Eski ROH World Şampiyonu Jonathan Gresham Bir Süre Güreşten Uzak Kalacağını Açıkladı

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

"Eski ROH World şampiyonu Jonathan Gresham, iki gün önce iki felç geçirdiğini ve bunun sonucunda bir süre güreşten uzak kalacağını açıkladı.

Jonathan Gresham’a güvenli ve tam bir iyileşme süreci için en iyi dileklerimizi gönderiyoruz.

"İki gün önce uyandım ve yürüyemiyor ya da vücudumun sol tarafını hareket ettiremiyordum. Göremiyordum ve zar zor konuşabiliyordum. 911’i aramam 30 dakikamı aldı ama sonunda aradım. Hastanede uyandım, ne olduğunu hatırlamıyordum. Bana MRI yaptıklarını ve iki felç geçirdiğimi söylediler.

Birçok test yapıldı ama hepsi temiz çıktı. Ne olduğunu tam olarak bilmiyorlar, söyledikleri tek şey birkaç hafta önce geçirdiğim ağır COVID vakasının olası bir komplikasyonu olabileceğiydi. Kesin nedeni asla öğrenemeyebileceğimizi söylediler.

Yani söylemeye gerek yok, iyileşmek ve nöroloğumdan tamamen onay almak için güreşe 2-4 hafta ara vereceğim.

Eşim, evden sedyeyle çıkarıldığım anı Ring kapı zili kameramızdan gördü ve bir şekilde Orlando’dan Atlanta’ya uçup ben uyandığımda orada olmayı başardı. Yüzümün nasıl göründüğünü gösterdiğinde felç geçirdiğime tam olarak inanabildim. 37 yaşımda böyle bir şey için endişelenmem gerekeceğini hiç düşünmemiştim.

Yakında geri döneceğim.""​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi