- Konular
- 430
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
Arka planda bir müzik çalarken spor salonunda buluyoruz kendimizi.
Kaslı vücudu ile Steve Gibki karşılıyor bizleri.
Steve Gibki: Ah şu vücuda bak adamım. Benim gibi olmak isteyen yüzlerce adam kapının önünde bekliyor. Bu vücut, ödüllü vücut. Sıkı çalışmanın bir karşılığı. Aynada gördüğüm şeye hayranım dostum. İntikamla yanıp tutuşan bir adam görüyorum. Sporculuktan uzak bir adam gözüme ilişti. Ekrana o kadar yakışmıyordu ki göz zevkimi bozdu. Oraya çıkıp neler anlattığı ile ilgilenmem. Karşıma çıktığında bende nasıl bir izlenim bırakır? Bu soruyu sorarım kendime. Kocaman bir göbek, şekilsiz kollar, gözleri kanatan saç stili. Ah dostum, ekranları kirletmek zorunda mısın sen? Senden alacak bir intikamım varken bir de televizyona mı çıkıyorsun? İnsanlar seni gördüğünde örnek alacağı hiçbir konu yok. Elbette hitap ettiğin bir grup var: Obezler! Hayatları boyunca ellerinde cipsle televizyon karşısına geçip bizleri eleştirel gözle izleyen zavallı obezler! Onların gücü sosyal medyadır çünkü gerçeklikte birer zavallı, dışlanan bir pislikten fazlası olamazlar. Şu vücuda bir bak adamım. Hayalleri burada yatıyor ama ellerindeki klavye ile benim gibi sporcuları kötülüyorlar. Vasıfsız pisliklerin idolünü mü arıyorsunuz? İşte orada! Hak etmediği kemeri ile orada duruyor. Sen bir sporcu değilsin. Adını tam hatırlamıyorum kusuruma bakmayın. Yine de tarif ettiğim kişinin kim olduğunu tahmin ediyor olmalısınız. Tembel bir pisliksin. O çirkin vücudunu da zehirlediğin kitleni de bu sektörden temizleyeceğim.
Steve Gibki bütün karizması ile aynanın karşısına geçip ağırlık kaldırmaya başlıyor.
Steve Gibki: Hayatında hiç ağırlık kaldırmayan zavallı zayıflar bizleri eleştiriyor. Hayatları boyunca bilgisayar ekranı dışında hiçbir şey görmemiş asosyaller bizleri eleştiriyor. Sporcu kardeşlerim artık uyanma vakti gelmiştir. Biçimsiz vücutları ile bizleri sosyal medyada yerin dibine sokanları indirme vakti geldi. Bizleri idol olarak görmesi gerekenler, bizlere saldırıyor. Emeğimizle dalga geçip ekranların ardından şişko ağabeyleri için tweet atıyorlar. Zaman, bizim zamanımızdır. Pandeminin bitişi ile gerçek evren dönmüştür. Onlar çağı çoktan bitti. Yarım kalan hikayemi tamamlamak üzere geri döndüm. Şu kaldırdığım ağırlıkların altına girip ezilenlerin kafasını ezme vakti gelmiştir. Ekran bağımlılarının bir numaralı akıl hocasını indirme zamanım geliyor. Onu acımasız bir şekilde yere yığıp üzerinde tepineceğim. Sert kayaya çarptığını anca o koca göbeği ile yerde hareketsiz yatarken fark edecek. Ben, sert bir adamım dostum. Öyle sertim ki karşımdakine hayatında yaşamayacağı acıları tattırırım. Beni durdurabilmenin yolu yoktur. Ödüllü vücudun karşısında ancak arkanıza bakmadan kaçmak kalır. Spor salonlarında harcadığım yılların karşılığını savaşarak alacağım. Kayıp parçaları tamamladığımda ise bu yolu benimle yürümüş sporcu dostlarımla birlikte zaferimizi içerek kutlayacağız. Gecelere kadar akıp obezlerin hayatı boyunca tadamayacağı zevklere varacağız. Bizler, onlardan üstünüz. Bizler gerçek sporcularız. Sporcular ringlerin asıl sahibidir. Onu geri almaya geliyorum.
Steve Gibki ağırlık kaldırırken kameralar kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dark STG