SA, öldük mü bayıldık mı belli değil. 78'de fazla bir şey olmadığı için direk buradan başlıyorum.
Wyatt ve STG'nin birbirine girmeden önce yaptığı konuşmadan harika teaser çıkar. Bir iki kez dönüp tekrar okuduk oraları çok beğendim anlatımı. 1942 Vanguard 1 vs. Dark Vanguard 1'dan sonra oyunculara Priscilla Kelly vs. Rosemary isteme hakkı da doğmuştur ben onu bunu bilmem. Yalnız maç için Wyatt'ın şöyle bir cv'si varken favori olmaması zor.
Bu çanta, ikimizin de üzerinde dolaşan görünmez bir fırtına gibi ve fırtınanın göbeğinde samimiyet, masumiyet gibi şeyler uzun süre barınamaz. OOOHA ama. Dom bizi feci taklaya getiriyor bak. Sahteliği çok bariz bir samimiyettense böyle gerilimli, soğuk rüzgarlı ilişki daha çok hoşuma gitti. Şu sarılmanın yaşanacağı şov Perry'nin mezar şovu olacak onun kokusu yoğun.
MJF ve Ospreay title vs. title'a çıkacak herhalde SS'de. 2 belts işinin devir teslimi var, obez yayıncımın #yanındayım.
Şu oçluk neymiş neymişşş. En büyük oç da biziz en iyi oç da biziz. Valla eski capomdur diye Tony'e diş sıktık da Wes allah razı olsun valla. Zayn'in galibiyetini çaldığımız için esas curcuna ondan kopar muhtemelen ama şu çantanın gerilimi çok yüksek gerçekten. Dom SS'de Perry retaine yardım üstüne cash-in valla kokusu burnumun direğini sızlatıyor ama hak ettiysek eyvallah bak. Şu sarılma işi SS'de gelir.
Ellere sağlık SS'e kadar bir şeyler yazacağız.