Kerem Aktürkoğlu Transferinde Yeni Sorun: Galatasaray

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
İşte o yüzden zaten, şampiyon yapıldığınız için bu konuda bize izin vermeniz sizin hayrınıza sonra 300 milyon euroluk kadroyla Young Boys Elfsborg RFS gibi dünya devleriyle eşleşmek zorunda kalmayın yenemiyorsunuz zira.
3 yılda ezeli rakibini sadece 1 kez yenen camianın taraftarının yorumu.

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Ya dostlar beni de kopartan size ana bacı söven adamı bu kadar çabuk sahiplenmeniz oluyor ya, 2 kulüp arasında ki fark da budur, hiçbir GS'linin mhy gibi adamı sahipleneceğini düşünmüyorum, mevzu o da değil, eziklik ve acınası olmaktan bahsediyorsunuz anasını satayım her istediğimiz oyuncuya sırf fiyatı artsın diye damlıyorsunuz, bu mu büyük takım olmak, siz de, kerem'de kesinlikle hakediyorsunuz bu tavrı da bizim yönetim yine insanlık yapar yüksek ihtimal, tam tersi durumda sizin yapmayacağınızı tüm ülke biliyor
Neyse sözde sorun halledilmiş, meseleyi büyütmenin anlamı kalmadı artık...

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Ya dostlar beni de kopartan size ana bacı söven adamı bu kadar çabuk sahiplenmeniz oluyor ya, 2 kulüp arasında ki fark da budur, hiçbir GS'linin mhy gibi adamı sahipleneceğini düşünmüyorum, mevzu o da değil, eziklik ve acınası olmaktan bahsediyorsunuz anasını satayım her istediğimiz oyuncuya sırf fiyatı artsın diye damlıyorsunuz, bu mu büyük takım olmak, siz de, kerem'de kesinlikle hakediyorsunuz bu tavrı da bizim yönetim yine insanlık yapar yüksek ihtimal, tam tersi durumda sizin yapmayacağınızı tüm ülke biliyor.
Koçum sen bir doktora görün en iyisi. Spor denen şeyle alakalı yaptığımız şaka yollu yorumları bile bu denli ciddiye alıyor ve seni muhattap almama rağmen bana alıntı atıyorsan ciddi sıkıntıların var demektir. Senden rica ediyorum bir daha beni alıntılayıp şuradaki üç dakikalık keyfimin içine de etme.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Koçum sen bir doktora görün en iyisi. Spor denen şeyle alakalı yaptığımız şaka yollu yorumları bile bu denli ciddiye alıyor ve seni muhattap almama rağmen bana alıntı atıyorsan ciddi sıkıntıların var demektir. Senden rica ediyorum bir daha beni alıntılayıp şuradaki üç dakikalık keyfimin içine de etme.
Koçum doktora görün derken? Ayrıca gördüğün üzere 3 kişiye aynı anda alıntı girdim, doktora bence sen git dostum. Sana karşı azıcık bile sert yorumum yok, cevabına uygun bir şekilde yanıt attım, rahatsız olduysan engelleme butonu var, engelleyebilirsin, umrumda değil, boşboş konuşan biri oldu mu yanıt atarım, boş konuşmayalım yanıt almayalım, daha mantıklı bence.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Koçum doktora görün derken? Ayrıca gördüğün üzere 3 kişiye aynı anda alıntı girdim, doktora bence sen git dostum. Sana karşı azıcık bile sert yorumum yok, cevabına uygun bir şekilde yanıt attım, rahatsız olduysan engelleme butonu var, engelleyebilirsin, umrumda değil, boşboş konuşan biri oldu mu yanıt atarım, boş konuşmayalım yanıt almayalım, daha mantıklı bence.
Attığım mesajda direkt olarak kimseye gönderme yokken, senin verdiğin cevabın içerisindeki hiçbir ithama karşılık gelen bir ifade yokken gelip alıntı atıyorsun. Takındığın üsluba hiç girmiyorum çünkü histerik taraftar gibi takılıyorsun sitede. İstersem boşboş da konuşurum ki zaten bu platformun amaçlarından biri de insanlar istediği gibi boş yapsın. "boşboş konuşan biri oldu mu yanıt atarım, boş konuşmayalım yanıt almayalım"daki ruh halini hiç beğenmedim. 😃

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi