RPG'in başından beri ilmek ilmek işlenen Ospreay vs. Regal olayı neyle, nasıl bitecek çok merak ediyorum. O yüzden bu taraf ayrı dikkatimi çekiyor. Orton vs. Gunns maçının sonucu belliydi zaten dedenin karakteri bırakmasından ama Orton düz galibiyet almayıp iyice hype almış arkasına kemer maçı öncesi. Beğendim bu tercihi. The Dream'in promosu çok iyi olmuş. Hatta bence biraz ortalama başlayıp sonlarına doğru inanılmaz iyileşmiş. Yazan arkadaşın eline sağlık, karakterin motivasyonunu da gördükten sonra Dream'in Summerslam'i boş geçmeyeceği kesin gibi. Anladığım kadarıyla maçı da yok şimdilik Summerslam'de, kemer kazanan arkadaşlar dikkat etsin diyelim. Onur Kafadar bu, fasulyesine oynamaz. Bu maçta da zaten karakteri gidip gelen iki kişi vardı. O yüzden bu maçın yeni bir isimle bu şekilde değiştirilmesini beğendim. Del Rio sağlam karakter olacak gibi, sadece Özer'in karakter araya kaynamış biraz Özer'inde dediği gibi ama yakında Val Venis'te hak ettiği pushu alır diye düşünüyorum, başından beri aynı düzeyde oynuyor Özer hatta benim sıradaki (bundan sonraki) Intercontinental Championship için en büyük adayım Val Venis. Zaten bu olmasa bile Val Venis promolarını ve segmentlerini okumak benim için her zaman ayrı bir keyif. Alexa Bliss'in menajerliği de neye benzeyecek çok merak ediyorum, sıradaki şovlarda daha iyi yorumlar yaparız bu birlikteliğe. Pat McAfee ve R-Truth maçının resmiyete dökülmesi de okey. Zaten tüm şovlarda sanırım ikili bir şekilde yollarını kesiştiriyordu ama bu genelde Pat McAfee'nin şovu aracılığıyla oluyordu. Sonucunu asla kestiremediğim maçlardan birisi. Mamy D Way almış maçı rahat bir şekilde, Orton'a karşı eşit şansı var bence. Onların maçını ve feudunu okumak biraz maziyi hatırlatır, güzel yazılırsa da tadından yenmez diye düşünüyorum. Bu maçın başı baya random olmuş ama Yota Tsuji rekoru geliştirmeye devam etmiş. MAYHEM'in ileriye dönük en potansiyelli adamı bence. İnce ince yol alıyor o da. Önü çok açık diye düşünüyorum. Ospreay'in rakip AHA dedirtti ama olmamış. Lesnar'da alamadıysa bu herifi kim alacak merak ediyorum. Şovun sonunda üçlü arasında güzel bir sekans yaşanmış ama Ospreay bu hype'ı ile beraber kemeri bir şekilde alacak gibi duruyor dışarıdan bir şeyler olmazsa. Sabırsızlıkla bekliyorum diğer şovu. Reyting meselesi de bence şovun kısa sürede yayınlanması diye düşünüyorum. Sonlarına yetişirim diye planlamıştım şovun ama şov neredeyse 45 dakika önce bitmişti. O yüzden PAYBACK ile arasındaki reyting farkı suni diye düşünüyorum. Summerslam'de neler olacak hep beraber göreceğiz artık, herkesin eline sağlık. 5 veriyorum.