AEW’da Hurt Syndicate Arızası

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Genç dediğiniz WWE eskisi FTR ise AEW batmış zaten.

Hangman ve Kyle kendi yıldızları sayılmaz. Kyle belki biraz sayılabilir zira NJPW'da single olarak bir noname iken burada parladı ona bir şey diyemem ama Hangman'i çok sevmeme rağmen AEW'nun kendi yıldızı değil. Ayrıca WWE'nin AEW'dan isimleri çekmelerinin sebebi de AEW'nun bu süreci yönetemeyip gerçekten kendi yıldızlarını kaptırması (Cargill, May, Starks vb.) AEW hala WWE eskilerine muhtaç. Kendi yıldızlarını bir bir WWE'ye kaptırır bir pozisyonda. Şu anki durumda bu üçlünün de kaybedeceği hiç bir şey yok. Lesnar davası devam ederken WWE'ye dönebildiği, her şeyden önce CM Punk'ın WWE'ye gelebildiği bir ortamda MVP'nin suçlamaları 5 dakikalık bir görüşmede tarih olur unutulur gider.
Hangman cayır cayır AEW'nun kendi yıldızı ya. Kendin söylediğin gibi Kuti'm, potansiyelli bir sideman'den destansı bir kahramana burada dönüştü ki mevcut durumda her şeyiyle en tepedeki güreşçi olabilir sektörde. Bence öyle ama çoğunluk için de ilk değilse de bile ilk üçtedir. FTR hususuna gelecek olursak, sektördeki en özel takımlardan biri. Bir yerin eskisi olması hatta dönem dönem orada bok gibi kullanılmış olması, yakın dönemde yaptığı işlere ve oluşturdukları kariyere benim gözümde bir zeval vermedi. FTR markası, öyle böyle büyük değil. Konudan bağımsız olarak bunu eklemek istedim.

wegdarest11

PG.net Kullanıcısı
Konular
75
Beğeni sayısı
25
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Hangman Adam Page
Hangman nasıl sayılmaz hoca ya adamın indie kariyerinde hiçbir başarısı yok elle tutulur.

Hangman ve Kyle kendi yıldızları sayılmaz. Kyle belki biraz sayılabilir zira NJPW'da single olarak bir noname iken burada parladı ona bir şey diyemem ama Hangman'i çok sevmeme rağmen AEW'nun kendi yıldızı değil. Ayrıca WWE'nin AEW'dan isimleri çekmelerinin sebebi de AEW'nun bu süreci yönetemeyip gerçekten kendi yıldızlarını kaptırması (Cargill, May, Starks vb.) AEW hala WWE eskilerine muhtaç. Kendi yıldızlarını bir bir WWE'ye kaptırır bir pozisyonda. Şu anki durumda bu üçlünün de kaybedeceği hiç bir şey yok. Lesnar davası devam ederken WWE'ye dönebildiği, her şeyden önce CM Punk'ın WWE'ye gelebildiği bir ortamda MVP'nin suçlamaları 5 dakikalık bir görüşmede tarih olur unutulur gider.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley

FTR haberini görmemiştim, haklı tarafları da var haksız tarafları da o konuda. Diğer söylediğinde bir tane doğru taraf yok ya, Hangman tamamiyle AEW ürünü, ROH'ta midcarddan öte çıkamadı kendi bile ROH jobberiydim diye şaka yapıyordu zamanında, o adam Bryan, Mox, Omega gibi bu sektörün devlerini alt etti bu şirkette. Kendi yıldızlarını kaptırma konusunda söylediğin sence de saçma değil mi bu sektör böyle ilerliyor zaten, her güreşçiyi memnun edemezsin sonuçta, son söylediğinde ise şöyle bir sıkıntı var ki HS ekibi WWE'de bulunduğu son zamanlarda zaten kullanılmayan isimlerdi, ırkçılık mevzusundan öte, hiçbir şekilde kullanılmadıkları şirkete dönmelerini neden istersin ki yani.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Hangman cayır cayır AEW'nun kendi yıldızı ya. Kendin söylediğin gibi Kuti'm, potansiyelli bir sideman'den destansı bir kahramana burada dönüştü ki mevcut durumda her şeyiyle en tepedeki güreşçi olabilir sektörde. Bence öyle ama çoğunluk için de ilk değilse de bile ilk üçtedir. FTR hususuna gelecek olursak, sektördeki en özel takımlardan biri. Bir yerin eskisi olması hatta dönem dönem orada bok gibi kullanılmış olması, yakın dönemde yaptığı işlere ve oluşturdukları kariyere benim gözümde bir zeval vermedi. FTR markası, öyle böyle büyük değil. Konudan bağımsız olarak bunu eklemek istedim.
Ondan öte FTR mevzusu öyle de değil ki, FTR alıp 1 yıl boyunca reign yapmayacak sonuçta, onlar da geçiş rakibi, Edge & Christian'a kaybedecekler kemeri, E & C ikilisi de tag team divizyonunu eski kaliteli günlerine çevirecek takım direkt 2 isim de main eventer sonuçta. Gençleri yükseltmek derken kastettiğim bu, HS ekibinin kemeri kaybetmek istedikleri isimler onları yendiğinde değil, Edge & Christian ikilisiyle karşılaştığı zaman ilgi çekerler.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Ondan öte FTR mevzusu öyle de değil ki, FTR alıp 1 yıl boyunca reign yapmayacak sonuçta, onlar da geçiş rakibi, Edge & Christian'a kaybedecekler kemeri, E & C ikilisi de tag team divizyonunu eski kaliteli günlerine çevirecek takım direkt 2 isim de main eventer sonuçta. Gençleri yükseltmek derken kastettiğim bu, HS ekibinin kemeri kaybetmek istedikleri isimler onları yendiğinde değil, Edge & Christian ikilisiyle karşılaştığı zaman ilgi çekerler.
Konudan bağımsız yazdım dediğim gibi. Küçük bir yerildi gibi hissettim FTR.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Konudan bağımsız yazdım dediğim gibi. Küçük bir yerildi gibi hissettim FTR.
FTR bu sektörden ayrıldığında benim için gelmiş geçmiş en iyi takım ayrılmış olacak, isteyen istediğini düşünebilir FTR hakkında, çok büyük takım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi