RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟏

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
gqw2wds.png

PAYBACK #81
09 Eylül Salı, 21:00 - C
Mohegan Sun Arena

Uncasville, Connecticut

PAYBACK #81'İ TAKİP ETMEK İÇİN 5 NEDEN!

1- Non-Title Match: Bray Wyatt vs. Dustin Rhodes

2- Terapi.

3- Travis Scott is in the building!

4- MJF ile John Cena bir kez daha karşılaşıyor!

5- Main Event: "Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio vs. Sami Zayn

qsnxq8a.jpg

PYROLAR, BÜYÜLEYİCİ BİR GÖSTERİ EŞLİĞİNDE, İTALYANIN BAYRAK RENKLERİNİ BARINDIRACAK TONLARLA PATLAMAYA BAŞLIYOR! BÖYLELİKLE, PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN SUNDUĞU PAYBACK SERİSİNİN 81. ŞOVU, AYAĞA KALKMIŞ OLAN SEYİRCİLERİN ÇIĞLIKLARI ARASINDA BAŞLIYOR!

odfsldz.jpg

Şovun başlamasının ardından kameralar ilk olarak spiker masasına gidiyor. Spikerlerimiz, şovu yorumluyorlar, şovda gerçekleşeceği duyurulanları değerlendiriyorlar. Bunun takibinde, tüm arena boyunca yankılanan bir tema müziğinin çalmaya başladığını fark ediyoruz. Bu şarkının çalmaya başlaması ile birlikte, arenada yer alan bütün herkes ayağa kalkıyor pozitif reaksiyonlar ile gelen ismi karşılıyorlar. Bu—

images

Dustin Rhodes! Dustin, Stage'de beliriyor ve yavaşça ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenlerden çıkmadan önce birisi ekrana geliyor. Bu Cody Rhodes! Cody Rhodes burada, tekrardan Prestige Grand Wrestling'de! Dustin, Cody'le tokalaşıyor. Cody'nin ona şans dilediğini de işitiyoruz, bu da yansıyor kameramıza. Ardından Dustin ringe giriyor ve Taunt'unu atıyor. Sonrasında rakibini beklemeye başlıyor...

images

PGW şampiyonu Bray Wyatt, bu maçın gerçekleştirileceği geçen hafta kararlaştırılmıştı! Stage'de elinde gaz lambasıyla beliriyor Bray, karanlıkların içinde seyircilerin fener ışıkları altında yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Ardından gaz lambasını üflüyor ve ışık açılıyor. Bray, elindeki fenerini yere bırakıyor. Ardından çelik merdivenden çıkarak yavaşça ringe giriyor. Ringe girdikten sonra gösteri yapmıyor, direkt olarak kemerini hakeme teslim ediyor.

Bunun sonrasında hakemin sırasıyla iki ismi de kontrol ettiğini ve ringin ortasına geçerek zili çaldırttığını, maçı başlattığını seyrediyoruz!

Non-Title Match
Bray Wyatt vs. Dustin Rhodes

images

Maç başladı. İkili birbirlerine yaklaşıyor. Bray ani bir Throat Thrust! Fakat hayır! Dustin bundan kaçıyor ve üst üste yumruklarla Bray'i iplere taşıyor. Ardından hızla kolundan tutuyor ve irish whipe yolluyor fakat Bray bunu tersine çeviriyor. Dustin iplerden sekiyor. Ani bir Gut Kick! Ardından Dropdown Punch! Sonrasında hızla iplerden sekiyor fakat Bray ani bir Elbow Strike'ı geçiriyor! Hayır! Dustin bundan eğiliyor ve iplere tutunuyor. Bray hızla Dustin'in üstüne yürürken bir çelme takıyor. Ardından iplere tutunuyor ve zıplayarak ring dışına atlıyor. Oradan sağlam bir yumruk daha! Bray sersemleyerek ayaklanıyor. Dustin hazırlık yapıyor ve koşarak arkasından Bulldog! Tuş fakat Bray direkt atıyor! İkili ayaklanıyor. Dustin hızla Flip Flop And Fly! Ardından Bionic Elbow çakarak Bray'i sersemletiyor! Bray köşeye doğru geçiyor! Dustin, Bray'in bacaklarını iplerin arasına alıyor! Ardından karşı köşeye geçiyor ve hazırlığını yapıyor! Hızla UNNATURAL KICK!

images

Hayır! Bray bir anda iplerin arasından bacaklarını kurtarıyor ve Dustin'e dodge atıyor! Dustin duramadan ringposta giriyor! Demire çok sert çarpıyor! Bray, Dustin'i aprona hızla çekiyor! Ardından Apron'da Dustin'i ortaladıktan sonra oradan bir DDT! Dustin acıyla yerde kıvranarak kafasını tutuyor! Bray hızla kaldırıyor ve Dustin'i bariyerlere doğru fırlatıyor! Ardından tutuyor ve Uranage ile aprona çakıyor! Dustin sırtını tutarak acıyla kıvranırken Bray onu aprondan iterek ringe sokuyor. Ardından kendisi de ringe giriyor. Hazırlığını yapıyor ve iplerden sekiyor. Running Senton! Tuş! 1.........2........ KICKOUT! Bray hızla Dustin'in tepesine çıkıp Dustin'i yumrukluyor! Ardından ayaklanıp hızla iplerden sekiyor ve bir kez daha Senton! Tuş! 1........2........ KICKOUT! Bray, Dustin'i chinlockla kitliyor.

Dustin kalkmaya çalışıyor. Bir süre sonra başarılı da oluyor fakat o da ne!? Bray aniden Dustin'i yere doğru çekiyor! Ardından boğazından tutarak kaldırıyor ve Uranage! Fakat hayır! Dustin bundan kurtuluyor! Hayır! Bray izin vermiyor ve Dustin'i kolundan tutarak köşeye doğru fırlatıyor! Ardından üstüne doğru koşuyor ve BODY AVALANCHE! Dustin'i yeniden köşeye sabitliyor ve geri geri çekilip bir kez daha! Ardından tutuyor ve Drop Suplex! Ardından Dustin'in çenesinden tutarak kaldırıyor. FAKAT O DA NE!? DUSTIN ANİDEN BRAY'İN YÜZÜNE TÜKÜRÜYOR! BRAY BUNA SİNİRLENİYOR VE SISTER ABIGAIL!

FAKAT HAYIR! DUSTIN'DEN BİR ANDA SCHOOL BOY ROLL UP! 1........2........

51gk1ff.png

KICKOUT! DUSTIN BİR ANDA BUNU FIGURE 4 LEG LOCK'A ÇEVİRİYOR! BRAY WYATT PES Mİ EDECEK!? BRAY DİREN.. BİR DAKİKA! BRAY WYATT PİS PİS SIRITIYOR! DUSTIN ŞAŞKINCA BRAY'E BAKIYOR! BRAY BİR ANDA HIZLA KİLİDİ ÇÖZÜYOR VE DUSTIN'İN TEPESİNE ÇIKIP ÜST ÜSTE YUMRUKLAR! ARDINDAN DUSTIN'İ KALDIRIYOR VE TUTUYOR. SISTER ABIGAIL!

TUŞ! 1........2........

3!!!!

Kazanan: Bray Wyatt

images

Bu maç tam anlamıyla son buluyor! Dustin, geri dönüşünün ardından çıktığı ilk maçta; Bray'e karşı mağlup oluyor. Hakem tarafından, PGW Championship kemerinin, ivedi bir şekilde Bray'e ulaştırıldığını ve onun da elindeki kemer ile dizlerinin üstüne çökerek Taunt'unu yaptığını görüyoruz. Bu sırada objektifimize Cody Rhodes üzgünce Bray'i seyrettiği de yansıyor. Bray, elinde tuttuğu kemeri ile ayağa kalkıyor ve fazla uzatmadan arka alanın yolunu tutuyor—

BİR DAKİKA! CODY RHODES'UN ARKASINDA BİR HAREKETLİLİK VAR!

6zuf68a.jpg

Kapşonlu bir adam bariyerlerin arasından hızla sıçrayıp oradan ringe dalıyor! BU STEVE GIBKI! Bray hızla Gibki'nin üstüne koşuyor fakat Gibki hızla POP-UP CHOKESLAM KARŞILIYOR!!!! Ardından yerde Bray Wyatt'ı yumrukluyor! Üst üste, art arda yumruklar! Bray, buna karşı koymaya çalışıyor lakin Steve'in temposu çok yukarıda kalıyor! Bray, aldığı hasarı minimalimize etmek için elleriyle kafasını korumaya çalışıyor! Aynı esnada arka alandan, Stage'e hızla koşarak Erick Rowan ve Braun Strowman geliyor! Hız kesmeden, son güçleriyle ringe doğru koşma hallerini sürdürüyorlar! Bu manzaranın sonucunu az-çok tahmin edebilen Steve Gibki, hızlı bir şekilde ringi terk ediyor ve bariyerin üzerinden atlayarak seyircilerin arasına çekiliyor! Seyirciler, Steve'i aralarına alıyorlar ve onun adını bağırmaya başlıyorlar!

svynbug.jpg

THAT'S OUR GIBKI! (Alkış, alkış, alkışlar) THAT'S OUR GIBKI! (Alkış, alkış, alkışlar)

6433dqn.jpg

Seyirciler deliler gibi, çıldırmışçasına bu tezahüratları atmayı sürdürüyorlar! Bir an bile olsun, bu chant'leri durdurmuyorlar, sonlandırmıyorlar! Arenadaki herkes Steve ile birlikte! Başına gelenlerin üstüne böyle bir görüntü ile karşılaşmak, Bray'i son derece çıldırtmış görünüyor. Erick ile Braun'un onunla ilgilenmesine bile fırsat tanımadan, ring matına defalarca kez yumruklar atıyor Bray! Steve, inanılmaz bir face reaksiyonu aldığı sırada, hırsıyla birlikte bağırarak Taunt'unu atıyor. Bir aslan gibi, kükrüyor adeta! Yerdeki Bray, arkasındaki Erick ve Braun ile onu seyrederken, kameralar kapanıyor ve başka bir yöne doğru çeviriliyor.

4hioqql.gif

pz5k0db.png

Kameralar lüks bir villanın önünde açılıyor. Villanın etrafı, kameralar tarafınca çeşitli bir şekilde gösteriliyor. Bir süre sonra bu görüntüleri alan kameraların, üst kattaki bir kapının önünde bulunduğunu fark ediyoruz. Kapının üzerinde, altın işlemeli bir şekilde "Sotiris Mantalos" yazıyor. Kapının diğer tarafında ise, beklemekte olan iki ismi fark ediyoruz. Bunlar—

ahfv6c9.jpg

Jeff Hardy ve Will Ospreay'den başkası değil! Prestige Grand Wrestling yönetimi tarafınca, böyle bir danışmanlık hizmeti almaları, böyle bir terapi almaları şart konulmuş. An itibarıyla, bir psikolog olan ve aynı zamanda ilişki koçluğu/danışmanlığı yapan bir profesyonelin konutundalar. Kapıyı tıklatıyorlar, aynı anda. Bunu yapmaları bile geriyor onları, sinirli bir şekilde birbirlerine bakıyorlar. Bunun sonrasında içeriden "Girin!" sesinin yükseldiğini, kapıyı açtıklarını ve kapı eşiğinden aynı anda, sıkışa sıkışa geçtiklerini gözlemliyoruz. Odanın içerisindeki yaşlıca beyefendi tarafından rahat olmaları ve oturmaları söyleniyor. Jeff ile Will yerleştikten sonra, beyefendi konuşmaya başlıyor.

shdo2u5.png

Sotiris: Hoş geldiniz, ben Sotiris— Sotiris Mantalos. Adım, eski dillerde "bilgelik arayan" anlamına geliyor. Ben kendimi asla bir "bilge" olarak tanımlamadım. Çünkü bilgelik, benim perspektifimden bakıldığında ulaşılan bir nokta değil; yolculuğun ta kendisidir. Prestige Grand Wrestling tarafından benden beklenen ya da benim burada insanlara bu servisi vermemin sebebi, asla sizlere doğruları vermek değil; sizin zaten bildiğiniz ama görmekten korktuğunuz aynayı yüzünüze tutmak çünkü insan en çok kendi yansımasından kaçar. Bu tür buluşmalarda kendimi tanıtırken hep aynı şeyi söylerim: Ben bir hakim değilim, karar vermem. Bir öğretmen değilim, ders anlatmam. Ben bir ayna tutucuyum. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) İnsanın en çok korktuğu şey, aynada gördüğü yüzdür. Bazen bu yüzün çizgilerinde yaralar, bazen de içinde saklanan öfke vardır. Siz bugün buraya o yüzünüzle geldiniz.

Şu anda bir ilişki danışmanı olan ve bu konuya yönelik görüşmeler-terapiler yapan bir kişinin ofisinde yer alıyor olmak, Will'i fazlasıyla irite etmiş vaziyette. Ayaklanıyor, sinirli bir şekilde. Sotiris tarafından gerçekleştirilen bu bilgilendirme konuşması bile, ona batıyor. En başından katlanamıyor, tahammül edemiyor ve araya girerek çıkışıyor.

qbitadb.jpeg

Will Ospreay: Yo, Soti', bruv, gerçekten neden burada olduğumu sanıyorsun? (Yerinden kalkıyor) Eski dostum, yeni düşmanım Jeff'le aynı odada bulunmamın tek sebebi, zamanın bir şekilde ilerlemesi ama benim bir şekilde ondan uzaklaşamamam! Bu saçma terapiye gelmemin tek sebebi bu! Ama sakın yanlış anlaşılma olmasın Jeff— ben zinciri tamir etmek için burada değilim, onu bir an önce parçalamak ve onu Lake of Reincarnation'a atmak için buradayım; belki de o zaman, bu zincirler yeniden boyanmış bir şekilde sudan çıkar, huh? (Sırıtıyor) Seninle olan bağım, paslı bir kelepçeymişçesine her geçen saniye daha da sıkıyor! Adı Jeff Hardy olmaya devam ettiği için ışıkların altında olan bir hayaletsin man. Beni çıldırtan da bu: Sotiris gibi birinin çıkıp bizi hâlâ "dostluk", "bağ" falan üzerinden konuşturmaya çalışması! Ben bağ istemiyorum mate! Ben kopuş istiyorum! Bu bağların onarılmaya çalışılması beni tiksindiriyor. Senin yüzüne, Jeff, defalarca haykırmak istiyorum... Geçmişimiz benim geleceğim değil ve ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bu zinciri tamir edemeyeceksiniz! Bunun sonunu hızlıca getirin çünkü burada daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum!

Danışanının hoşnutsuzluğunu, rahatsızlığını dikkatlice dinleyen Sotiris'in yanıtı fazla gecikmiyor.

35x53c9.jpg

Sotiris: Hey, William, öfke duyduğunu ve burada bulunmaktan hoşnut olmadığını anlıyorum ama bu ikinizin geçmesi gereken bir süreç ve bu yüzden senden oturmanı, biraz soluklanmanı rica ediyorum. Ancak sakin olduğunuz ve üzerinde durduğunuz noktayı anlamlandırmaya çalışmaya başladığınız anda, bu sorunların üzerine gidebiliriz. (Will yatışıyor ve ortamda oluşan kısa süreli sessizliğin ardından Sotiris devam ediyor) Siz ikiniz, görünürde rakipsiniz, ama işin özünde birbirinize bağlanmış bir çift gibisiniz. Farkında mısınız, aylardır ve hatta belki de yıllardır birbirinizin hayatına girip çıkıyor, inişlerde ve çıkışlarda hep yan yana düşüyorsunuz. Sanki iki kutup gibi, birbirinizi itiyorsunuz ama kopamıyorsunuz da. Bu, evliliklerde gördüğüm o kadim döngüyü hatırlatıyor bana. Biri geçmişten şikayet eder, diğeri gelecekten. Ama aslında ikisi de aynı zincirin farklı ucunu tutuyordur, aynı zincirin.

Will Ospreay: Bu konuşma nereye gidiyor, for fuck sake!

Will'in lanet etmeye, bulunduğu duruma kendi kendine hakaretler ettiği süre sırasında, diğer danışan olan Jeff'in sessizliği, Sotiris'in dikkatinden kaçmıyor. Onun böyle sessiz bir şekilde kalmasını anlamlandırmaya çalışan Sotiris, soru soruyor, onu da anlamaya çalışıyor.

Sotiris: Jeff, sen ne demek istiyorsun?

Jeff Hardy: Seni selamlamak istiyorum, merhaba.

se4xny5.jpg

Sotiris: (Şaşırıyor) Ah... Merhaba. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Yüzünde yılların yorgunluğunu, defalarca yaşanmış kavgaların ve kayıpların izi var. 'Ben çok çektim, o yüzden daha çok şey biliyorum.' diyorsun. Ama bu bilgi, çoğu zaman bir yük gibi omuzlarına asılıyor; sen yaşanmışlıklarını bilgelik diye sunarken, aslında bazen geçmişin esaretinde kalıyorsun. (Will'e dönerek devam ediyor) Sana baktığımda ise, gençliğin ateşi, hırsın ve inatla parlayan bir ışık var. Yaptıklarına bakıldığında kendini kontratla bağlı olduğun şirketin 'geleceği' olarak görmemen elde değil. Lakin eğer düşündüğün Jeff'in hatalarının seni ilgilendirmediğiyse, onunla olan bağları sağlıklı bir şekilde sonlandırmak için de bunun seni ilgilendirdiğini bilmelisin. Sürekli ondan kopmaya çalışırken bile sürekli onu ispatlamaya çalışıyorsun. Sonuç olarak bu tabloda bana tanıdık gelen şey nedir, biliyor musunuz? İki kişi, birbirini dinlemeyen ama aynı cümleyi farklı kelimelerle söyleyen eşler. Biri geçmişin diliyle, diğeri geleceğin diliyle konuşuyor. Ama her iki dil de aynı sessiz çığlığa çıkıyor... "Beni duy!" İşte bu yüzden Jeff, ben senden daha fazlasını duymak istiyorum. Merhaba demek kolay, ama bu odada kelimeler yumrukların yerine geçiyor. O yüzden sana tekrar soruyorum: Gerçekten neyi taşıyorsun, hangi yarayı bu masaya getiriyorsun?

rzxmru2.png

Jeff Hardy: Uzun zamandır içimde tuttuklarım, boğazımı sarmış sarmaşıklar gibi. Her defasında, alkole, kimyasallara, ilaçlar, o hatırlamak istediğim gecelerde, yanlarına kaçtığım, onlara sığındığım dostlarım oldu. Benim hayatım, birçok yalnız anda kaçış rotası haline dönüştü. Onun bana hayalet demesi hiçbir şey ifade etmiyor, ben elindeki sigarasıyla, kendi gölgesinde boğulmuş bir adamım. Her gün aynada yüzüme bakıp 'Hâlâ hayatta mıyım, yoksa çoktan öldüm de farkında değil miyim?' diye soruyorum. Dinle, Sotiris, kelimelerimi tartarak konuşmak durumundayım çünkü ağzımdan çıkacak olası bir yanlış kelime, beni tekrardan uçurumun kenarına sürükleyebilir. Omuzlarımda geçmişin yüklerini taşımaktan sıkıldım, beni sımsıkı bir şekilde hapseden bu halatları koparmanın tek yolu; halatları yok etmek. Kalbimde defalarca kırılmış umutların ağırlığı var. Will’in gözlerindeki ateşe bakınca kendi küllerimden utanıyorum. O ateş bana gençliğimi hatırlatıyor, kaybettiklerimi ve belki de en acısı, Will’in nefretinde kendimden bir parça görüyorum. Bundan nefret ediyorum.

Sotiris, Jeff'in konuştuğu sırada bolca not almıştı. Gözlerini notlarından ayırmadan, soru yöneltiyor Jeff'e.

Sotiris: Bu kadar dibe vurmaktan çekiniyorsun, öyle mi? Will'in korkusu ne olmalı peki, ilk kez düşmek mi, ilk kez yanmak mı?

Jeff Hardy: Hayır.

Sotiris: Neden onun peşindesin?

tagfskw.jpg

Jeff Hardy: İç güdülerim, beni o lanet olası cehenneme onun götürdüğünü söylüyor!

Will Ospreay: (Haykırarak konuşuyor) Ne?

Sotiris: Bir aradasınız ama aynı zamanda birbirinizden kaçıyorsunuz da. Unutma Jeff, kaybettiklerine rağmen ayaktasın ve buradasın. Ya Will, o ne yapmalı sana göre? Sen, 'berbat'lığından yakındığın bu duruma, bu süreci geçirerek geldin. Sen yaşadın, ama Will yaşamadı, Will senin kadar güçlü olmayabilir. Senin korkuların gerçeklerden doğdu, onunkiler ise ihtimallerden. Bunun avantajını görerek kendini daha iyi hissetmen gerekmez mi, huh?

Sotiris'in soru sırasınca sorduğu sorular, Will'i bir hayli öfkelendiriyor çünkü bu sorular sırasında onun hakkında negatif izlenimler ortaya çıkmış bulunmaktaydı.

a9ev6aw.png

Will Ospreay: Ne avantajı bruv? Onun yanında durduğum sürede benim bile psikolojimi bozmayı başardı! Jeff'in defalarca kez, şimdi de olduğu gibi, dibe vurmuş olmasını bana karşı bir üstünlükmüş gibi satacak mısın? Güç dediğin şey, çamurun içerisinde debelenmek ve bunu bir saplantı hâline getirmek midir? O çamura batmadan, üzerinde yürümeyi başaramamış birisi. O, milyonların izlediği sahnede güçlü bir psikoloji ile devam etmeyi başaramamış zayıf bir profil! Sen bunu zafer diye satmaya çalışıyorsun ama bana göre bu, bir adamın defalarca kendi kuyusuna düşmesinden başka bir şey değil! Jeff’in trajedileri bana üstünlük değil, yalnızca ibret olabilir. Ama bu ofiste bana ibret değil, eşitlik lazım. Eğer sen onun acılarını altın gibi parlatmaya devam edersen, o zaman bana da onun kayıplarını sözcüklerle değil kanla geri ödetmek düşer!

Sotiris: Acilen sakinleşmelisin.

Onlar, Sotiris yokmuşçasına devam ediyorlar. Odada yalnızca ikisi varmış gibi.

3jxlmtn.jpg

Jeff Hardy: Toprağın tadını hiçbir şekilde bilmiyorsun Will. Ben o toprağı, defalarca kez yüzümde hissettim— dişlerim kırıldı, kemiklerim çatladı ve ben yine de ayağa kalktım. Şu anda her şey yolunda, gücün de yerinde; şöhretin de. Ya sonrası? Spot ışıklarının senin üzerinde olmadığı anı katiyen tecrübe etmedin. İşte bu yüzden senin ardında olmamdan nefret ediyorsun. Ben senin geçmekten korktuğun karanlıktan geçtim. Sen beni küçümsedikçe aslında kendi korkularını büyütüyorsun. Benim her düşüşüm bana yara oldu ama o yaralar beni ben yaptı. Senin hiç yaran yok Will… Belki de bu yüzden en kırılgan olan sensin. Sende tekrar ayağa kalkma iradesi barınmıyor. Sen ateşini bana doğrultuyorsun çünkü kendi içinde yanmaktan korkuyorsun. Ben karanlığın içinden geçtim, sen ise hâlâ eşiğinde titriyorsun.

gjr2qt7.jpg

Will Ospreay: Bruv, senin bu sözlerin sadece kendini kahraman gibi göstermek için! Senin düştüğün çukurlar bana bir şey katmaz, sadece senin ne kadar zayıf olduğunu gösterir! Senin 'acıların' bana ders değil, sıkıcı bir melodram! Senin boktan hayat hikâyen benim için hiçbir anlam taşımıyor mate! Sen kendini kahraman sanıyorsun ama bana göre sadece geçmişine ağlayan bir serserisin! Bu masada bana üstünlük taslamaya kalktığında tek gördüğüm şey, bruv, senin defalarca batıp çıkmış olman! Bana öğreteceğin tek şey var: Ne yapılmaması gerektiği! Senin gibi bir loser’dan ibret almak bana hakaret olur! Geber artık, öl.

Sotiris: Yeter artık, buna bir son verin!

Sotiris'i umursayan kimse yok! Bu hararetli söz düellosu, her geçen saniye daha yüksek sesle ve daha hızlı bir şekilde devam ediyor!

Jeff Hardy: Bunu söylediğin iyi oldu, artık intiharı düşüneceğim soytarı!

Will Ospreay: Bunu yapsan iyi olur, fare zehri öneririm!

gi1d5xi.png

Jeff Hardy: Sesin zaten zehir gibi!

Will Opsreay: En azından senin çürümüş ciğerlerin gibi kokmuyor mate! Kemer kalmadı, baksana yoluna, neden hâlâ benim takibimdesin?

Jeff Hardy: Ben çürümüş olabilirim ama sen hiç olgunlaşmadın!

Will Ospreay: Bruv, senin tek mirasın şişeler, benimki ise zaferler!

Jeff Hardy: Şişelerim bile senin şampiyonluklarından daha gerçekti!

h7of8rq.jpg

Will Ospreay: Boktan hayatını süsleyen şişeler, benim kemerlerimden daha mı değerli diyorsun? Siktir git adamım!

Jeff Hardy: En azından o şişeler bana senin egondan daha dürüst davrandı oro—

Bardak artık tam anlamıyla taşıyor!

Sotiris: Ye-teeeeeer! Defoolun! Hemen!

4lja8jf.png

Jeff ile Will'in hararetli tartışması son buluyor. Şaşırmış bir şekilde Sotiris'e dönüyorlar ve tekrar oturarak seansı devam ettirmeyi yeğliyorlar. Buna rağmen Sotiris'in delirdiğini, çıldırdığını ve onları odadan kovma kararlılığını koruduğunu gözlemliyoruz! Kapıyı işaret ederek bu iki isme de derhal orayı terk etmelerini söylüyor! Jeff ile Will bu konuda ısrar etmiyorlar, kısık sesle birbirlerine suç atarak orayı terk ediyorlar. Onların, daireyi terk ettiği sırada birbirlerine çocuklar gibi suç attıklarını, birbirlerine trip attıklarını fark ediyoruz. Bu sırada Sotiris öfkeli bir şekilde uzaklaşmalarını seyrediyor. Bir uzman bile bu ikili karşısında çılgına döndü. Bu yaşananların sonrasında kameralar kapanıyor ve ringe dönüyor.

4hioqql.gif

alberto-del-rio.png

Alberto Del Rio, Realeza eşliğinde girişte görünüyor. Del Rio oldukça sakin tavırlarla ringe doğru ilerliyor. Kasındaki yara bandı dikkat çekiyor. Del Rio ringe girdikten sonra rakibini beklemeye başlıyor.

Strickland.png

Sean Strickland kendisinden beklenmedik bir müzik eşliğinde arka alandan girişe doğru hareketleniyor. Strickland girişe ekibiyle geldikten sonra ekibini arka alana yolluyor ve kendisi ringin yolunu tutuyor. Hakem iki ismi de kontrol ettikten sonra maçın başlaması için işareti veriyor.

Alberto Del Rio vs. Sean Strickland

2198479998_large_cropped.jpg

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Sean aniden Del Rio'nun üzerine atılıyor ve sert yumruklar sallıyor. Del Rio gardını almaya çalışırken köşeye doğru ilerliyor fakat Sean her vurduğunda isabet alıyor. Sean, Del Rio'yu köşeye kıstırıyor ve bir süre sonra karnına doğru yumruklarını sallamaya başlıyor. Del Rio tekme atarak uzaklaştırmaya çalışıyor ve Sean'ın ayağına doğru attığı bir tekmeden sonra Sean'ı yavaşlatıyor sonrasında da köşeden çıkıp ringin ortasına geliyor tekrardan. Sean tekrardan yumruklarını sallıyor ancak bu kez Del Rio kendini korumayı başarıyor. Del Rio sıyrılıp iplere gidiyor ve Springboard Enziguiri çakıyor. Sean yere düşüyor fakat hızlıca ayağa kalkıyor. İkili yine ringin ortasında kalıyor. Sean bir daha yumruk sallıyor fakat Del Rio bu kez onun kolunu yakalıyor ve yere indirmeye çalışıyor. Sean bu esnada boşta kalan koluyla sert bir yumruk sallıyor. Del Rio yere düştüğü gibi Sean tuşa gidiyor. 1-2-

Del_rio_cross_armbar.jpg

Del Rio tuşu atıyor. Sean hızlıca Del Rio'nun üzerine çıkıyor ve onu yerde yumruklamaya başlıyor. Del Rio, Sean'ı üzerinden atmaya çalışıyor ancak ilk denemesinde başarılı olamıyor. Sonrasında Sean yumruklarını yavaşlatıyor ve Del Rio'nun üzerinden kalkmaya yelteniyor bu esnada Del Rio, Sean'ı bacağından kavrayıp yere düşürüyor ve Ankle Lock bağlıyor. Sean biraz debelendikten sonra kendini iplere atıyor ama Del Rio bırakmıyor. Sean en üst ipleri yakaladığı anda Del Rio, Sean'ı kendine çekiyor ve German Suplex! Sonrasında Sean hızlıca ayağa kalkıyor fakat Del Rio üzerine atlıyor ve CROSS ARMBREAKER! DEL RIO ANİDEN YAKALADI! Tam ringin ortasına düşüyorlar ve Sean iplere uzanmaya çalışıyor fakat uzakta kalıyor. Sean çırpınıyor. Del Rio daha şiddetli sıkmaya başlıyor fakat bu esnada Sean kendini Del Rio'nun üstüne yuvarlıyor ve sert bir yumruk atarak kilitten kurtuluyor! Sean çekilmeye çalıştığı sırada Del Rio onu yakalıyor ve DDT! Del Rio tuşa gidiyor! 1-2-

sean-strickland-next-fight-opponent-location-date-ufc-betmgm.jpg

Bu sefer de Sean tuşu atıyor. Del Rio, Sean'ı kaldırıyor ve sonrasında bir Snapmare ile yere alıyor. Ardından Rear Naked Choke bağlıyor! Sean bir süre sonra ayağa kalkıyor ve Del Rio'nun karnına doğru dirsek atarak kilidi bozuyor. Sonrasında sert bir Uppercut çakıyor ve Del Rio iplerden sekiyor. Sean, Del Rio'yu kavradığı gibi bir Belly To Belly Suplex çıkarıyor. Sonrasında Del Rio'yu kaldırıyor ve bir Belly To Belly Suplex daha. Del Rio ayağa kalkıyor ve Sean onun üzerine koştuğu gibi sert bir tekme sallıyor fakat isabet yok. Del Rio, Sean'ın bacağına atlayıp onu yere almaya çalışıyor fakat Sean'dan çok iyi bir savunma geliyor ve Del Rio'yu önüne doğru itiyor. Del Rio sert bir yumruk sallıyor fakat ıska geçiyor. Bu esnada Sean'dan çok sert bir tekme tam Del Rio'nun çenesine! İnanılmaz bir ses geliyor. Del Rio yere düşüyor! Sean tuşa gidiyor. 1-2-

Alberto_Del_Rio_act.jpg

Kickout! Del Rio kendini iplere doğru çekmeye çalışırken Sean ise maçın bittiğine emin gibiydi o yüzden hayal kırıklığına uğramış gibi görünüyor. Sean hızlıca Del Rio'yu ayağa kaldırıyor ve KO Punch için hamle yapıyor. Fakat Del Rio son anda sıyrılıyor ve bir Neckbreaker ile Sean'ı yere seriyor ardından hızlıca Sleeper Hold bağlıyor yerde. Sean ringin ortasında debeleniyor. Bir süre sonra nefesi yavaşlıyor ama Del Rio kilidi bırakıyor. Sonrasında Sean dizlerinin üzerindeyken bir Superkick çakıyor. Sean devrilmiyor. Del Rio iplerden sekiyor ve bir ENZIGUIRI! Del Rio Tuşa gidiyor! 1-2-

3!

Kazanan: Alberto Del Rio

skysports-alberto-del-rio-wwe_4715055.jpg

Del Rio, MMA tarihindeki önemli isimlerden birisini yenmeyi başarıyor. Del Rio köşeye çıkıp sakin bir şekilde galibiyetini kutlarken ekranda bir görüntü ortaya çıkıyor.

GNBaMlTXIAAUNMD.jpg:large

Tony D'Angelo'yu ekranda görüyoruz. Sonuçtan ötürü arabasından aşırı hiddetli şekilde iniyor. Del Rio'nun maçı kazanmış olmasından memnun gözükmüyor.

Tony D'Angelo: ENZO!

Tony odağını arabaya çevirirken kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

Last Week

j2pzw3z.jpg

Geçen haftadan bir görüntü seyrediyoruz, karşımızda bir araba var. Mercedes-Benz markasına ait, kahverengi bir SUV'nin tam karşısında duraksıyor kameralar. Arabayı farklı açılardan görüyoruz, arabayı biraz gözlemleme fırsatı bularak, camlarının siyah filmlerle kaplı olduğunu ve buna bağlı olarak da aracın içerisini göremediğimizi çıkartabiliriz. Kameralar bir süre sonra aracın içerisinden devam ediyor, aracın içerisinden çekim yapılmaya başlandığında da, durmakta olan bu aracın içerisindeki üç ismin kimler olduğunu rahatlıkla çıkartabiliyor, seçebiliyoruz. Bunlar—

Sürücü koltuğunda Travis Scott, yan koltukta Val Venis ve arka tarafta, ortada durmakta olan Jey Uso! Travis Scott is in the Building! Val ile Jey'in omuzlarında PGW Tag Team Championship kemerleri de yer alıyor. Bu üçlü bir süredir sohbet halindelerdi, fakat biz bu konuşmayı bir yerinden itibaren dinler oluyoruz. Travis konuşuyor.

km1msp0.jpg

Travis Scott: Prestige Grand Wrestling'in tam zamanlı sözleşmesine imzamı attım. Yanlış anlamanızı istemem— ben, kimsenin siparişiyle şarkı yazacak bir shitfactory değilim. Jim Johnston gibi paket üretmem, o ringi de Bad Bunny gibi sahte bir tatil sahnesi gibi görerek sulandırmam bro. Benim burada olma sebebim çok daha derin bir durum, çok daha ağır, bunu hissedebiliyor musunuz? Bu şirketin damarlarına kan, yeni bir ritim pompalamak... (Bir süre oluşan sessizlikten sonra devam ediyor) Dinleyin, dalga ne kadar büyükse, onu taşımak için aynı frekansta yüzen omuzlar gerekir. Siz bu omuzları bana verirseniz, biz yalnızca ritim tutmayız, biz kalp atışlarını değiştiririz. Sıradan bir şovdan bahsetmiyorum; aklınıza kazınacak, sahnenin ışıklarını söndürdükten sonra bile kulaklarınızda çınlamaya devam edecek bir gerçeklikten bahsediyorum man.

Travis'in kullandığı sözler, Jey'i etkilemiş görünüyor. Öyle ki, Travis'in sözleri biter bitmez konuşmaya dahil oluyor, yanıtlıyor.

pt5t4oe.jpg

Jey Uso: Yea, yeah... Ben bunun için hazırım uce! Daha cümlenin sonunu getirmeden bile, çağrını aldım, hissettim. Sözlerin hiç de basit bir teklif gibi gelmiyor, bu daha çok göğsümün içerisinden gelen bir çağrı gibi. Eğer gerçekten dediğin gibi bu arenayı devirecek bir dalga doğuyorsa, ben onun öncüsünde yürümeye razıyım. O ritmi duyuyorum ve bu ritim sıradan bir şarkı değil; çok daha fazlası.

Jey, Travis'in teklifini, bir olma çağrısını resmen kabul ediyor! Jey de, Travis'le birlikte olmaya, onunla birleşmeye var. Şimdi ise birlikte gözlerini Val'a çeviriyorlar... Val'un görüşünü, bu olaya yaklaşımını ele aldığı konuşmayı dinliyoruz.

m4vbi36.jpg

Val Venis: İhtiyatlı olmakta fayda var. (Jey ve Travis şaşkınlıkla ona bakıyorlar, bekledikleri reaksiyon asla bu değildi) Yavaş olun. Daha ortada ne olduğunu bile anlatmadın Travis, bu şekilde bizim ardından gelmemizi mi istiyorsun? Ben kör imzayı attım, sen ise boş bir kağıt sayfa uzatıyorsun. Geçmişte kulağıma fısıldanan vaatlerin nasıl ihanetle son bulduğunu unutmadım. Sırtımdaki bıçakların izi hâlâ kabuk tutmadı, hâlâ geceleri uyandırıyor beni. Bana bir kez daha boş sözlerle yaklaşan herkesi aynı uçurumdan aşağı ittim. Ne bok çevirdiğini bilmeden, bir kez daha ihanete uğrama riskini nasıl alırım? Sana güvenmek, kendi mezarımı kazmak olur belki de?

Kimse... Kimse ondan bu şekilde bir geri dönüş beklemiyordu, nitekim aldıkları reaksiyon, yanıt karşısında şaşkın ve çaresiz bir şekilde kalıyorlar. Aracın içerisinde bir süre sessizlik hakim kalıyor, ne söyleyeceklerini, Val'u bu ittifaka nasıl sıcak gözle baktırırlar, bilmiyorlar. Bir süre sonra Travis'in konuştuğunu fark ediyoruz.

a8gz25p.png

Travis Scott: İnan bana, bunun için doğru bir zaman değil. Sadece bilmeniz gereken şey şu ki, eğer aynı sayfada olursak, ışıkları söndürür, perdenin arkasındaki sahneyi biz kurarız. Benden şüphe eden, kaybeder. Ama bil ki Val, senin geçmişte yaşadığın o ihanetlerin, arkandan yediğin darbelerin gölgesini inkar etmiyorum. Senin yaralarını görmezden gelmiyorum. Tam tersine, işte o yaraların kanıyla bu sözleri sana sarf ediyorum. Ben senden saf bir güven istemiyorum; sadece bu defa oyun bozulduğunda ilk defa sahneden koşarak kaçmamanı istiyorum. Kendini korumak için değil, kendini yeniden bulmak için aynı sayfada olmanı istiyorum. Bir olalım.

Travis, Val'u ikna etmek için sözlerini kullanıyor ve ondan gelen yanıtı dinliyor.

jj3axbd.png

Val Venis: Travis, sözlerin kulağa ateş gibi geliyor ama ben hâlâ o küllerin altında gizlenen öfkeyi taşıyorum. Herkes bana umut sattı, sonra sırtını döndü. Bu yüzden kapılarımı kilitledim, kimseye açmadım. Jey hariç, o tamamından farklıydı. Senin dediklerin kulağa bir anahtar gibi gelse de, kapımın ardında hâlâ zincirler var. Ben kolay kolay inanmam çünkü inandığım her seferinde ihanet gördüm. Belki sana bakınca bir ihtimal hissediyorum ama bu ihtimal bana güven değil, daha çok bir sınav gibi geliyor. Sen "aynı sayfada olalım" diyorsun ya… Ben çoktan o kitabı yaktım ve o küllerden yeni bir hikaye çıkacaksa bile, ben hâlâ kenarda durur, önce satırların nasıl yazıldığını görürüm. Şüphemden vazgeçmem, çünkü şüphe beni hayatta tuttu.

Val'un keskin çizgilerini aşmak kolay olmuyor. Öyle ki, bu teklifi bir kez daha reddediyor, ikna olmuyor. Bu fikrin inanılmaz derece olduğuna kalben inanmış olan Jey'in de, bu ikna etme haline girdiğini ve Val'un bu birlikteliğe sıcak gözle bakmasını sağlama maksatlı konuşma gerçekleştirdiğini seyrediyoruz.

il9eumb.png

Jey Uso: Ben sana söz veriyorum, seni uçurumun kenarında tek başına bırakmayacağım. Bu defa farklı olacak. Şüphelerini cebinde taşı, ama kapını da aralık bırak. Çünkü bazen güvende kalmanın tek yolu, yanında kimin olduğuna bakmaktır. (Val pek ikna olmuş gibi görünmüyor) Come on fool!

opyfhzx.jpeg

Val Venis: Ben söyleyeceğimi söyledim dostum, bu kadar.

cllq8li.png

Val kararını hiçbir şekilde değiştirmiyor ve bunu tamamıyla reddediyor. Son sözlerinin sonrasında arabanın kapısını açtığını ve aracı terk ederek oradan uzaklaştığını fark ediyoruz. Omuzundaki kemeri ile oradan ağır adımlarla uzaklaşırken, Travis ile Jey'in göz göze geldiği bir sahne meydana geliyor. Travis bu muameleyi tamamen bir saygısızlık olarak görüyor, öyle ki, istemsiz bir şekilde kaşlarının çatıldığını görüyoruz. Travis'in, Jey'e bu "saygısızlık" karşısında gergin bir ifade ile baktığı dikkatimizden kaçmazken; Jey'in de mahcup bir ifade ile ona baktığını ve gözleriyle adeta 'özür dilediğini' çıkartabiliyoruz. Bunu takiben, arabadan indiğini ve Val'a "Beni bekle!" diye seslenerek onun yanına doğru gittiğini görüyoruz. Bu yaşananlar, konuşulanlardan sonra kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

4hioqql.gif

hq720.jpg

İlk olarak meydan okuyan isim, John Cena geliyor! John koşarak ringe geliyor ve yerini alarak rakibini beklemeye başlıyor!

images

Sırada PGW Pure şampiyonu MJF var! Arka alandan, Stage'e kendinden emin bir şekilde geliyor şampiyon! Kollarını açarak ringe geliyor, kemeri de beline sarılı. O da yerini alıyor, John'un tam karşısındaki köşeye yerleşiyor ve maçın başlamasını bekliyor o da.

Önce John'un, sonra da şampiyon MJF'in anonsu yapılıyor. John'un anonsu sırasında Taunt'unu yaptığını, MJF'in anonsu sırasında da kemerini kaldırarak John'un üzerine doğru yürüdüğünü ve ona trash talk'ta bulunduğunu görüyoruz. John bozulmadan, hafif bir gülümseme eşliğinde bekliyor sadece. Bunun sonrasında, hakem kemeri devralıyor ve John'a gösteriyor. Bundan hemen sonra da kemeri havaya kaldırarak seyircilere gösteriyor. Kemer, ringi terk eden anonsör ile giderken, hakem kontrolleri gerçekleştiriyor. Kontrollerin sonrasında işaret veriliyor ve maç başlatılıyor!

PGW Pure Championship
John Cena vs. MJF (c)

Maç başladı! Ringin ortasında bir süre dönerek birbirlerinin zaaflarını bekledikten sonra, birden birbirlerine son sürat girişiyorlar. MJF yumruklarda hafif üstünlük kuruyor fakat Cena aniden eğiliyor ve ipten sekiyor. Shoulder Block ardından bir tane daha sonrasında tutuyor ve Protobomb'la MJF'i yatırıyor. Fakat hayır, başarılı değil! MJF, bunu Snapmare şeklinde karşılıyor! MJF, hızla Cena'yı Apron'a yolluyor ve oradan Heat Seeker'a alıyor! HEAT SEEKER! HAYIR! Cena bunu Back Body Drop'la karşılıyor! MJF ring dışına düşüyor! MJF yerden kalkmaya çalışıyor fakat Cena aprondan Leg Drop Bulldog!

heatseekerMJF.gif

Fakat hayır! MJF, bundan kurtuluyor ve Vertical Suplex'le Cena'yı masaya çakıyor! Ardından üst üste yumruklar... Cena'yı sersemletiyor! Ardından karşı masaya çıkıyor ve Elbow Drop'la Cena'nın üstüne atlıyor. Cena acıyla masadan düşüyor. MJF kaldırıp Cena'yı ringe sokuyor fakat o da ne!? Cena ani bir Attitude Adjustment! MJF acıyla sırtını tutuyor! Cena, hızla kolundan tutuyor ve MJF'i ringe atıyor. Ardından Cena ringe girmek istiyor fakat MJF ipler arasından Cena'ya Eye Poke! Cena hafif sendelediğinde HEAT SEEKERRR! TUŞ! 1......... 2........

intro-1750697687.jpg

KICKOUT! MJF hızla Cena'yı kaldırıyor. Fakat Cena yeniden sırtladı! Attitude Adjustment! HAYIR MJF BİR ANDA HAKEMİ YERE İTİYOR! ARDINDAN LOW BLOW! MJF ARDINDAN CENA'NIN ÜSTÜNE KOŞUYOR FAKAT CENA ANİDEN ÇELME TAKIP DÜŞÜRÜYOR VE STF! CENA SERTÇE SIKIYOR! MJF ACIYLA BAĞIRIYOR!! MJF KURTULMAYA ÇALIŞIYOR—

CENA SIKMAYA DEVAM EDİYOR! MJF BAYILMAK ÜZERE! MJF ACIYLA İPE SÜRÜNÜYOR VE İPE SARILIYOR! ROPE-BREAK! CENA BIRAKMAK ZORUNDA KALIYOR! JOHN ONU BIRAKIYOR, MJF'İN İSE YUVARLANARAK İPLERİN ALTINDAN RİNGİ TERK ETTİĞİNİ GÖRÜYORUZ! DİREKT OLARAK ANONSÖRÜN OLDUĞU NOKTAYA GİDİYOR, KEMERİNİ ALIYOR VE RİNGİ DOLAŞARAK RAMPAYA İLERLİYOR. JOHN BU OLANLARA ANLAM VEREMİYOR, SADECE ONU İZLİYOR. MJF İSE ARKASI DÖNÜK BİR ŞEKİLDE RAMPADA İLERLİYOR. BİR TARAFTAN DA HAKEMİN SAYDIĞI GÖZLER ÖNÜNE GELİYOR...

1......... 2........... 3............ 4............ 5............ 6.......... 7......... 8.......... 9...........

10!!

Kazanan: John Cena (Count-out)

Hâlâ PGW Pure Şampiyonu Olan: MJF

c708voz.jpg
5pktm81.png

John Cena count-out ile kazanıyor ama bu kazanma, kemerin el değiştirmesini sağlamıyor! MJF, öfkeli bir şekilde maçı terk etmeyi tercih ediyor. Seyirciler tarafından son derece şiddetle yuhalanıyor MJF! Kuralları lehine, kirli bir şekilde kullanmayı tercih etti! John Cena, rampada ters adımlarla giden MJF'i ik, elini yana açarak seyrediyor. Öfkeli olan ve kafasına göre maçı bırakan MJF de, orta parmak çektikten sonra arka alana gidiyor. Bu yaşananların hayal kırıklıkları arasında kameralar kapanıyor ve şov devam ediyor.

4hioqql.gif

63f1a9ee7a06d--19ff961ca473bb35fd23fa067f1518df.

Sami Zayn, Stage'de beliriyor! Gazlı bir şekilde yerinde zıplıyor. Çok konsantre bir şekilde ringe doğru yürüyor. Seyircilerle tokalaştıktan sonra çelik merdivenden çıkıp oradan da Top Rope'a çıkıyor ve Taunt'unu atıyor. Ardından ringden iniyor ringde de bir taunt atıp iplerden sekerek ısınıyor...

Dominik%20Mysterio%20July%202024%20entrance.jpeg

Mr. Money in The Bank— Dominik Mysterio! Dominik Mysterio da Stage'de beliriyor. Jack Perry arkasında. Perry, Dom'un sırtını sıvazlarken Dom pis pis sırıtarak çantasını havaya kaldırıyor. İkili yoğun bir yuhalamayla yavaşça ringe yürüyorlar. Perry, sırtına vurarak Dom'a destek veriyor. Ardından Dom, iplerin altından ringe girerek ısınmaya başlıyor. İkili bir süre ringin etrafında döndükten sonra hakem zili çalıyor, maç başlıyor!

"Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio vs. Sami Zayn

sami-zayn-and-solo-sikoa-vs-ricochet-and-madcap-moss-1664583111.jpg

Maç başladı! İkili Collar-and-Elbow Tie-Up'a gidiyor. Sami hızla Headlock'a alıp Dom'u kitliyor. Dom, hızla iplere yaslanıp Sami'yi üstünden atıyor. Sami iplerden sekiyor. Dom, Sami'yi dodge'la ring dışına yolluyor fakat Sami ringden düşmeden Apron'a fırlayıp oradan Top Rope'a çıkıyor ve Crossbody'le Dom'un üstüne zıplıyor! Hızlı bir tuş denemesi, 1........ 2....... Dom bunu tersine çeviriyor! 1......... 2........ KICKOUT! İkili aynı anda ayaklanıyor! Dom, Sami'nin üstüne koşuyor fakat Sami hızla Dom'u Arm Drag'le yatırıp yerde kolunu kitliyor. Bir süre sonra Dom ayaklanıyor. Bu hareketi tersine çeviriyor. Bir takla atıyor. Ardından kolunu tekrar çeviriyor ve bir Dropkick! Fakat Sami bundan kaçıyor ve Dom'u yerde Headlock'la kilitliyor. Headlock pozisyonunda üst üste yumruklar fakat Dom bir anda bacaklarıyla Sami'yi boynundan kıstırıyor!

9773e4d143dc6e58178b8648b7d874805171fa50_00.gif

Sami bir süre sonra bundan ayaklanmaya çalışıyor ve ayaklanırken Dom'u Electric Chair pozisyonunda kaldırıyor! Fakat Dom'dan Sami'nin kafasına üst üste yumruklar! Sami hafif sendeliyor. Dom, Sami'nin omuzlarından iniyor ve High Knee ile Sami'yi ring dışına postalıyor. Dom soluklanıyor. Sami ring dışına fırlıyor fakat fırlar fırlamaz diğer taraftan geri gi... Hayır! Tam ringe girecekken karşısında Jack Perry beliriyor! İkili Face-to-Face atıyor! Bir süre sonra Perry çekiliyor. Dom aradan bir Baseball Slide! Sami kafasını tuttuğu sırada birde aprona geçiyor ve arkasından Double Axe Handle ile atlıyor! Ardından hızla Sami'yi çenesinden tutarak bariyerlerin orada kıstırıyor ve Sami'nin kafasına kafasına yumruklar... Fakat o da ne!? Sami yumruklardan birini blokluyor! Sağlam bir Headbutt atıyor. Sonrasında hızla Dom'u ringe sokuyor. Fakat Dom ringe girer girmez hızla köşeye doğru geçiyor. Sami, Dom'u orada tutuyor ve Exploder Suplex! Fakat hayır! Dom bundan kurtuluyor! Tornado DDT'yle köşeye sıçrıyor ve vuruyor! Sami'yi yatırıyor! Tuş 1.......... 2........ KICKOUT! Dom hızla kalkıyor ve Sami'ye yerde üst üste Stomp'lar atmaya başlıyor. Sami bir süre sonra ayaklanıyor. Dom vuruyor fakat bir yerden sonra Sami'ye işlemiyor! Sami dizlerinin üstünde, Dom'dan Sami'nin üstüne üstüne tekmeler geliyor fakat Sami hızla kalkıyor ve ani yumruklar! Seri yumruklarla Dom'u köşede kıstırıyor! Ardından karşı köşeye fırlatıyor ve sonrasında üstüne doğru koşuyor fakat Dom aniden kaçıp Apron'a geçiyor. Sami kafasını köşeye çarpmadan tutunuyor. Dom'dan bir Enzuigiri gelecekken Sami bunu da blokluyor ve sağlam bir yumrukla Dom'u ring dışına postalıyor! Ardından ringin diğer tarafından iniyor ve hızla Dom'a koşmaya başlıyor. SUICIDE DIVE TORNADO DDT!

maxresdefault.jpg

Hayır! Dom bunu havada yakalıyor ve ani bir Suplex'le Sami'yi bariyerlere vuruyor! Sami sırtını tutarak acıyla kıvranıyor! Jack Perry ile Dom, High Five yapıyor. Ardından hızla Sami'yi kaldırıyor ve Back Suplex şeklinde Sami'yi Apron'a vuruyor! Sami tekrardan ring dışına düşüyor ve sırtını tutarak acıyla kıvranmaya devam ediyor. Dom'dan üst üste Stomp'lar! Sami acıyla kıvranıyor! Dom, Sami'yi kaldırıyor ve ringe sokuyor. Ardından ringe giriyor. Sami'yi yerde Chinlock'la kıstırıyor. Sami bir süre sonra ayaklanıyor! Üst üste dirsek darbeleri vurarak kurtuluyor. Ardından sağlam yumruklar atarak Dom'u sersemletiyor ve sonrasında iplerden sekiyor. Fakat o da ne!? Dom gelişine bir Sleeper Hold! Dom, Sami'yi kıstırıyor! Sami direnmeye çalışıyor! Hakem pes mi diye soruyor fakat Sami hayır diyor! Bir süre sonra kilidi çözmeyi başarıyor ve arkasına geçip Half Nelson Suplex! Sonrasında hızla Dom'u tutup kaldırıyor ve BLUE THUNDERBOMB! Fakat hayır! Dom bundan havada kurtuluyor! Sağlam bir Gut Kick! Sonrasında tutuyor ve bir Suplex! Ardından kaldırıp çeviriyor ve bir tane daha! Sonrasında çeviriyor ve bir tane daha! Three Amigos'u tamamlıyor! Tuşa gidiyor! 1......... 2........

jey-uso-sami-zayn-april-2-a.jpg

KICKOUT! Dom sinirleniyor. Sami'yi hızla yerden kaldırıyor ve ipe koyuyor. Dizleriyle ipte boğuyor! Hakem sayıyor! 1........ 2........ 3........ 4........ Dom bırakıyor! Hakem Dom'la diyaloga girerken Perry, Sami'nin kafasına sağlam bir yumruk atarak onu sersemletiyor. Dom, hızla iplerden sekiyor! 619!! HAYIR! SAMI BİR ANDA DOM'UN BACAKLARINDAN YAKALIYOR VE YERE ÇEKİYOR! KOJI CLUTCHHH!! DOM PES Mİ EDECEK!? DOM DİRENMEYE ÇALIŞIYOR! SAMI PES Mİ DİYE SORUYOR FAKAT DOM HAYIR DİYOR! DOM HIZLA İPLERE SÜRÜNÜYOR! ZAR ZOR BİR ŞEKİLDE İPLERE SARILIYOR! Hakem Sami'den bırakmasını istiyor! Sami bir süre sıktıktan sonra bırakıyor. İkisi de yerde! İkili iplere tutunarak yavaşça kalkıyor. Dom'dan bir yumruk! Sami'den de bir yumruk! Dom'dan bir yumruk daha! Sami'den de bir yumruk daha! Dom bir Gut Kick! Fakat Sami bu tekmeyi havada yakalıyor! Dom'dan bir Enzuigiri ile karşılık geliyor! Sami köşeye doğru çekiliyor. Dom hızla Sami'nin üstüne yürüyor fakat SAMI ANİDEN DOM'U YAKALAYIP EXPLODER SUPLEX! ARDINDAN SEYİRCİYİ ATEŞLİYOR! HELLUVA KICK HAZIRLIĞI! DOM'UN ÜSTÜNE KOŞUYOR VE HELLUVA KICK!

wwe-dominik-mysterio-frog-splash.jpg

HAYIR! PERRY BİR ANDA APRON'A SIÇRIYOR! SAMI, ROTASINI PERRY'E ÇEVİRİYOR! PERRY'E HELLUVA KICK! Dom hızla Sami'nin arkasına geçiyor ve Front Dropkick! Sami tekrardan iplerde! Dom hızla sekiyor ve 619!!!!! SONRASINDA TOP ROPE'A ÇIKIYOR VE FROG SPLASH!!! BİTTİ BU İŞ!

1....... 2.......

KICKOUT! DOM ŞOK OLUYOR! DOM ÇILDIRIYOR! SAMI DİRENİYOR!

5c61de2f7bcafaaccd8c1dd877476428

Dom ipleri tutarak kalkıyor. Yerde yatan Jack Perry'e sırıtarak selam çakıyor ve hazırlanıyor! Perry yerde yatarken o da buna pis pis sırıtıyor. GLASS JAW KNEE STRIKE HAZIRLIĞI! OMG!! SAMI, DİZLERİNİN ÜSTÜNDE AYAKLANIYOR! DOM'DAN GLASS JAW KNEE STRIKEEEEE!!!

sami-zayn-gunther.gif

HAYIR! SAMI, DOM'U BACAĞINDAN YAKALIYOR! YERE ÇEKİYOR VE CATAPULT!!! HAYIR! DOM SECOND ROPE'A TUTUNMAYI BAŞARIYOR. FAKAT SAMI, DOM'UN SIRTINA SAĞLAM YUMRUKLAR! ARDINDAN DOM'UN PEŞİNE ÇIKIYOR VE SUPLEX POZİSYONUNDA TUTUYOR. BRAINBUSTAAAAHHH! DOM KAFASINI TUTARAK AYAKLANIYOR VE SERSEMLEYEREK KARŞI KÖŞEYE GEÇİYOR! SAMI HIZLA ÜSTÜNE KOŞUYOR VE HELLUVA KICK! İŞTE ŞİMDİ BİTTİ BU İŞ! TUŞ! 1........2........

3!!!

Kazanan: Sami Zayn

dwsknde.jpg

MAÇ BİTTİ! MAÇ BİTTİ! SAMI, AŞIRI SERT BİR ŞEKİLDE BU MAÇIN SONUNU GETİRDİ! SAMI'NİN BU MAÇI KAZANDIĞI ANONS EDİLİYOR VE KENDİSİNİN TEMA MÜZİĞİ ÇALINMAYA BAŞLIYOR! BU SIRADA EKRANA GRAFİK GELİYOR ÇÜNKÜ BU MAÇTA ALDIĞI GALİBİYET, SAMİ'NİN BAD BLOOD 2025 ŞOVUNDA JACK PERRY'LE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MAÇINA ÇIKMASINA İŞARET EDİYOR! SAMI KÖŞEYE ÇIKARAK TAUNT'UNU ATIYOR, SEVİNİYOR!

no4w5i8.jpg

BU SIRADA DOMINIK'İN YUVARLANARAK KENDİSİNİ RİNGİN DIŞINA ATTIĞINI VE JACK'İN ÖNÜNE DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ. JACK, GÖZLERİNİ BİR AN BİLE SAMI'NİN ÜZERİNDEN AYIRMADAN, ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE ONA BAKIYOR. SAMI İSE AYNI ŞEKİLDE PİS PİS SIRITIYOR ONA. BU GÖRÜNTÜLERİN TAKİBİNDE ŞOV SON BULUYOR VE KAMERALAR KAPANARAK ŞOV YERİNİ REKLAMLARA BIRAKIYOR!

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟏
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi