RPG PAYBACK #80'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

Oy: 6 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
ehr6rfs.png
85yhdi9.jpg
7562k7j.jpg
dm_230701_strickland_ko1329.jpg
cju5Ylo.jpeg
q477hpz.jpg
2ihfmfd.jpg
pfJCnGJ.jpeg
rneji5u.png

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Bazı segmentler veya maçların çok uzaması dışında iyi reyting de alan bir şovdu. Bizim Gibki hikayesi zamanımın yettiği sürece nereye ilerleyecek bakalım.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Sonlara doğru takip edemedim maalesef. Ana kemer etrafına biraz daha yoğunluk beklentim dışındaki bütün beklentimi karşılayan bir şov oldu. Tam puanı verdik elinize sağlık.

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
pgw'nun sahibi açmış şovu. tam bir wyatt konuşmasıyla şov açılışına bar koymuş, çok hoşuma gitti. promoyu okurken bu adamı stg yenemediyse kimse yenemez algısı oluşmaya başladı. takip ettiğim dönemden beri kemere ihtiyacı olmayan, başrol karakterlerden biri ama asıl sorun rakipleriyle çok iyi aurasının olmamasıydı bence. aradığımız çar lonewolf kasa baron corbin tarzı olmalı bence. dustin kısmen karşılayabilir belki bu bunu. altyapısı geçmişe dayanan feudların ilgi çekici olmama ihtimali çok az. uzun bir rekabet olacağını düşünmesem de güzel şeyler izleyebiliriz.

stg'nin gibki değişimi bence oynanış açısından rahatlık sağlamıştır. daha düz ama konforlu. hızlı bir şekilde wyatt'ın peşine koyuldu yine. dustin'le olan maçta göreceğiz gibi belki de triple threat bir feuda dönüşür. merakla bekliyorum.

wes lee'nin gidişiyle senaryoda mecburi değişiklikler yaşanmıştır illaki. italyanlar del rio'yu sıkıştırmış olsalar da, del rio zamanla kafa kafaya oynar. maça gelirsek yüksek tempolu bir maç olmuş. bron breakker sürekli oyuncuysa ilk maçtan pes etmesi iyi olmamış bence. del rio count-out'la kazansa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

ve balıkçı zeki... perry-dom ikilisinin başlangıç konuşmasını okuyunca zamanın nasıl hızlı geçtiğini anladık bir kez daha. toksik ilişki tadında dostluk sardı ama ne zaman olacağını bilmesekte kötü biteceğini bilmeyen yoktur. ayrıca tag team maçının bad blood'a ayarlanacağını da öğrenmiş olduk. venis guy olarak tam destek her zaman. ve rpg'de olmadığım dönemde bile, yolları daha birleşmeden sevdiğim iki karakterle aynı işin içindeyiz. oyuncuları da karakterleri de top seviyede. wm değerlendirmesine de yazmıştım umarım bir gün bu ikiliden biriyle yolum kesişir diye. ikisini birden aldık pgw'dan. hakkını vereceğiz. wm'dan beri maç performansımız kötü ama karakter gelişimi açısından iyi gittiğini düşünüyorum ve gidişattan da memnunum. haftaya dom'u da onların silahıyla bir şekilde alt edeceğini düşünüyorum.

oyyyyy hakan ''double champ'' ışık! promolar çok çok iyiydi bu şov. yine harika bir mjf promosu. cena'da güzel konuşmuş ama mjf aura sebebiyle de çok çok üst seviye. ayrıca ospreay'in de kocası unutmayalım. cena'nın yaptığı da bir itibar saldırısıdır. bu promo anca böyle unutturulmaya çalışılır. tarafımız belli.

ospreay vs matt. jeff bir şekilde ağabeyine yine kazandırır diye bekledim ama şerefli adam işte, herkes ospreay gibi namussuz değil. son ana kadar yine matt kazanır dedim ama olmadı. ospreay denilen yayıncı bozuntusuna son darbeyi jeffrey nero hardy vuracaktır.

ppv'dan sonraki ilk şov olmasını da hesaba katarsak oldukça keyifli ve akıcı bir şov olmuş. promo için bekletiyordum ama artık dom ve perry garanti olduğuna göre yakın zamanda bir de promo sallarız. şova dair eleştirebileceğim tek şey mjf'in double champ kutlaması ana olay olsa daha iyi olabilirdi. yazar ekibinin eline sağlık tam puan çalışır bizden.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi