Şirketin kadrosunu gördüm bookerlardan birisini görünce kanım dondu!
American Psycho mr.lucha underground Katılım 15 Tem 2023 Konular 429 Mesajlar 7,344 Beğeni sayısı 2,230 PG Nakit 1,530 Favori Güreşçi Stephanie Vaquer RPG Karakteri Dark STG 6 Eyl 2025 #31 RDT' Alıntı: Şirketin kadrosunu gördüm bookerlardan birisini görünce kanım dondu! Genişletmek için tıkla ... Spoiler
RDT' Alıntı: Şirketin kadrosunu gördüm bookerlardan birisini görünce kanım dondu! Genişletmek için tıkla ... Spoiler
RDT VENNEGOOR OF HESSELINK Katılım 11 Tem 2023 Konular 829 Mesajlar 6,476 Beğeni sayısı 1,388 PG Nakit 4,965 Konum Trabzon Favori Güreşçi Sami Zayn RPG Karakteri Matt Cardona 1 Yönetim 6 Eyl 2025 #32 Rohan Süvarisi 2.0' Alıntı: Yönetim kuruluna mı sızdın? Genişletmek için tıkla ... Birisinin aracılığıyla yönetim kuruluna falan sızmadım ama görüşlerimi net bir şekilde aktarabileceğim bağlantılara sahibim. American Psycho' Alıntı: Spoiler Genişletmek için tıkla ... Maalesef çok daha büyüğü.
Rohan Süvarisi 2.0' Alıntı: Yönetim kuruluna mı sızdın? Genişletmek için tıkla ... Birisinin aracılığıyla yönetim kuruluna falan sızmadım ama görüşlerimi net bir şekilde aktarabileceğim bağlantılara sahibim. American Psycho' Alıntı: Spoiler Genişletmek için tıkla ... Maalesef çok daha büyüğü.
The MANIAC HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,317 Mesajlar 13,070 Beğeni sayısı 1,914 PG Nakit 3,210 Konum Elazığ Favori Güreşçi CM Punk RPG Karakteri Jey Uso 1 Yorumcu Yönetim 6 Eyl 2025 #33 RDT' Alıntı: Şirketin kadrosunu gördüm bookerlardan birisini görünce kanım dondu! Genişletmek için tıkla ... Uluslararası alanda tanınmış birileri var mı?
RDT' Alıntı: Şirketin kadrosunu gördüm bookerlardan birisini görünce kanım dondu! Genişletmek için tıkla ... Uluslararası alanda tanınmış birileri var mı?
RDT VENNEGOOR OF HESSELINK Katılım 11 Tem 2023 Konular 829 Mesajlar 6,476 Beğeni sayısı 1,388 PG Nakit 4,965 Konum Trabzon Favori Güreşçi Sami Zayn RPG Karakteri Matt Cardona 1 Yönetim 6 Eyl 2025 #34 The MANIAC' Alıntı: Uluslararası alanda tanınmış birileri var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır ama önceki şirketlerde yer almış isimler var. En azından tecrübeli bir kadro diyebilirim.
The MANIAC' Alıntı: Uluslararası alanda tanınmış birileri var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır ama önceki şirketlerde yer almış isimler var. En azından tecrübeli bir kadro diyebilirim.
azizkartal97 PG.net Kullanıcısı Katılım 6 Eyl 2025 Konular 0 Mesajlar 9 Beğeni sayısı 4 PG Nakit 0 Konum İstanbul Favori Güreşçi CM Punk 6 Eyl 2025 #35 OhMyMind' Alıntı: Eurasian güzel isim de kalanı çok wwe çakması durmuş. Beklemedeyiz. Mercedes Mone'nin yeni durağı olur belki Genişletmek için tıkla ... Entertainment kısmına neden takıldınız?
OhMyMind' Alıntı: Eurasian güzel isim de kalanı çok wwe çakması durmuş. Beklemedeyiz. Mercedes Mone'nin yeni durağı olur belki Genişletmek için tıkla ... Entertainment kısmına neden takıldınız?
azizkartal97 PG.net Kullanıcısı Katılım 6 Eyl 2025 Konular 0 Mesajlar 9 Beğeni sayısı 4 PG Nakit 0 Konum İstanbul Favori Güreşçi CM Punk 6 Eyl 2025 #36 American Psycho' Alıntı: Türkiye'de yeri yok böyle işlerin. Genişletmek için tıkla ... Neden peki?
azizkartal97 PG.net Kullanıcısı Katılım 6 Eyl 2025 Konular 0 Mesajlar 9 Beğeni sayısı 4 PG Nakit 0 Konum İstanbul Favori Güreşçi CM Punk 6 Eyl 2025 #37 Ben Ayhan Köker. Bu şirketin prodüktörü olarak başka sorularınızı da yanıtlayabilirim.
American Psycho mr.lucha underground Katılım 15 Tem 2023 Konular 429 Mesajlar 7,344 Beğeni sayısı 2,230 PG Nakit 1,530 Favori Güreşçi Stephanie Vaquer RPG Karakteri Dark STG 6 Eyl 2025 #38 azizkartal97' Alıntı: Neden peki? Genişletmek için tıkla ... Maalesef futbol dışındaki sporların bir garantisi yok. Yeteri kadar reklam ağınız, finansmanınız varsa bir yere kadar gelebilir elbette.
azizkartal97' Alıntı: Neden peki? Genişletmek için tıkla ... Maalesef futbol dışındaki sporların bir garantisi yok. Yeteri kadar reklam ağınız, finansmanınız varsa bir yere kadar gelebilir elbette.
azizkartal97 PG.net Kullanıcısı Katılım 6 Eyl 2025 Konular 0 Mesajlar 9 Beğeni sayısı 4 PG Nakit 0 Konum İstanbul Favori Güreşçi CM Punk 6 Eyl 2025 #39 American Psycho' Alıntı: Maalesef futbol dışındaki sporların bir garantisi yok. Yeteri kadar reklam ağınız, finansmanınız varsa bir yere kadar gelebilir elbette. Genişletmek için tıkla ... Bizim de amacımız bütün gereklilikleri sağlamak.
American Psycho' Alıntı: Maalesef futbol dışındaki sporların bir garantisi yok. Yeteri kadar reklam ağınız, finansmanınız varsa bir yere kadar gelebilir elbette. Genişletmek için tıkla ... Bizim de amacımız bütün gereklilikleri sağlamak.
OhMyMind PG.net Kullanıcısı Katılım 27 Eki 2023 Konular 183 Mesajlar 1,518 Beğeni sayısı 282 PG Nakit 675 6 Eyl 2025 #40 azizkartal97' Alıntı: Entertainment kısmına neden takıldınız? Genişletmek için tıkla ... İsim olarak WWE'ye fazla benzediğini düşünüyorum.
azizkartal97' Alıntı: Entertainment kısmına neden takıldınız? Genişletmek için tıkla ... İsim olarak WWE'ye fazla benzediğini düşünüyorum.