Bret Hart WWE Tarafından SummerSlam'e Davet Edilmiş, Ardından Kendisi için Yer Olmadığı Söylenmiş

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
1755187275408.png

WWE'deki tarihi kariyerine rağmen, WrestleMania'da ana etkinlikte yer alması ve birçok dünya şampiyonluğu kazanmasına rağmen Bret, SummerSlam'de yaşadığı son olay nedeniyle WWE tarafından takdir edilmediğini hissediyor.

SummerSlam'e gittim. Bu yıl beni davet ettiler ve kalabalığın arasında olmamı istediklerini söylediler. Oraya vardığımda ise yerlerinin olmadığını söylediler. Kevin Nash'in bir yer aldığını fark ettim. Sanırım WWE'nin beni hiçbir zaman gerçekten tam anlamıyla takdir etmediğini nihayet fark ettim. Hulk'un vefatından sonra bile. Yaptığım hiçbir şey için kesin bir takdir yok. Biri bana ilk on WrestleMania'dan birinde ana etkinlikte yer alan sadece üç güreşçinin hayatta olduğunu söyledi. Sgt. Slaughter biri ve Million Dollar Man [Ted Dibiase] diğeri. En az 30 yıl daha hiçbir yere gitmeyi planlamıyorum,”

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Bret dibine kadar haklıdır. Triple H döneminde yaşanan rezillikler listesi yapılsa ilk 3'e girer bu olay. Milyar dolarlık bir şirketin hâlâ 20. yüzyıl Kliq arka alan siyaseti ile yönetilmesini anlamıyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi