RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕𝟗 "𝘗𝘶𝘯𝘤𝘩𝘭𝘪𝘯𝘦"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
acf4uck.png

PAYBACK #79
11 Ağustos Pazartesi, 22:00 - C
Barclays Center
Brooklyn, New York

MONDAY NIGHT PAYBACK'İ TAKİP ETMEK İÇİN 5 NEDEN!

1-
"The Don of PGW" şova duyuruldu!

2- Dirty Dom ve Jack Perry bu şov sarılacak mı?

3- Non-Title Match: Will Ospreay (c) vs. Matt Hardy

4- Dark STG ve Bray Wyatt için son perde

5- JACK PERRY'NİN SUMMERSLAM RAKİBİ BELLİ OLUYOR!

qsnxq8a.jpg

PYROLAR HARİKA BİR GÖSTERİ EŞLİĞİNDE PATLIYOR! BİR BÜTÜN OLARAK AYAĞA KALKMIŞ OLAN SEYİRCİLERİN ÇIĞLIKLARI ARASINDA PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN SUNDUĞU PAYBACK SERİSİNİN 79. ŞOVU BAŞLIYOR!

Bray Wyatt: Her sabah güneş doğarken birbirimizin canını almaya niyetleniriz. Çünkü o anlarda, ruhlarımızın sesini en yüksek perdeden duyarız. Benim karanlığım, senin fırtınanı çağırır; senin öfken, benim sessizliğimi parçalar. Güneşin ilk ışığı bizim kılıçlarımızdan yansır.

Dark STG: Biz dost değiliz. Biz düşman değiliz. Biz, aynı kaderin iki ayrı bıçağıyız. Sabahları çarpışırız çünkü gündüz savaş ister. Ama gece… Gece başka bir törenin zamanıdır. İskandinav tanrıları gibi, onlar sabahları savaşır, akşam birlikte ziyafet çekerlerdi.

ppenac0.png

Uzunca bir masa, bir kenarında Bray Wyatt, tam karşısında Dark STG! Suratlarına, hallerine baktığımızda... Kanlar içerisinde kalmış olduklarını, vücutlarının kesik içerisinde olduğunu, lezyonların ve morarmaların olduğunu görüyoruz. Ezikler, kırıklar, kanamalar mevcut. İltihaplar yaşanıyor bedenlerinde. Buna rağmen bir yemek masasında, karşılıklı oturuyorlar ve şarapları eşliğinde yemeklerini yiyorlar, nefes nefese, ömründe hiçbir şey yememişçesine.

Bray Wyatt: Geceleri aynı ateşin başına otururuz. Çünkü savaş, mideyi aç bırakır; ruhu ise susuz ve bilirim ki, her lokma bir sonraki sabahın daha sert bir savaşa davetidir.

Dark STG: Günün ilk ışığında kan döker, gecenin son saatinde aynı sofrayı paylaşırdı. Bizim birbirimize bakışımızda, öldürme arzusuyla ekmeği paylaşma mecburiyeti aynı anda yaşar.

Günümüze dönüyoruz.

Bray Wyatt: Bir haftadır aynı evin içinde, aynı çatının altında yaşıyoruz. Sabah seni uyandırmak için baltayı savurdum… Akşam bana ekmeği sen uzattın. İnsanlar anlamaz. Anlamasınlar da. Çünkü bu, kelimelerle açıklanabilecek bir bağ değil. Bu, yalnızca yaşanır ve SummerSlam… Bu ritüelin son ziyafeti olacak.

Dark STG: Ve o ziyafetin sonunda, masada yalnızca biri kalacak. Belki kadehinde şarap, belki kan olacak. Ama tek kişi… Yalnız bir tanrı gibi.

Bray Wyatt: Biz savaştığımızda, seyirciler sadece çarpışmayı görür. Ama sen ve ben… Biz onun ötesini yaşarız. Kılıçlar yalnızca bedenleri kesmez, hatıraları da yarar. SummerSlam’de, hatıraların en acı olanını birbirimize armağan edeceğiz.

Dark STG: Her sabah döktüğümüz kan, geceleri paylaştığımız ekmeğin tadını artırır. Ama bil ki, o son lokma… Senin olacak sanma.

5li22j1.jpeg

Kan içerisinde kalmış olan bu adamlar, kaldıkları yerden savaşmaya devam ediyorlar! D-STG'den, Bray'a yumruk! Hayır, kan-ter içerisindeki Bray bunu blokluyor ve yumruğu kendisi koyuyor! D-STG'den hemen karşılık geliyor, hızlı yumruklaşma aksiyonlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar! Bray, aniden ensesinden kavrayarak kaptığı D-STG'yi koltuğa atıyor. Koltuğa düşen D-STG, hızla ayağa kalkarken... Bray'den bir tekme, onun üstüne geçiyor ve Forearm Smash'ler vuruyor! Bu hâl bir süre devam ediyor, D-STG gelişigüzel bir şekilde Bray'i üzerinden ittiriyor. Dengesiz bir şekilde sehpanın üzerine düşüyor Bray, masa kırılmıyor, çöküyor. Bray'in yerde kaldığı sırada, bitkin düşmüş olan D-STG'nin ayağa kalktığını; ayağını yere sürerek masaya doğru gittiğini görüyoruz. Eline aldığı bütün tabakları, bıçakları— ne bulursa ufak ufak ayağa kalkmakta olan Bray'e atıyor!

41l22za.jpg

Vücutları zaten kurumuş kan içerisinde, kanamalarının başlamış olduğu yerler kabuk bağlamış durumda. Sanırım acılar, kanlar onlar için bir anlam ifade etmiyor çünkü hissizliğin başladığı, sadece hayatta kalmanın bir değerinin olduğu noktadalar. Eline daha fazla bir şey gelmiyor D-STG'nin, o da Bray'e gidiyor ve onu saçından tutarak aldıktan sonra götürüyor. Bray'in ailesiyle fotoğrafının olduğu bir duvarın önünde duraksadığını ve Bray'in kafasını duvara sert bir şiddetle çarptığını gözlemliyoruz! Hayır, hayır, hayır— Bray iki elini duvara koyuyor ve duvardan elde ettiği kuvvet ile kafasını geriye ittiriyor. Tersi yönde D-STG'nin kuvvet uygulamaya devam ettiğini, Bray'in direncini kırmak maksadıyla daha şiddetli ittirmeye çalıştığını görüyoruz. Bu sırada hazırlıksız yakalanan D-STG, karnına bir Back Elbow alıyor ve onu bırakmak zorunda kalıyor. Bray bulundukları hali çeviriyor, D-STG'nin kafasını duvara vuruyor! D-STG kendisini yerde bulurken, duvardaki aile fotoğrafı yere düşüyor, odayı aydınlatma görevini gören meşalenin ateşi titriyor!

Bray Wyatt: (Yere eğilerek konuşuyor) Her sabah seni öldürmek istedim ama her akşam seni görmek istedim. Bu, bizim lanetimiz.

Dark STG: (Sesi titriyor, buna rağmen konuşuyor) Lanetler… Ya birlikte yaşanır, ya birlikte gömülür.

4fibvwv.png

Bray, D-STG'yi ayağa kaldırıyor ve onu kendisiyle birlikte götürüyor. Dar bir koridordan geçtikleri sırada, Bray'in onu başka bir noktaya götürmesine engel olmak isteyen D-STG'nin elini sağa-sola attığını ve bu sırada D-STG'nin eli, duvarlarda asılı olan hayvan kafataslarına çarpıyor ve onların yere düşmelerine ve hatta bazılarının kırılmasına yol açıyor! Kilere giriyorlar, kavgaları oraya taşıyor. Bray, D-STG'yi doğrultuyor ve ona Discus Forearm Smash yapıyor! D-STG'den High Knee! İkisi de yerde kalıyor bir süre, D-STG ayağa kalktıktan sonra karşısındakini kaldırıyor ve onun kafasını rafa yasladıktan sonra ittirmeye başlıyor! D-STG, Bray'i ittirdikçe ortalıktaki turşular, tuzlanmış etler— her şey darmadağın oluyor! Bunun sonrasında dinleniyorlar, yine araya belli bir müddet girdikten sonra D-STG'nin kilerden ayrıldığını ve ayağı yere sürüle sürüle yukarı çıkıyor.

m9qbk4g.jpg

Emekleyerek onu takip etmiş olan Bray, onu ayağından tutuyor. D-STG onu ittirmeye, ondan kurtulmaya çalışıyor ama işin sonunda Bray'in, D-STG tarafından ayağa kaldırıldığı ve ikili arasında bir itişme-kakışmanın yaşandığı bir pozisyon oluşuyor. Bu hâl, ikilinin kontrolden çıkmasına ve merdivenlerden yuvarlanarak aşağıya kadar düşmelerine, eskimiş ahşaplardan seslerin geldiği ve hatta çatırdadıkları ana işaret ediyor! Karşılarında, mutfak beliriyor, pis kokan o mutfak... Bray önden sürükleniyor, onun pantolonun yapışan D-STG de ardından sürükleniyor. Kendilerini mutfakta buluyorlar, tezgahı tutarak ayağa kalkıyorlar. D-STG gücünü toplayarak Bray'in boğazına yapışıyor ve onu taş fırının içine doğru ittiriyor! Terler hızlanıyor, Bray elini onun gözüne sokmaya çalışıyor ama uzanamıyor. Gözlerinin döndüğü anda... Son çare, önce cinsel bölgesine tekme, üstüne de elini ısırıyor! Elini ısırıyor, koparacak adeta! D-STG ciyaklayarak kendisini yere bırakıyor, Bray ise can havliyle ocağın üstünde duran tavayı alıyor ve dizinin üstünde duran D-STG'nin kafasına geçiriyor!

Bray geri dönüyor, çekmeceyi açıyor ve bir meyve bıçağı kapıyor. Onunla birlikte, D-STG'nin üzerine doğru yürüyor...

Kapı kapanma sesi, gıcırdamalı, rahatsız edici. Bunu fark ediyor Bray, işitiyor. Evin içerisine bir sis yığını, duman kümesi doluşuyor. Bu, Bray'i bir hayli rahatsız etmiş olmalı ki... Bıcağı yere bırakıyor ve oraya doğru gidiyor. Kapı eşiğinde bir şey görüyor— ya da birisini. Büyülenmiş bir şekilde oraya bakıyor, alevli feneri, evet, alevli fener onun gözünü alıyor. Kapı eşiğinde duran kişinin bir adım öne attığını, ahşapların gıcırdama sesini kulağımızda yankılattığını gözlemliyoruz. Bu, bu da kim?

9av5tgv.jpg

Üzerinde siyah-kırmızı tüyler, Priscilla Kelly bu! Bir elinde Kara Kitap'ı, diğer elinde alevle aydınlanan feneri tutan Priscilla Kelly, Bray'e bakarak bir şeyler söylüyor, ya da okuyor, ezberinden. Her tarafı kurumuş kanla dolu olan Bray'in, ağzı açık bir şekilde ona baktığını, dinlediğini seyrediyoruz.

Priscilla Kelly: Karanlık yalnız yürüyene ait değildir… Bu evin duvarları bile seni çağırıyor. Bray… Sayfan çoktan yazıldı!

fpy2udn.jpg

Bray, Priscilla Kelly'nin üzerine doğru koşuyor ve ona vuruyor— ne, inanılır gibi değil! Aleve doğru üfleyen Priscilla Kelly, ateşin ileriye doğru uzamasına; Bray'in üstüne doğru gitmesine yol açıyor! Bray kendisini yere atıyor, Priscilla Kelly sadece gözlerini onun üzerine dikerek onu süzüyor. Diğer taraftan, elinde bıçaklı, bitik D-STG'nin Bray'e doğru sürüklendiğini görüyoruz. Bray kafasını sağa-sola sallıyor, 'Steve' diye hitap ederek bunu yapmamasını söylüyor. Ayağında kanama, sakatlık ya da yarası olan D-STG, öcünü almak istiyor ve bıçağı havaya kaldırıp; Bray'in kalf kasına saplıyor!

fm1f7yc.jpg

Evin içerisine WWE çalışanları, güvenlik görevlileri, sağlık çalışanları doluşuyor! En sonunda arkalarından Byron Saxton giriyor! 1 hafta önce başlayan bu kavgayı durdurmak için gerekli hamleleri yapmış, karmakarışık Güney'in içerisinde nerede olduklarını bulabilmiş. Önce D-STG'nin bıçağı saplayamadan onu durduruyorlar, Priscilla Kelly'i kaparak onu uzaklaştırıyorlar ve Bray'in etrafına doluşuyorlar. İki ismi de ayağa kaldırtmıyorlar, sadece olay yeriyle ilgileniyorlar. İkilinin ilk kontrollerden sonra sedyelere alınarak götürüldüklerini görüyoruz. Yan yana giderken bunun bir son olmadığını, devam edecekleri konusunda anlaşıyorlar. Bray sıradaki görüşmelerinin, D-STG'nin habitatında olacağını söylüyor. Akbabaları takip edeceğini aktardıktan sonra kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

678ys2w.png

Kameraların çevrildiği yön, şovumuzun gerçekleştirildiği Barclays Center'ın arka alanı— daha doğrusu otoparkı. Set ekibine ait araçlar, bazı kamyonetler yer alıyor bu otoparkın içerisinde. Birden bir gürültü işitir oluyoruz, bu bir arabanın motorunun 'bağırtılması'ndan kaynaklanan bir ses. Yönümüz o tarafa çevrildiğinde, otoparkın içerisinde kaliteli bir Porsche aracıyla geçildiğini; aracın da durmak üzere ağırlaştığını, yavaşladığını gözlemliyoruz. Tam da kameramızın önünde duruyor araba, motor kapatılıyor. Tekerlekleri seviyesinden gördüğümüz bu aracın kapısı açılıyor, içerisinden birisi çıkıyor ve kapı kapatılıyor. Aracın dışarısına çıkan kişinin, üstünü düzelttiği sırada; kameramızın gitgide yukarıya çıktığını ve bu kişinin yüz seviyesine kadar gelerek onun kim olduğunu anlamamızı sağladığını seyrediyoruz.

a5vwg88.png

Bu Dominik Mysterio, bir elinde Money in the Bank Briefcase duruyor, diğer eliyle de PGW Tag Team Championship'ini tutuyor! Derin bir nefes alarak göz ucuyla etrafını kontrol eden Dominik'in, ağır ama kararlı adımlarla ilerlemeye başladığını görüyoruz. Adımları zeminde tok tok yankılanıyor. Belli bir süre içerisinde kendisini uzunca bir koridorda buluyor, yanından geçen teknisyenlerin ve personelin bakışlarını fark edip umursamaz bir tebessümle karşılık veriyor. Birkaç güvenlik görevlisi kenara çekilip ona yol veriyor. Dominik bir müddet daha ilerlemeye devam ediyor fakat bir noktadan sonra adımlarının ağırlaştığını fark ediyoruz. Kendisinin beden dili gözlemlendiğinde, yüzündeki tebessümün düştüğünü, biraz gerildiğini hissediyoruz. Karşısında birisi belirmiş olmalı, ki öyle, kamera; objektifinden Dominik'i çıkartıyor, 180 derece dönüyor.

Jack Perry, bu Jack Perry! Arka alanda, Dominik'in karşısına çıkagelen, bir diğer deyişle onun önünü kesen kişi Jack'ten başka birisi değil! Jack asla sıradan bir adam değil, olamaz da, World Heavyweight şampiyonu ve PGW Tag Team Championship'in bir diğer yarısını oluşturan isim. Jack'in, Dominik'in karşısında durduğu anda konuşmaya başladığını, bir şeyler anlatmaya başladığını görüyoruz. Kendisinin sesi sert, keskin geliyor.

emv3gbg.jpg

Jack Perry: Listen, geçen hafta nerede olduğunu bana anlatsana! Adeta bir hayaletmişçesine, kendi sessizliğine gömülerek mi geçirdin zamanını? Ben sana eski çağlarda olduğu gibi, mağara insanlarının karanlıkta yol bulmak için yaktığı ateşler gibi işaretler mi göndereceğim; gökyüzüne dumanla yazılar mı çizeceğim ki sana ulaşabileyim? Yoksa modern zamanların gerektirdiği gibi, yanımda duran, omuz omuza savaşan bir (Dominik'in göğsünün üzerinde duran PGW Tag Team Championship'i işaret ediyor) takım partneri gibi, varlığını hissettiren bir adam mı olacaksın? Çünkü man, sessizlik bazen bir boşluk değil, bir ihanettir ve ben hangi tarafında durduğunu bilmek istiyorum.

Küçümseyici bir şekilde gülümseyen Dominik'in, bakışlarını bir anlığına yere kaçırdığını, sonrasında Jack'in gözlerinin içerisine bakarak yanıt verdiğini seyrediyoruz.

35prv9g.jpg

Dominik Mysterio: Maçım yoktu, ben de zamanımı bedenimi, ruhumu yeniden inşa etmekle meşguldüm. Bu, sadece bir dinlenme değil; kendi içimde yaptığım sessiz bir savaşın parçasıydı. (Bir süre sessiz kaldıktan sonra devam ediyor) Sana mı hesap vereceğim? İnsan, her adımını başkasının terazisine koyarsa bir gün kendi ağırlığını unutur, kendi sesini yitirir. Ben kendi terazimde tartıyorum kendimi; vicdanım, deneyimlerim ve kendi koyduğum ölçülerle. Senin söylediklerin bana yol göstermez çünkü ben bu yolda yönümü yıldızlara değil, ateşin içinden geçerken öğrendiğim derslere göre buluyorum. Bu sessizlik, korkaklık değil; fırtınadan önceki derin nefes. Bunu hissedebiliyor musun, huh?

Jack, beline sarılı olan PGW Tag Team Championship'ini çıkartıyor ve onu havaya doğru kaldırarak, adeta Dominik'in gözünün içine sokarak, yanıtlıyor.

k4gojch.png

Jack Perry: Farkında mısın, bilmiyorum ama bu altınlarla birlikte öyle ya da böyle kaderlerimiz birbirine sımsıkı bir şekilde bağlandı Dom. Bu bağ, sadece belimize asılan kemerlerin ağırlıklarından ibaret değil. Aynı anda orada olduğumuz anların, kavgadan sonra paylaştığımız sessiz bakışların, ringin kenarında omuz omuza dururken aslında söyleyemediğimiz kelimelerin ilmek ilmek ördüğü bir ağ. İster hoşuna gitsin, ister gitmesin… Bu yol, benim adımlarımı attığım sürece senin de adımlarını içine çekecek. Çünkü bazı yollar, seçtiğin için değil, kader seni içine çektiği için yürünür. Unutmadan— hâlâ bana bir sarılma borcun var. Ama bu, öylesine kollarını açmak değil; gerçek bir sarılma. Bunun ne anlama geldiğini biliyorsun, öyle değil mi?

Dominik gülüyor, kahkaha atıyor. Bir anda ciddileşiyor ve bir elinde durmakta olan Money in the Bank Briefcase'ini havaya doğru kaldırıyor. Bu hareketi Jack'in az önce PGW Tag Team Championship'ini havaya kaldırmasına misilleme gibi görünüyor. Çanta havada asılı bir şekilde dururken, Dominik cevabını iletiyor.

ha8p99x.png

Dominik Mysterio: Elimde bu varken sana sarılmam… Asıl kötülük olur çünkü bu çanta herhangi bir madde değil; içinde taşıdığı ihtimaller, kırabileceği dengeler, değiştirebileceği kaderler var. Ona sarıldığımda, aslında bir patlayıcıya dokunuyorum ve o patlayıcı senin de hayatını değiştirebilir. Sana sarılmam demek, o anın bütün ihtimallerini, bütün gerginliğini ve gizli savaşını yok saymak demek olurdu. Bu çanta, ikimizin de üzerinde dolaşan görünmez bir fırtına gibi ve fırtınanın göbeğinde samimiyet, masumiyet gibi şeyler uzun süre barınamaz.

Jack'in suratı bir hayli düşüyor, tadı kaçıyor. İkili arasında ufak bir gerilim oluşuyor ve bu gerilim de hiçbir şeyin söylenmediği, ıssız bir sessizliğe meydan bırakılan periyota bırakıyor yerini. Bu sessizlik halini, Dominik'in lafa girmesi bozuyor; hızlıca lafa girerek bir şeyler söylüyor.

4csq18n.png

Dominik Mysterio: Aklıma bir şey geldi, nedir, bilmek ister misin? Düşün, bu gece contender maçına beni de ekle. Orada, herkesin gözünün önünde, bütün o hırsımı, biriktirdiğim öfkemi, zamanın bana öğrettiği soğukkanlı sabrı ringin ortasına dökeyim. O maçı sike sike, tereddütsüz, rakibin gözlerine son anına kadar bakarak alayım. Sonra seninle, yarım kalmış sözlerin ve tamamlanmamış hesapların gölgesinde, adam gibi SummerSlam’de kapışalım. Hem bu sayede çantamı piç etmemiş olurum, geleceğe açılan kapımı, kendi ellerimle kilitlememiş olurum… Hem de seni sırtından vurmayacak kadar borçlu, sana gözlerinin içine bakarak meydan okuyacak kadar onurlu bir adam olarak kalırım. Böylece kazandığımız da kaybettiğimiz de aynı hikayenin içinde, aynı sayfada yazılı olur.

h4a3n6r.png

Jack Perry: (Bir süre sessiz kalıyor, gülmekle meşgul; uzun süre yanıtlıyor) Bunu yapalım.

İkili birbirlerine bakarak gülüyorlar, bu sırada kameralar kapanıyor ve yönümüz ringe çevriliyor.

4hioqql.gif

otKF-B.gif

PGW World Television şampiyonu Will Ospreay, Stage'de beliriyor. Taunt'unu atıyor ve hızla ringe doğru yürüyor. Ringin altından kayarak ringe giriyor ve ringde Taunt'unu atıyor. Sonrasında kemerini havaya kaldırıp seyirciye ve daha sonrasında da MJF'e gösteriyor. EVET SPİKER MASASINDA MJF VAR!

MJF2.jpg

Michael Cole: Ve MJF, bu maçta konuğumuz olacak. Max, bu maç hakkında düşüncelerin neler?

MJF: Bu ucubelerin dalaşmasını izlemek son derece sıkıcı olacak!

Kameralarımız tekrar Stage'e dönüyor.

0iQeBa.gif

Matt Hardy, Stage'de beliriyor. 'Delete Taunt'ları atarak seri adımlarla ringe doğru yürüyor. Ringe girmeden atmosferi süzüyor. Sonrasında hızla çelik merdivenlerden çıkıyor. Will Ospreay'i süzerek ringe giriyor. Sonrasında ceketini çıkartıyor. Hakem son kontrolleri yapıyor ve zili çalıyor.

Non-Title Match
Will Ospreay vs. Matt Hardy

wsJT3V.gif

Maç başladı. Matt hızla Ospreay'e doğru koşuyor ve bir Clothesline sallıyor. Fakat Ospreay bundan hızla eğiliyor ve Handspring Enzuigiri! Fakat Matt bundan kaçıyor. Ospreay'i hızla Headlock'la kavrıyor ve Headlock'la kitlemişken Ospreay'in kafasına kafasına yumruklar vuruyor fakat Ospreay bundan hızla kurtulup Ospreay'in kolundan kavrıyor. Kolundan çeviriyor ve bir takla atıyor ardından kip up yapıp tekrar çeviriyor ve Arm Drag. Sonrasında hızla ipe zıplıyor ve OSCUTTER! Fakat hayır! Matt bundan kurtuluyor ve Sleeper Hold'a alıyor. Sonrasında oradan Side Effect'e alıyor ve SIDE EFFECT! Fakat hayır! Ospreay bundan kurtuluyor! Arm Drag'le Matt'i yere fırlatıyor. Matt seri bir şekilde ayaklanıyor. Ospreay hızla Matt'in üstüne koşuyor ve HIDDEN BLADE! Fakat hayır! Matt bundan kaçıyor ve tekrar Side Effect'e alıyor. SIDE EFFECT! TUŞ! 1........2........

Reverses+a+Brainbuster+with+a+Stunner+2.gif

KICKOUT! Matt hızla Ospreay'i kaldırıyor ve bir Headbutt'la sersemletiyor. Ospreay hızla iplerden hafif sekip geliyor. Matt ani bir Gut Kick ve Twist Of Fate! Fakat Ospreay bunu tersine çeviriyor hızla Matt'e koşuyor. Matt bir Back Body Dro.. hayır! Stundog Millionare! Sonrasında hızla koşuyor ve bir Enzuigiri! Matt Hardy aprona doğru çekiliyor! Ospreay hızla aprona fırlıyor. Oradan Second Rope'a çıkıyor ve Matt'in üstüne bir OSCUTTER! Hayır! Matt, Ospreay'i havada yakalıyor! Ardından Ospreay'i tutuyor ve Back Suplex'le aprona çakıyor! Ospreay sırtını tutarak acıyla kıvranıyor! Matt, Ospreay'in saçlarından tutarak Ospreay'i kaldırıyor ve ardından kolundan tutarak Ospreay'i hızla bariyerlere fırlatıyor! Ospreay sırtını bariyerlere çok sert çarpıyor! Matt, hiç beklemeden Ospreay'in sırtına sırtına stomplar vuruyor! Sonrasında ringe giriyor ve countı sıfırlayıp Will Ospreay'i tekrardan kaldırıyor.

Corner+Kick+to+the+Face+%252B+Pip+Pip+Cheerio.gif

Ospreay aniden Matt'e seri yumruklar! Matt, Ospreay'i üstünden itiyor! Ospreay sırtını tekrar bariyerlere tosluyor! Matt hızla üstüne koşuyor. Ospreay ayaklarıyla Matt'i engelliyor ve hızla bariyerin arkasına geçiyor. Pip Pip Cheerio! Ardından sırtını tutarak yavaşça kalkıyor. Matt'i kaldırıyor ve hızla kolundan tutup çelik merdivene doğru fırlatıyor! Fakat hayır! Matt bunu tersine çeviriyor! Ospreay bodoslama çelik merdivene giriyor! Matt, çelik merdivenin üst kısmını hızla kaldırıp yere fırlatıyor. Ardından Ospreay'i kaldırıyor. Vertical Suplex'e alıyor. ÇELİK MERDİVENE VERTICAL SUPLEX! Hayır! Ospreay bundan kurtuluyor! ÇELİK MERDİVENE BRAINBUSTER! Matt'in alnından kanlar süzülmeye başlıyor! Ospreay hızla Matt'i kaldırıyor ve ringe sokuyor! Ardından aprona çıkıp oradan da Top Rope'a fırlıyor. SHOOTING STAR PRESS! HAYIR! MATT BUNDAN KAÇIYOR! İKİLİ YERDE! BİRBİRLERİNE TUTUNARAK KALKIYORLAR! OSPREAY BİR YUMRUK SAVURACAKKEN MATT ANİDEN OSPREAY'İN KOLUNU TUTUYOR! GUT KICK! SONRASINDA TWIST OF FATEEEEEE!!!! HAYIR! OSPREAY BUNU BACKSLIDE PIN'LE ÇEVİRİYOR! 1.........2........

d5adzsc.jpg

KICKOUT! İKİLİ AYAKLANIYOR! MATT HARDY ANİDEN OSPREAY'İ KAVRIYOR VE BİR TWIST OF FATEEE!! TUŞ! 1.......2.......

images

KICKOUT! Matt Hardy sinirle Ospreay'i kaldırıyor ve ring dışına fırlatıyor. Ardından aprona geçiyor. Double Axe Handle ile Ospreay'in üstüne uçuyor! Fakat hayır! Ospreay bunu tersine çeviriyor ve Back Suplex'le Matt'i aprona çakıyor! Sonrasında hızla gazlı bir şekilde spiker masasını açıyor fakat o da ne!? Açarken MJF bir anda kulaklığını çıkartıyor ve ayaklanıyor! Will Ospreay ile MJF Face-to-Face atıyor!

Will Ospreay: Neden ayaklandın, ha?!

MJF: Senin rezil rüsva olduğunu daha yakından seyretmek için. Arkana baksana, bruvshit.

Will Ospreay: Go fuck yourself!

MJF: Arkana bak!

OsCutter+3.gif

O sırada Matt Hardy hızla Ospreay'in saçından tutup kafasını masaya vuruyor! Masanın orada Ospreay'in kafasına kafasına yumruklar! Ardından Ospreay'i kafasından tutuyor ve seri bir şekilde ringe fırlatıyor. Peşinden kendisi de giriyor. Ospreay, hızla kalkıyor ve Matt girer girmez iplere sıçrıyor! OSCUTTERRRR!!! Ardından seyirciyi ateşliyor! Desteğini alıyor! Ardından köşeye geçiyor! HIDDEN BLADE HAZIRLIĞI! KOLUNU ÇEKİYOR! MATT HARDY AYAKLANIYOR!

Matt+Hardy+-+Twist+Of+Fate.gif

O SIRADA MJF APRONA FIRLIYOR! OSPREAY BİR ANDA DİKKATİNİ MJF'E ÇEVİRİYOR! SAĞLAM BİR YUMRUK! FAKAT HAYIR! MJF KAÇIYOR! OSPREAY ARKASINI DÖNÜYOR! MATT AYAKTA BİR ŞEKİLDE SAĞLAM BİR GUT KICK VE TWIST OF FATEEEEE!!! TUŞ! 1........2.......

3!!!!

e56a1-1512174278-800.jpg
l-intro-1666089531.jpg

Kazanan: Matt Hardy

images

Kameralar önce MJF'i gösteriyor. MJF pis pis sırıtıyor. Sonrasında kameralar ringe dönüyor. Matt Hardy, galibiyetini kutlayıp ring dışına çekiliyor ve arka alanın yolunu tutuyor. O sırada MJF, PGW World Television kemerini alarak hızla ringe giriyor. Will Ospreay'in kalkmasını bekliyor. Will Ospreay zorlanarak kalkıyor. MJF, PGW World Television KEMERİNİ WILL OSPREAY'İN SURATINA GEÇİRİYOR! Ardından belindeki kemeri de çıkartıyor ve iki kemeri birden havaya kaldırıyor! Kemerleri havaya kaldırırken kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

swerve-strickland.jpg

Swerve Strickland yanında Prince Nana ile birlikte girişte görünüyor. Swerve müziği eşliğinde klasik cool haliyle ringe ilerlerken Nana'yı da kendine has dansını ederken görüyoruz. Swerve ringe girerken Nana dışarıda dansını etmeye devam ediyor. Swerve rakiplerini beklemeye başlıyor.

72686759007-John-Cena-WrestleMania-39.jpeg

The G.O.A.T. John Cena girişte görünüyor. Seyirciler oldukça coşkulu. Cena kameraya bezi çıkardıktan sonra ringe koşuyor ve ringe girer girmez Swerve ile karşı karşıya geliyor. Swerve'e bir süre baktıktan sonra iplerden sekmeye başlıyor ve şapkası ile tişörtünü dışarı atıyor. Bu esnada başka bir müzik duyuluyor.

2022.04.24-01.47-boundingintocomics-6264ac429d973.jpg

Val Venis girişte görünüyor. Eskiye nazaran daha sessiz bir hali var. Venis oldukça sakin bir şekilde ringe ilerlerken başka bir müzik arenayı sesiyle doldurmaya başlıyor.

dchiwm41sa_17_ntwk_rev_1--f00fffe8846e0d1decfe5ab5a928e502.jpg

Jey Uso seyircilerin arasında görünüyor ve FE!N eşliğinde seyircilere YEET çektire çektire ringe doğru iniyor tribünlerden. Ringe girdikten sonra Venis ile el sıkışıyor ve diğer rakipleriyle de tek tek göz göze geliyor.

What-Did-Sami-Zayn-Mean-By-H-Stay-Mad-Fans-React-to-His-Latest-Post.png

Son haftaların hak arayışındaki ismi Sami Zayn girişte görünüyor. Aşırı ciddi bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Seyircilerin çoğunlukla yuhaladığı görülüyor ama tek tük cheer aldığı kısımlar da var tribünde. Zayn ringe girdikten sonra köşeye çıkıyor ve oturmaya başlıyor. Artık herkes son kişiyi bekliyor.

RMVIB95.jpeg

PGW Tag Team şampiyonu ve Mr. Money In The Bank Dominik Mysterio girişte seyircilerin yoğun yuhalamasıyla birlikte görünüyor. Seyircilerin yuhalamasından Dominik'in müziği duyulamıyor bile. Dominik ringe girmeden önce çantası ve kemerini görevliye teslim ediyor. Sonrasında da ringe giriyor ve zil hemen çalınıyor.

No 1. Contendership for World Heavyweight Championship
Six-Pack Challenge Match
Swerve Strickland vs. John Cena vs. Val Venis vs. Jey Uso vs. Sami Zayn vs. Dominik Mysterio

d4304762-2aab-4152-bee1-9a30b96e2c8d.jpg

Zil çalınır çalınmaz herkes Dominik'e saldırmaya başlıyor. Dominik'i yere düşürüp araya alıyorlar. Yumruklarla başlayan bu araya alma sonrasında yerde tekmelemeyle devam ediyor. Sonrasında hep birlikte onu yerden kaldırıp ringin dışına atıyorlar. Dominik yere çarptıktan sonra spiker masasına yuvarlanarak çarpıyor ve öyle durabiliyor. Sonrasında ringte kalan herkes birbirine bakmaya başlıyor. Swerve, Cena'ya doğru koşuyor ama Cena bir anda Swerve'ü sırtına alıyor ve Attitude Adjustment için fırlatıyor ama Swerve ayakları üzerine düşüyor. Sonrasında Sami Zayn ona doğru koşuyor ama Cena onu da tuttuğu gibi dışarı atıyor. Swerve tekrardan kendisine doğru hamle yapıyor ama Cena onu da dışarı atıyor. Sonrasında Cena ringte Jey ve Venis ile karşı karşıya kalıyor. Swerve ile Zayn ringin dışında birbirini yumruklamaya başlıyor. Cena ise Venis ve Jey'e doğru koşuyor ve bir Shoulder Tackle ile ikisini de yere seriyor. Sonrasında Venis'i yakalıyor ve Protobomb yaparken Venis'i de Jey'e çarptırıyor. Jey iplerin arasından ringin dışını boyluyor. Cena elini havaya kaldırıyor ve sonrasında Venis'in yüzüne tutarken "YOU CAN'T SEE ME!" diye haykırıyor seyirciler. Ardından Five Knuckle Shuffle geliyor Cena'dan Venis'e. Venis ayağa kalkıyor. Cena ise Attitude Adjustment için hazırlanıyor.

SwerveStrickland.jpg

Swerve ringe dalıp bir Dropkick çakıyor Venis'e. Venis aprona yuvarlanıyor ve Swerve hızlıca Cena'yı sırtlıyor ve ona Attitude Adjustment yapmayı deniyor ama Cena, Swerve'ün sırtından iniyor. Cena bir yumruk sallıyor ama ıska geçiyor. Swerve hızlıca Cena'nın üzerine atılıyor ve Tornado DDT! Swerve tuşa gitmek için hamle yapıyor ama Cena kendisini dışarıya hızlıca yuvarlıyor ve Swerve yakalayamayıp arkasından öylece bakakalıyor. Bu sırada Sami Zayn arkasında beliriyor Swerve'ün. Swerve ayağa kalkar kalkmaz Zayn onu yakalıyor ve German Suplex! Fakat Swerve ayakları üzerine düştü! Swerve yerdeki Zayn'in karnına doğru Double Foot Stomp ile atlamak istiyor ama ıska geçiyor. Zayn ayağa kalkıp hızlıca Swerve'ü yakalıyor ve Exploder Suplex! Zayn hızlıca ayağa kalkıyor ve Swerve'ü ayağa kaldırıp ringin ortasına çekiyor.

Dominik-Mysterio-at-Royal-Rumble.jpg

Bu esnada Dominik ringe dalıyor ve Zayn'e Clothesline ile saldırıp onu yere seriyor. Sonrasında da Swerve'ü yere düşmeden yakalıyor ve ilk Suplex'i vuruyor. Sonrasında ayağa kalkıyor ve ikinci Suplex'i vuruyor. Dominik üçüncü Suplex için hamle yapacağı sırada Jey Uso ringe giriyor. Dominik, Swerve'ü bırakıp Jey'i yakalıyor ve ona Suplex vuruyor. Sonrasında tekrar ayağa kalkıyor ve Jey'e ikinci bir Suplex geliyor. Üçüncü için hamle yaparken bu kez ringe giren isim Venis oluyor. Dominik bu kez onu yakalıyor ve ona da bir Suplex çakıyor. Dominik'ten Suplex Spam'ı geliyor. Dominik ayaklanan Zayn'i yakalıyor ve bir Suplex de ona vuruyor. Cena ringe giriyor ve Shoulder Tackle ile Dominik'i düşürüyor. Ama Dominik ayağa kalkar kalkmaz Cena'nın karnına vuruyor ve bir Suplex çakıyor. Sonrasında bir Suplex daha vuruyor. Ardından üçüncü Suplex için hamle yapacağı sırada Zayn onu bir anda arkasından yakalıyor ve BLUE THUNDER BOMB! Zayn tuşa gidiyor! 1-2-

Sami-Zayn-and-Jey-Uso-48f3.jpg

Jey Uso bir anda hakemi ringin dışına çekiyor. Zayn ayaklanıp kendisini ringin dışına atıyor. Hakem tam Jey ile tartışacakken hakemi kenara itiyor ve Jey ile ringin dışında yüz yüze geliyor. Sami ile Jey tartışmaya başlıyor. Bu sırada Swerve ayağa kalkıyor ve Cena ile Dominik'i dizleri üzerine getiriyor. Sonrasında köşeye geçiyor ve House Call için hamle yapıyor fakat Cena, Swerve'ü havada yakalıyor ve Atomic Drop! Bu sırada Venis koşarak Zayn'in üzerine atılıyor. Zayn'i yere serdikten sonra kaldırıyor ve ring direğine doğru fırlatıyor. Zayn ring direğine çarpıp yere düşüyor. Venis tekrardan atılacakken Jey onu durduruyor. Bu esnada Cena, Swerve'ü köşeye götürüyor. Dominik ise bir anda iplerin üzerinden dışarıdaki Venis & Jey ikilisine atlıyor ve Suicide Dive! Cena bir Snapmare ile Swerve'ü ringin ortasına doğru yıkıyor. Swerve ayaklanırken Cena da köşeye çıkıyor ve DIVING LEG DROP! Cena tuşa gidiyor! 1-2-

03_Val_Venis_Alumni.jpg

Kickout! Swerve tuşu atmayı başarıyor. Cena hızlıca Swerve'ü ayağa kaldırıyor ve Attitude Adjustment için sırtına alıyor. Fırlatıyor fakat Swerve ayakları üzerine düşüp iplerden sekiyor ve Superkick! Cena tekmenin etkisiyle geriye doğru sendeliyor ama iplerden seker sekmez bir Shoulder Tackle! Ardından bir Shoulder Tackle daha. Cena, Protobomb için hamle yapacağı sırada Venis bir anda ringe dalıyor ve Swerve'e bir Clothesline! Ardından hızlıca iplerden sekiyor ve Cena'ya bir Big Boot! Dominik ringe giriyor onu yakalayıp bir Back Body Drop ile yere yapıştırıyor. Sonrasında da tekrardan onu yakalıyor ve Spinebuster! Swerve bu esnada ayaklanıyor ama Venis'ten bir Clothesline daha! Venis, Zayn'i yakalıyor ve bir Suplex çakıyor. Sonrasında da köşeye çıkmak için hamle yapıyor. Venis köşeye çıkıyor fakat kime atlayacağına karar veremiyor. Zayn bu esnada aprona kendisini yuvarlıyor ve Venis, Swerve'ü tercih ediyor. CUMSHOT! VENIS TUŞA GİDİYOR! 1-2-

jey-uso-wwe-2.webp

Dominik son anda Venis'in üzerine atlıyor ve tuşu bozuyor. Venis oldukça üzgün. Ama sakinliğini korumayı başarıyor. Hızlıca ayağa kalkıyor ve Dominik'i yakalıyor. Bu esnada Cena ayaklanıyor. Venis ona yöneliyor ve bir Clothesline ile onu aprona düşürüyor. Sonrasında tekrardan Dominik'e hamle yapmak istiyor fakat Dominik'ten bir Eye Poke geliyor. Venis gözünü tutarak köşeye doğru yol alıyor. Dominik bir Corner Splash yapmak istiyor fakat Venis çekilince Dom köşeye uçuyor. Bu esnada Jey Uso ringe giriyor ve Dom'a bir Superkick çakıyor! Dom iplerden sekiyor ve dizleri üzerine düşüyor. Swerve koşarak geliyor ve HOUSE CALL! SWERVE AYAĞA KALKAR KALKMAZ JEY USO'DAN BİR SUPERKICK! SWERVE RİNGİN DIŞINA UÇUYOR. JEY İLE VENIS BAŞ BAŞA KALIYOR! Birbirlerini süzerken Zayn, Venis'i ringin dışına çekiyor. Cena ise Uso'yu yakalayıp aprona çekiyor. Cena apronda Uso'ya bir yumruk atmak istiyor fakat SUPERKICK! CENA RİNGİN DIŞINA UÇUYOR! HELLUVA KICK! ZAYN'DEN JEY USO'YA HELLUVA KICK! JEY USO BARİYERLERE UÇUYOR!

screengrabber_40_722404--467f750d7ff35cba6c5280db200f42c7.jpg

Venis bir anda Zayn'i yakalıyor ve Alabama Slam! Venis köşeye çıkıyor Cumshot için. Bu esnada Swerve aprona çıkıyor ama Venis, Swerve'e bir tekme sallayıp onu ringin dışına düşürüyor. Ardından Zayn'e doğru CumShot için atlıyor fakat Zayn son anda dizlerini karnına çekiyor ve Venis atlayışı doğrudan Zayn'in dizlerine doğru yapıyor. Venis acıyla kıvranarak köşeye doğru kendini götürüyor. Zayn ise hızlıca ayağa kalkıyor ve HELLUVA KICK! ZAYN ADAYLIK İÇİN VENIS'İ RİNGİN ORTASINA ATIP TUŞA GİDİYOR! 1-2-

crs_483010_1.jpg

GLASS JAW KNEE STRIKE! JACK PERRY BİR ANDA ORTAYA ÇIKIP RİNGE DALIYOR VE TUŞA GİDEN SAMI ZAYN'İN ÇENESİNE GLASS JAW'U GEÇİRİYOR! TUŞU BOZUYOR! PERRY RİNGE OTURUYOR VE HAKEME ELİYLE İKİ İŞARETİ YAPIYOR! HAKEM OLANI ANLAMAYA ÇALIŞIP PERRY İLE TARTIŞMAYA BAŞLIYOR!

Jack-Perry-Yota-Tsuji-678x381.jpeg

Bu sırada Swerve ringe sürünerek giriş yapıyor ve ayaklanmaya çalışıyor. Perry ise hakeme odaklanmayıp doğrudan Swerve'e doğru yöneliyor ve GLASS JAW KNEE STRIKE! SWERVE YERDE! PERRY MAÇI ELE GEÇİRİYOR!

dominik-mysterio-vs-rey-mysterio-1719886167.jpg

PERRY APRONDA YATAN DOMINIK'İ FARK EDİYOR! PERRY HIZLICA DOM'U ÇEKİP RİNGİN ORTASINA BIRAKIYOR! DOM, SWERVE'ÜN ÜZERİNE KENDİSİNİ ATMAYI BAŞARYOR! DOMINIK TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Kazanan ve SummerSlam 2025'te Jack Perry'nin Rakibi Olacak Olan İsim: Dominik Mysterio

dchiraw1640_08_ntwk_rev_1--e4c54189242a49ec5b052ba76d4dbda2.jpg

JACK PERRY, TAKIM ARKADAŞINA MAÇI HEDİYE ETTİ! Dominik Mysterio bir numaralı aday olmayı başarıyor. Jack Perry rakibini resmen kendi elleriyle seçiyor. Hakem, Dominik'in elini havaya kaldırırken Perry ise köşeden Dominik'i izliyor. Hakem, Dominik'i bıraktıktan sonra Perry ile Dominik göz göze geliyor. Perry ellerini iki yana açıyor. Sarılmak istiyor. Dominik de ellerini iki yana açıyor. İkili sarılmak için birbirlerine yaklaşıyorlar.

5ecad8f9-0e93-427a-b213-20da56cfb45a.jpg

PAYBACK'in sahibi "The Don" Tony D'Angelo girişte görünüyor. D'Angelo elinde mikrofonla girişte beklemeye başlıyor ve hızlıca söze giriyor.

FPoCi0cX0AIKdRK.jpg:large

Tony D'Angelo: Jack Perry... Maça kafana göre adam ekledin, anladım ama sonrasında eklediğin adama maçı kazandırmak ve her şeyi kendi istediğin gibi yürütebileceğini sanman... Bu bazı Antik Yunan Komedilerinden daha komik. Ama unuttuğun bir şey var ki; artık burası, The Rock'ın PAYBACK'i değil. O yüzden, tam olarak istediğini alman mümkün gözükmüyor.

Tony gülüyor.

Tony D'Angelo: World Heavyweight şampiyonu Jack Perry! SummerSlam'de World Heavyweight Championship'ini koruyacaksın... Ringdeki 5 adama karşı... Championship Scramble maçında! Ve Dom... Bu maçın içerisinde sen yoksun!

19cb7-17477192027397-1920.jpg

DOMINIK DELİRİYOR! TONY GÜLERKEN JACK PERRY'NIN DE KEYFİ FENA BİR ŞEKİLDE KAÇIYOR!

Tony D'Angelo: Üzülme Dom Dom, Seni sevmiyorum sanma figlio. Seni de düşündüm... Sen de SummerSlam'de yeterince meşgul olacaksın. Çünkü sen ve Jack Perry, PGW Tag Team Championship'inizi SummerSlam'in açılış maçında koruyacaksınız. Val Venis ve Jey Uso'ya karşı!

Jack Perry ile Dominik Mysterio ringde sinirden köpürüyorlar adeta! Tony gülerken arka alanın yolunu tutmak için hazırlanıyor— FAKAT BİR DAKİKA!

228fe-16712442927093-1920.jpg

SEYİRCİLERİN ARASINDAN BİR İZLEYİCİ KOŞARAK BARİYERLERDEN FIRLIYOR VE GELİŞİNE TONY'E BİR YUMRUK GEÇİRİYOR! GÜVENLİKLER ADAMIN ÜSTÜNE ÇULLANSA DA TONY YUMRUĞU YİYİP YERE YAPIŞIYOR BİLE. Güvenlikler bir yandan bu seyirciyi tutarken bir yandan da onu ezmeye başlıyorlar. Tony ensesini tutarak ayaklanıyor ve o da kendisine saldıran kişiye saldırmak için hamle yapıyor ama birkaç güvenlik kendisine engel oluyor. Kapüşon çıktığında ise güvenliklerin pestilini çıkardığı adamın kim olduğunu görüyoruz...

Wes-Lee-WWE-NXT.jpg

BU ESKİ PGW GÜREŞÇİSİ WES LEE! TONY'NİN SİNİRDEN DİŞLERİ TİTRİYOR. GÜVENLİKLERE BAĞIRARAK BİR ŞEYLER DİYOR VE GÜVENLİKLER WES LEE'Yİ ÇEKEREK KALDIRIYORLAR. Dominik Mysterio ile Jack Perry girişte olanları kahkahalarla izlerken güvenlikler Wes Lee'yi hırpalayarak dışarıya taşımaya çalışıyor.

JBL: Neden? Bu intihar değil de ne?

Michael Cole: En azından işe yaramış gibi duruyor John. Tüm arenanın Tony'e nasıl baktığına bak!

Dom ve Perry'nin dışında Scramble maçına katılacak diğer isimlerin de kıkırdadığını ve gözlerini Tony'den kaçırdığını görüyoruz. D'Angelo yumruk yediği gözünü öfkeyle tutarken 79. PAYBACK şovu bu görüntülerle sona eriyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕𝟗: 𝘗𝘶𝘯𝘤𝘩𝘭𝘪𝘯𝘦
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi