Peter Rosenberg, Ronda Rousey'in Alexa Bliss hakkında yaptığı açıklamalar hakkında konuşmuş.
“Onun, yani Ronda Rousey’nin, Alexa Bliss ile çalıştığı gerçeğini eleştirmesi—hem de üstü kapalı değil, düpedüz Bliss’i kendisinden aşağı görüyormuş gibi konuşması—yine ayağını ağzına soktuğunun bir başka örneğiydi. Ama yani… birazcık saygın olsun, her gün bu iş için çalışan insanları gömmek zorunda mısın?
Bu iş sana çok para, çok şöhret kazandırdı ve sen de bu işte gayet iyi bir noktaya geldin. Üstelik kendi istediğinde ayrıldın. Eminim her şey mükemmel değildi—hiç kimsenin işi öyle değildir. Ama ben anlamıyorum, kim olduğunu sanıyor da böyle davranıyor? Sen Randy Orton ya da Batista değilsin. Ki bu arada, onlar asla işi kötülemezdi. Anlamıyorum.
UFC dövüşçülerini eleştir—hiç sorun değil. Sen MMA’de tüm zamanların en iyilerindendin. Ama güreşte tüm zamanların en iyilerinden değilsin. Değilsin. O yüzden Alexa Bliss gibi isimler hakkında—yıllardır bu işin içinde olan, bedenlerini, zamanlarını, emeklerini ortaya koyan, her hafta televizyona çıkmak için çocuklarını geride bırakan ve kişisel/profesyonel olarak bir sürü şeyden geçen insanlarla ilgili—böyle konuşacak kredin yok. Senin, zamanın doldu diye işten ayrılıp sonra o işi yapan insanlara çamur atman inanılmaz derecede saygısızca. Kusura bakma—yeterince iyi olsaydın bile bunu yapmaman gerekirdi. Ama sen zaten o kadar iyi de değildin.”