RPG Erick Rowan, Priscilla Kelly'e Hazırlanıyor

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Arka alanda Erick Rowan ve Braun Strowman'ı görüyoruz. İkili, sallanan sandalyenin iki yanında kule gibi yükselirken Braun Strowman söze giriyor.

p2imnry.png

Savaş, beraberinde sadece keder ve gözyaşı getirmez. Eğer kazanan taraftaysanız, savaşın devamında kutlama ve ganimetler vardır. Ama onlara erişmek için, önce mücadele etmek gerek, rakipleri ezip geçebilmek gerek. Ve her şeyden önemlisi, gerekirse ölmeyi de öldürmeyi de göze alabilmek gerek. Bizler, başından beri sürdürdüğümüz bu mücadelede yeri geldiğinde her ikisini de yaptık. Bazen bileğimizi kısa bir süreliğine bükebilenler çıksa da, başlattığımız hiç bir savaşı mağlup olarak bitirmedik. Ve şimdi, bizlerin hakkı bir kez daha gasp edilirken, bir fedakarlık yapacak ve davanın gerekliliklerini, kendi isteklerimizin önüne koyacağız.. Wyatt Family ne zaman altınlarından olsa, bir şekilde hırsızlar korunuyor ve başkalarına tanınan haklar bize tanınmıyor. Ama önemi yok... Summerslam'de uzun bir zamandır hasatçılara ayakbağı olmayı başarmış küçük bir solucanı ezip geçtikten sonra, bize ait olan emanetleri o anda kim tutuyorsa söke söke geri almak için elimize fırsat geçecek nihayetinde.. (Braun sırıtıyor) Bizim önceliğimiz, fırça boyalarının kendisini farklı bir adama dönüştürdüğünü düşünen bir meczup ve beraberinde yanında getirdiği sürtüğü... Bray Wyatt tacını giydiğinden bugüne değin hiç kimse ona dokunamadı, kimse ona yaklaşamadı bile. Ve şimdi, kendisi yok etmeyi tercih ettiği için rakip bellediği bir tarla faresinin karşısına çıkıyor.. Sanki Dark STG olarak bilinen herif, Bray Wyatt'a karşı savaşabilirmiş gibi. Summerslam'de PGW altını için yapılacak savaşta yaşanacak şeyler, bundan sonra PGW çöplüğünde Bray Wyatt'a meydan okumak isteyen herkes için bir ibret niteliği taşıyacak. Bu yolda pek çok kişi kanımızı dökmeyi başardı ama pek azı başarılı olabildi. Bizden bir ısırık almayı başarabilenler ise teker teker yakalandı ve derdest edildi. Peki sen Dark STG, senin farklı olacağını düşündüren şey nedir? Beraberinde getirdiğin o paslı defter mi? Güney'de hiç birimiz, okuma yazma bilmiyoruz. Ama senin şu küçük kitabının bir illüzyon olduğunu ve Güney üzerinde herhangi bir hükmü olmayacağını bilebilmek için alim olmaya lüzum yok. Summerslam'de Bray Wyatt'ın huzuruna son bir kez çıkacaksın ve ondan sonra uzun süre sana dair bir şey duymayacağız. Tıpkı Velveteen Dream gibi..

Braun yüzünde çirkin bir gülümsemeyle kameraya bakarken Erick Rowan maskesini çıkarıyor ve kafası karışık bir surat ifadesiyle kadraja odaklanıyor.

9hnfqbz.png

Bizim bildiğimiz adıyla Dark STG, ya da kendine geldiğin topraklarda hangi ismi takıyorsan... Beraberinde karanlık bir ordu getirdiğini iddia ettin, ama aradan geçen aylardan sonra dönüp bakıyoruz ki arkandan sürükleyebildiğin tek kişi sana benzeyen bir şırfıntı.. (Rowan sakalını sıvazlıyor) Olmayan bir orduya bel bağlayan kumandan, şimdi daha önce hiç fethedilememiş bir kaleye doğru eşşeğini sürüyor ve gün batmadan sancaklarını burçlara dikeceğini iddia ediyor. Ve ona kim inanıyor, hiç kimse. Burası, senin daha önce karşısına çıktığın ve kıytırık altınını savunduğun buçuklukların cirit attığı küçük sular değil. Artık okyanuslarda yüzüyorsun oğlum ve Bray Wyatt, Summerslam'de seni dibe çektiği zaman inan bana gökyüzünün rengini unutacaksın... Sana şanslar verildi, bu acı sonla karşılaşmaman için ağabeyimiz sana merhamet bahşetti ama sen hayatını PGW Şampiyonluğuyla takasa sokma konusunda öyle körlemesine ilerliyorsun ki karanlığı aydınlatmak için kaç meşale yakılırsa yakılsın beş para etmiyor. Öyle olsun, Summerslam'de, senin ya da öğretilerin olduğunu iddia ettiğin deli saçmalarının, Güney'in hasatçılarına karşı ne kadar değeri olduğunu birinci elden göreceğiz. Ve ağabeyimizin seninle işi bittiğinde, bahsettiğimiz "ganimet" kısmına geçeceğiz. (Rowan'ın yüzünde çirkin bir gülümseme oluşuyor) Geçen aylarda, otoparkta çok güzel bir koku aldım. O kokuyu halen rüyalarımda görüyorum, odanın duvarlarını tırmalıyorum. Ve şimdi, senin beraberinde sürüklediğin emanetinin de aynı kokuyu taşıdığını fark ettim. Ağabeyim, seninle işini bitirdiği zaman bana ganimetimi verecek. Ve ben, Summerslam'de onu teslim almak için ring kenarında, Bray Wyatt'ın yanında olacağım. Gecenin sonunda olacakları düşündükçe, ağzım sulanıyor amcaoğlu! Ona elimi sürdüğüm zaman, Kara Kitap'ta tasvirini bile okuyamayacağı zevkleri ona yaşatacağım. Summerslam'de, lokumumu yanında getirmeyi unutma Steve.

Rowan dilinin altında çevirdiği jiletiyle çirkin bakışlar atarken kadraja hasır şapkası ve gömleğiyle Bray Wyatt giriyor ve ikilinin ortasına oturarak kadraja bakıyor.

awh5101.png

Bugün, bizler için her zamanki mesaiden farksız bir durumla karşı karşıya olduğumuzu söylemek lazım.. Daha önce bu savaşlardan pek çok kez verdik, bazıları kendisini Wyatt Family'nin gizli lideri ilan etti ve bizleri içeriden parçalamaya çalışırken unufak olarak eşek mezarlığını boyladı. Bazıları, yanında taşıdığı altın heykeliyle Güney'e maden kazısı yapmaya geldi ve gördü ki bizim dehlizlerimiz, onun şimdiye kadar girdiği bütün tünellerden daha derinlere iniyor. Şimdi hepsi dinleniyor evlat, Lafayette'in toprağının altında sonsuz ve huzurlu bir uykuya yatmış vaziyetteler. Buraya farklı ırklardan geldiler, farklı düşüncelerden, farklı görüntülerle... Ama günün sonunda hepsi yerde yatar ve Sister Abigail'in merhameti için sudan çıkmış balık gibi kıvrandılar... Ve ben onlara acımadım! (Wyatt ayağa kalkıyor ve bağırmaya başlıyor) Onlar merhamet için dilenirken ben darbelerimi vurmaya devam ettim ve onlara sadece fiziksel değil, duygusal olarak da bu dünyada kaldıramayacakları kadar ağır yükler olduğunu, her kuşun etinin yenemeyeceğini uygulamalı olarak gösterdim! Ve ben, hiç bir bedel ödemedim! İnanabiliyor musun oğlum, bunca icraat ve hiç bir yaptırım yok. (Wyatt kahkaha atıyor) Anla işte, yukarıdakiler de bundan hoşlanıyor! Ben onların karşıma çıkardığı zavallıları teker teker eşek mezarlığına postalarken, yukarıdakiler sandalyelerinden bu manzarayı izliyor ve keyif alıyorlar. Aylarca tecrit hayatı sürdükten sonra bu altın için fırsat bulmamın sebebi, benim onların gönderdiği oyuncaklara yaptığım şeylerden zevk almaları! Ve şimdi, son kreasyonları sensin, ama senin raf ömrün ne kadar evlat? Velveteen Dream'den yükseğe zıplayabilir misin? Randy Orton'dan daha hızlı koşabilir misin? Şimdiye kadar hangi savaşı kazandın, hangi ağır yükün altından kalktın ki Bray Wyatt'la yüzleşme cesaretini kendinde buluyorsun? Işıklar Kapalı.. ya da Işıklar Açık bu benim umurumda değil. Summerslam, senin için takvimin son günü oğlum ve ben artık seninle olan işimi bitirip yeni aşklara yelken açmak istiyorum! (Wyatt kemerini göstererek kahkaha atıyor) Follow… the buzzards.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi