- Konular
- 51
- Beğeni sayısı
- 2,526
- PG Nakit
- 330
- Favori Güreşçi
- Eddie Guerrero
- RPG Karakteri
- Tony D'Angelo
Vermek istediğin mesaj… senin için bir punchline oldu değil mi zayıf çocuk? Buna ne sikime devam etmek istiyorsun bilmiyorum; ama burası senin ve senin gibilerin zehirlediği bir yer değil artık. Burada Amerikalılar da Hispanikler de hep birlikte. Ne diyebilirim ki? İnsanlar böyledir. Buradaki “zincirleri” kırmak ve şirketi eski haline getirmek istiyorsun, tıpkı senin zincirlerini de kırıp senin hayatını kurtardığım gibi bambino debole. Sen her zaman zayıftın, sen sadece rakiplerime karşı kullandığım tek seferlik bir piyondun. Yine de bu piyona ben hayat verdim. Şunu artık kafanıza sokun, PAYBACK ARTIK BENİM VE HEP ÖYLE KALACAK! BEN BAZILARINIZA İŞ, BAZILARINIZA DA BİR HAYAT VERDİM.
Sandalyesine daha da yaslanıp şarabını yudumladıktan sonra sindirilmesi gerektiğini düşündüğü lafını söylüyor.
Bunu benden geri almamı isteme. Seninle ya da buradaki herkesle kurumsal bir dille konuşacağımı sanıyorsan bir aile şirketi ne demek bilmiyorsun demektir. Bu sektörde sadece tek bir kelime bizi yoktan var eder. AİLE! Eğer bu kelime var olmasıydı sadece 2 kişinin bulunabileceği bir ana olay 6 kişiye çıkmazdı. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu maçındaki pastayı bölüp rekabeti arttırdım ve herkese bu pastadan pay verdim. Bu demek oluyor ki aileye bağlı olan kişi sayısı 2 değil 6 olacak. Bu kararı beğenmeyen iki kişiyi çıkartırsak en azından halen 4 kişi bana teşekkür etmeli. İşte yönetmek böyle bir şey. Kişileri değil de aileni yönetmek böyle bir şey. Enzo’yu, Stacks’i şirketin daha da içine gönderdim, buranın kültürünü kendime işledim ve biz de kendi kültürümüzü Payback’e işledik. Bu yüzden haftalardır arka planda işleri yürütüyordum ve ön plana çıkmıyordum. Senden saklandığımı, ya da senden kaçtığımı düşünme Wes. Keza El Patron bunu senin de düşünmeni istemem. Yanındakinin hayatını kurtardım, senin şerefini kurtardım. Bu yüzden sana tavsiyem bir daha buraya geri gelmemen. Her şeyini kaybetmek üzereyken sana şans verdim ve seni gönderdim. Şansını iyi kullan. Bunu Wes için söyleyemiyorum. Çünkü Uncle Corino senin yüzünden bu hale geldi. Kaçarak dövüşerek aklıma girebileceğini düşünüyorsun. İnan bana, Uncle’ı şu hale getirdiğinden beri aklımdan çıkmıyorsun zaten insetto. Diyelim ki gene şansın yaver gitti ve bu şirkete bir daha adım atıp karşıma çıkma cürretini gösterdin, seni kurtardığım o depodan bir daha çıkmamış olmayı hayal edeceksin.
Önündeki kadehi bitirdikten sonra ağır hareketlerle ayağa kalkıp daha erkenden bitirmesi gereken işi bitirmek için yola çıkıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Tony D'Angelo