RPG MAYHEM #4 Şovu Değerlendirmeleriniz ve Puanlarınız

Şova kaç puan veriyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    9

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
212
Beğeni sayısı
1,162
PG Nakit
1,240
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Şovun süresi ideal uzunluktaydı, bir segment bile sıkmadı diyebilirim. Main Event maçı ve sonunda yaşananlar sonraki şovlar için sağlam hype yarattı. Benden 5 çalışır.

keka

🍓
Konular
36
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
325
RPG Karakteri
damian priest
4'lük şovdu. O da takibin ölülüğüne yazar gibi. Yoksa güzel sekanslar vardı. Lesnar ve Del Rio'nun gelişi bence çok iyiydi. Alexa Bliss'in bekleyip bekleyip Del Rio'yu müvekkil olarak seçmesi güzeldi.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Şovu beğendim. Güzel debutlar güzel maçlar gördük. Keka'nın dediğine de katılıyorum. Ama Trump'tan bizi gazlayan bir segment de görsek güzel olurdu. Şovun süresi çok iyi olmuş bu arada süreyi ben de beğendim. Emeğe sağlık 4 çalışır benden.

EnyapxaM

GOD
Konular
8
Beğeni sayısı
52
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Randy Orton
Beş attım ya tam olması gerektiği gibi bir şovdu. Hem segmentler hem olaylar, maçlar ve uzunluk yani her açıdan bekleneni verdi bana kalırsa. IC Title için Hardy ile feuda girmem de iyi oldu, en azından PGW başladığından beri çıktığımız maçlar vs. Hardy ile feuda bağlanacak vs. yani. Hem kendi açımdan hem de genel olarak şovu beğendim, elinize sağlık.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,073
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
PPV'ye yaklaşmışken unvanlar ve ppv'ye duyurulacak maçlar hakkında belirsizlik vardı. Bu şovla nihayet bir şeyler sonuçlanabilmiş. Bence Summerslam konusunun da birkaç hafta önce açılmış olması gerekiyordu. Eksikler bunlar. İçerik olaraksa iyi şov olmuş. FB maçıyla çakıştığından bakamadık. Öte yandan aktifliğimin ve promo/ k. gösterisi sayımın iyi olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadarki booklanış tarzımı beğenmiyorum. Haftalık feudlarla ortalıkta dolaşan bir profilimiz var. Karakter promo kesmiyor ve 8 şovda sadece 1 maça çıktı. Yine de iyi şov. 4.

Miguel O'Hara

PG.com Kullanıcısı
Konular
3
Beğeni sayısı
23
PG Nakit
0
Karakterimi çok beğendim. Onun dışında yazılanlar da iyiydi. Yani yazılanları okudukça, geçmişe inmeye çok gerek kalmıyordu. Şovun başında, geçmiş şovlara dair kısa bir özet var gibiydi. Benim gibi yeni başlayan karakterler için oldukça iyi oluyor bu tür yazımlar. The Dream'in promosu da çok iyiydi, okuyunca karakterin içinde bulunduğu buhran anlaşılıyordu kolayca. Main-Event'te de oldukça iyi bir maç yazılmıştı, sonucu sürpriz oldu sadece benim için. Genel olarak ben dahil yeni gelenlerle ve sakatlanıp gidenlerle dolu bir şov oldu, 5 veriyorum.

Konular
99
Beğeni sayısı
1,686
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG'in başından beri ilmek ilmek işlenen Ospreay vs. Regal olayı neyle, nasıl bitecek çok merak ediyorum. O yüzden bu taraf ayrı dikkatimi çekiyor. Orton vs. Gunns maçının sonucu belliydi zaten dedenin karakteri bırakmasından ama Orton düz galibiyet almayıp iyice hype almış arkasına kemer maçı öncesi. Beğendim bu tercihi. The Dream'in promosu çok iyi olmuş. Hatta bence biraz ortalama başlayıp sonlarına doğru inanılmaz iyileşmiş. Yazan arkadaşın eline sağlık, karakterin motivasyonunu da gördükten sonra Dream'in Summerslam'i boş geçmeyeceği kesin gibi. Anladığım kadarıyla maçı da yok şimdilik Summerslam'de, kemer kazanan arkadaşlar dikkat etsin diyelim. Onur Kafadar bu, fasulyesine oynamaz. Bu maçta da zaten karakteri gidip gelen iki kişi vardı. O yüzden bu maçın yeni bir isimle bu şekilde değiştirilmesini beğendim. Del Rio sağlam karakter olacak gibi, sadece Özer'in karakter araya kaynamış biraz Özer'inde dediği gibi ama yakında Val Venis'te hak ettiği pushu alır diye düşünüyorum, başından beri aynı düzeyde oynuyor Özer hatta benim sıradaki (bundan sonraki) Intercontinental Championship için en büyük adayım Val Venis. Zaten bu olmasa bile Val Venis promolarını ve segmentlerini okumak benim için her zaman ayrı bir keyif. Alexa Bliss'in menajerliği de neye benzeyecek çok merak ediyorum, sıradaki şovlarda daha iyi yorumlar yaparız bu birlikteliğe. Pat McAfee ve R-Truth maçının resmiyete dökülmesi de okey. Zaten tüm şovlarda sanırım ikili bir şekilde yollarını kesiştiriyordu ama bu genelde Pat McAfee'nin şovu aracılığıyla oluyordu. Sonucunu asla kestiremediğim maçlardan birisi. Mamy D Way almış maçı rahat bir şekilde, Orton'a karşı eşit şansı var bence. Onların maçını ve feudunu okumak biraz maziyi hatırlatır, güzel yazılırsa da tadından yenmez diye düşünüyorum. Bu maçın başı baya random olmuş ama Yota Tsuji rekoru geliştirmeye devam etmiş. MAYHEM'in ileriye dönük en potansiyelli adamı bence. İnce ince yol alıyor o da. Önü çok açık diye düşünüyorum. Ospreay'in rakip AHA dedirtti ama olmamış. Lesnar'da alamadıysa bu herifi kim alacak merak ediyorum. Şovun sonunda üçlü arasında güzel bir sekans yaşanmış ama Ospreay bu hype'ı ile beraber kemeri bir şekilde alacak gibi duruyor dışarıdan bir şeyler olmazsa. Sabırsızlıkla bekliyorum diğer şovu. Reyting meselesi de bence şovun kısa sürede yayınlanması diye düşünüyorum. Sonlarına yetişirim diye planlamıştım şovun ama şov neredeyse 45 dakika önce bitmişti. O yüzden PAYBACK ile arasındaki reyting farkı suni diye düşünüyorum. Summerslam'de neler olacak hep beraber göreceğiz artık, herkesin eline sağlık. 5 veriyorum.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
4 kafi, MAYHEM'in reytingleri artsa şu şovlar 5 alır ama chat fazla olmayınca göze eksik geliyor maalesef. Bu debutlarin MAYHEM'de olması iyi o yüzden. Belki canlılık getirirler.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: