Tony Khan’ın AEW’da Güreşmeyen Favori İsimleri

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Forbidden Door'a çıkaracak diye reklam falan mı yapıyo acaba. Stardom'da o kadar isim varken bu ikili mi cidden bağırtma ya.
Kim olmalıydı ki? Kamitani'den başka kimin olması lazımdı? SLK ve AZM şu an şirketin veteranları. SLK ana kemer şampiyonu. AZM, Strong kemerini Mone'den aldı.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Kim olmalıydı ki? Kamitani'den başka kimin olması lazımdı? SLK ve AZM şu an şirketin veteranları. SLK ana kemer şampiyonu. AZM, Strong kemerini Mone'den aldı.
Natsupoi, Kamiyani, Maika falan olabilirdi bence. AZM bana çok yavan geliyor hala. Mone'den kemeri alsa dahi tuş edemedi neticede.

O değil de takip etmediğimden kadroya tekrar baktım Stardom'un çoğu kemik elemanı gitmiş, Ogawa mı kaçırdı hepsini?

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Natsupoi, Kamiyani, Maika falan olabilirdi bence. AZM bana çok yavan geliyor hala. Mone'den kemeri alsa dahi tuş edemedi neticede.

O değil de takip etmediğimden kadroya tekrar baktım Stardom'un çoğu kemik elemanı gitmiş, Ogawa mı kaçırdı hepsini?
Ogawa'ya bağlılık genel olarak. Mayu mesela direkt Io ile Utami'nin maçından da etkilenmiş, Marigold ile WWE çalışıyor diye gitti. Tam da emekli oldu komple güreşten.

Maika bir yılı aşkındır sakat. Kamitani konusunda katıluyorum. Natsupoi, şirketteki yeri ve önemi açısından SLK veya AZM'nin üstünde değil. Şirketteki en eski veteranlar şu an AZM ve Momo Watanabe, onlardan bir yıl tecrübesi daha az olan da SLK geliyor sonra. Sareee denebilirdi ama Sareee'nin dışarıya gidip kapışmak yerine, gaijinlerin kendisine gelmesini bekler. Kana'dan beri joshi güreşinde gerçek bir duruş sergileyen tek kadın zaten.

Kamitani Kırmızı kemeri aria çıkarttı. Beyaz kemer etrafında SLK'ye bir şans verildi ve Tam Nakano saga bittiği için memnunum. Eskiden beri şirkette olan ama şans tanınmayan kişileri deniyorlar. Diğer yandan Saori Anou, Sareee gibi isimleri aralarına katmaları da iyi. 5 yıl içinde bu yılların emeğini çok iyi alacaklar hepsini Marigold'a kaptırmazlarsa ki sanmıyorum, Marigold başlangıcındaki momentumu kaybetmiş gördüğüm kadarıyla.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Forbidden Door'a çıkaracak diye reklam falan mı yapıyo acaba. Stardom'da o kadar isim varken bu ikili mi cidden bağırtma ya.
Başka bir açıklama bulamadım ben de, ZSJ'i sayması da tam o ayar bir şey gibi çünkü.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi