönüşü" yapıp son sürat otoparktan uzaklaşırken kameraların merceklerini uzaklaşan aracın plakasına yakınlaştırdıklarını görüyoruz:
Araba uzaklaşıp görünmez bir hal aldıktan sonra kameralar kenarda paramparça olmuş WALTER'ın arabasına dönüyor. Çıkan bu kargaşadan ve seslerden olsa gerek bir yığın PGW sağlık ve güvenlik görevlisi otoparka akın etmeye başlıyor.
Kameralar arabayı gösteriyor tekrardan. Arabanın arka kısmı tamamen enkaz, ön tarafı ise yarı sağlam gibi gözüküyor. Arabadan yoğun motor sesleri çıkıyor. O sırada güvenlik görevlilerinden birisi enkazın içine girerek ön koltuktan WALTER'ı çıkarmaya çalışıyor. Bir süre uğraştıktan sonra içeri giriyor ve bir süre daha uğraştıktan sonra görevliden bir bağırma sesi duyuluyor:
"kafası kanıyor!"
Görevliler enkazı kaldırmak için uğraşmaya devam ederken şov bu görüntülerle son buluyor.
PGW PAYBACK #3
Prestige Grand Wrestling LLC
™ & © 2023
All Rights Reserved
Son düzenleme: