(Smackdown Spoiler) Drew McIntyre'dan Açıklamalar

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Drew McIntyre: İnsanlar bütün hafta boyunca bana soruyorlar, neden yaptın bunu Drew? Neden Claymore Cody'nin kafasını o anons masasının üzerine vurdun? Çok şiddetliydi, bence tekrar izlemeliyiz. Tekrar izleyelim, klibi oynatın. Şimdi, dikkatlice dinleyin, ben Cody Rhodes'a saldırmadım. Biliyorum Drew, klibi az önce izledik, geçen hafta da izlemiştik, ama gözlerin sana yalan söylüyor. Her zamanki gibi, birazdan sana açıklayacağım. Ama önce Joe, tıbbi durumuyla ilgili son gelişmeler ne? Cody'nin durumu ne? Bir hafta oldu. Hiçbir gelişme yok, bu çok garip, her zaman bir hafta sonra gelişmeleri bildiririz. Birisi bunu saklıyor olabilir mi? Yönetim, altın çocuklarına yaptıklarımdan dolayı bunu saklıyor olabilir mi? Ne kadar süre sahalardan uzak kalacağını bilmiyorlar ve hepsi Drew McIntyre'ın suçu. Mesele şu, insanlar benim Cody'den nefret ettiğimi düşünüyor, ama ben Cody'den nefret etmiyorum, Cody için üzülüyorum. O sizin tezahüratlarınızı çok önemsiyor, hepinizin onayına ihtiyaç duyuyor. Yönetimin onun hakkında ne düşündüğünü önemsiyor. Buna ihtiyacı var.

Yönetimin kendisi hakkında ne düşündüğünü önemsiyor. Sırtına bir şaplak, “Aferin oğlum, harika iş çıkardın” demesine ihtiyacı var. Ve tüm bunları bilmemin nedeni, beş yıl önce ben de Cody gibiydim. Onun yerindeydim, sonra geliştim. Emekli olduğumuzda, gittiğimizde, hepiniz bizi unutursunuz ve hayatınıza devam edersiniz. Elinden geldiğince kendi payını almalısın ve ben o WWE Şampiyonluğu'nu istiyorum. Sayamayacağım kadar çok kez kazıklandım. Bunu hak ediyorum, bunu kazandım. Kendim için istiyorum, ailem için istiyorum, maaş çekim için istiyorum. Cody Rhodes, WWE Şampiyonluğuna ihtiyacı var. Hikayesi olmadan Cody kimdir? Şampiyonluk olmadan Cody kimdir? O hiç kimsedir ve bunu biliyor, bu yüzden geçen hafta yaptığını yaptı. Öyleyse, bayanlar ve baylar, döngüyü tamamlayalım. Geçen hafta Cody Rhodes'a saldırmadım, o bana saldırdı. Hatırlamıyor musunuz?

Açıklayayım, AA tam burada gerçekleşti, ben pinfall'ı bozdum, Cody beni yere düşürdü. Aslında, şu anda olay yerini inceleyelim. Diskalifiye olduğunda ben buradaydım. Maç yasal olarak bitmişti ve Cody yüzümü bu direğe çarptı, sonra anons masasına gitti ve masayı temizlemeye başladı. Neden böyle bir şey yapsın ki Wade? Konuşmak mı istedi? Bana güzel bir yemek mi hazırlamak istedi? Beni masanın üzerine atıp dışarı çıkarmak istiyordu, ben de kendimi savundum. Peki neden böyle bir şey yapsın? Belki de yüzüne karşı, “Cena'yı yenmeni istiyorum, sonra da unvanını senden alan kişi ben olacağım Cody” dediğim içindir. İlk hamleyi sen yaptın ve en büyük hatan, Cody Rhodes'un insanları kızdırmada çok iyi olması, Drew McIntyre'ın insanları ortadan kaldırmada çok iyi olmasıydı. Yani ben kötü adam değilim, ama beni kışkırtırsan, çok, çok şiddetli şeyler yaparım. Beni kışkırtırsan, gerçek kabus benim. Geçmiş olsun.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi