RPG Nefretten Doğan Dostluk

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,911
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
ae04e0690b300fab34ab4bf81e155b51.jpg

1754735001084.png

Jey Uso ve Val Venis'i karşılıklı oturup sohbet ettiklerini görüyoruz.

Jey Uso: Hayat çok enterasan biliyor musun Val, uzun süre birbirini yiyen iki adamı böyle karşılıklı oturtup sohbet ettirebiliyor.

Val Venis: Doğru diyorsun Jey oğlan...

Jey Uso: Beni bir kurtarıcı olarak görebilirsin Val, çünkü yok olduğum süreç içerisinde çok değişmişsin. Ucube adamlarla takılmak seni ciddi manada yıpratmışa benziyor. Obez bir zenci, metroseksüel bir dangalak ve bir kaltak... Bunları unutman gerekiyor artık.

Val Venis: Hayat acımasız ve adaletsiz, benim gibi bir adamı bu hallere düşürenler utansın.

Jey Uso: Artık yeni hedeflerimiz var, bizi kendimize getirecek bir şeyler. Mesela şampiyonluk gibi. Sen ya da ben o Jack Perry denen arkadaşı devirmemiz gerekiyor. Ama karşımıza çıkan bazı engeller var, John Cena, Swerve Strickland ve dostum Sami... Bunlara ne yapmalı sence?

@KALKTI!!!!

Oynadığınız Karakterin Adı
Jey Uso

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis: Onları aradan çıkarmalıyız Jey. Hemen... Vakit kaybetmeden... Beni anlıyorsun değil mi? O maçı ikimizden biri kazanmalı. Çünkü dostum... Çünkü- Lanet olsun, biz daha iyiyiz amına koyım. Sami'yi unutma. O Kanada Orta Doğulusunun geçen hafta bize neler yaptığını unutmuş olamazsın. Sana ne söyleyeceğim: O siktiğime hayatını ben bahşettim. Evet amına koyım. Ona hayatına bahşeden bendim. O kızılcık şerbeti bundan aylar evvel Kıtalararası Şampiyonluğumu kül yığınına çevirdikten sonra döndüğünde bu sefer Televizyon Şampiyonluğumu kucağında buldu. Benden özür dilemeye hazırlanıyordu. İnan bana, süt dökmüş bir kedi gibiydi. Ah, öyle de olmalıydı. Kemeri bana verdi... Almadım! İşim başımdan aşkındı. Bilirsin, arka alan kerhaneden hallice. Had bildirmem gereken orospularla meşguldüm ve Sami'yle uğraşacak vaktim yoktu. Kemerimi geri alma fırsatım varken reddettim. Belki gerçekten de değişmiştir diye düşündüm fakat... Fakat artık insanlara gözüm kapalı güvenmeyecek kadar yaşanmışlık da var... Bir bit yeniği bekliyordum ve yaptı. O uzun ve kasvetli inziva günlerinin bir insanı 180 derece değiştirmeyeceğini Sami sayesinde bir kere daha gördüm.

Val Venis Jey'e doğru eğiliyor.

Val Venis: SummerSlam, Jey... O keçi sakallı göt oğlanı ve testosteron bıyıklı karısına kallavi bir ders vereceğimiz gün olacak. Ve belki, bu yaz gelmiş geçmiş en iyi yazlardan biri olacak. Biz de bunu sarılarak kutlayacağız, kim bilir?

@The MANIAC

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,911
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Jey Uso: Biliyorum uce , her şeyi... Sami’nin ne yaptığını unutmuyorum. Bize ne yapacağını biliyorum. O adamın güvenilir tarafı yok, bunu çok iyi gördüm. SummerSlam bizim için sadece bir maç değil, orada biz ne kadar güçlü olduğumuzu göstereceğiz. Bu sadece kemer meselesi değil, aynı zamanda bize yapılanlara karşı bir cevap. Seninle birlikte ringe çıkmak, kardeş gibi olmak... Bu bizim için önemli. Oradan birimiz kemerle çıkacak ve refaha ereceğiz. İlk günden beri buradayız. SummerSlam’de herkes bunu hatırlayacak.

- Jey ve Val ayağa kalkıyor, muhtemelen birbirlerine son sözlerini söyleyecekler.

Jey Uso: Sen artık yenilendin Val artık daha iyisin ve bunu insanlara göstermen gerek. Bu konuda sana yardımcı olup kendimi de kurtaracağım. Sözün kısası, tarihi baştan yazmaya, kendimizi hatırlatıp bu hırtolara kendimizi göstermeye var mısın?

@KALKTI!!!!

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi