- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Jon Moxley, bu haftaki AEW Dynamite’ı memleketinde tanıtırken bir benzetme yaptı. 2019’da All Elite Wrestling’e katıldığından beri Jon Moxley, şirkete imza atan en önemli güreşçilerden biri oldu ve çok kez dünya şampiyonluğu yaşadı. Son şampiyonluk reign’ini AEW All In’de kaybetmiş olsa da AEW TV’nin odak noktalarından biri olmayı sürdürdü. Cincy Lifestyle’a verdiği yeni bir röportajda Jon Moxley, bu hafta AEW Dynamite ve Collision’ın gerçekleştirileceği Brady Music Center’ı mikrodalga fırındaki bir Hot Pocket’a benzetti.
"Hiç şöyle yaptınız mı; bir Hot Pocket aldınız ve mikrodalgaya 3 ya da 4 dakikalığına koydunuz mu? Belki bu fazla uzun sürdü ve geri döndüğünüzde ekranda 5, 4, 3 sayıyor… Artık çok geç, ısı patlıyor ve çok fazla basınç var, küçük bir Hot Pocket kutusu mikrodalgada her yere patlıyor, sonra peynir, jambon ve işte her ne varsa… İşte yarın gece ve perşembe gecesi Brady Center’da olacak şey tam olarak bu. Çok havalı bir mekân, harika konserler ve her şey yapılıyor, yepyeni bir mekân ama profesyonel güreş, dünyanın en büyük sporu, için çok eşsiz bir atmosfer var; sahnesiyle birlikte Brady Music Center adeta bir gladyatör arenasına dönüşüyor. Çok, çok yoğun bir atmosfer ve bunu yalnızca bilet alıp orada bulunarak, ortasında olarak yaşayabilirsiniz; bu da gerçekten çok heyecan verici bir deneyim. Bunun Cincinnati’de, yani benim memleketimde olması beni çok gururlandırıyor ve çok heyecanlandırıyor. Buraya geldiğimizde Cincinnati’ye her zaman biraz ekstra, biraz ekstra güç ve biraz ekstra ivme getirdiğimizden emin olurum çünkü bununla kişisel olarak gurur duyuyorum."
Kaynak