Lena Kross TNA Wrestling ve All Elite Wrestling'deki Görünümleriyle Geçirdiği 'Oldukça Yoğun Haftayı' Anlatmış

KAT

mr. iwgp
Konular
1,226
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
r0_559_5472_3648_w1200_h678_fmax.jpg

Lena Kross, bu deneyimlerin daha büyük fırsatlara yol açacağına inanıyor. 24 Temmuz’da TNA Wrestling, televizyon çekimlerinin yanı sıra Xplosion programı için de çekimler gerçekleştirdi. Bu Xplosion çekimlerinde bağımsız güreşçi Lena Kross, organizasyon için ring içi çıkışını yaptı. Ertesi hafta ise Lena Kross, All Elite Wrestling'e geçerek Collision programında Kris Statlander’a karşı kısa bir teke tek maça çıktı. Captain’s Corner için yapılan sanal imza etkinliğine katılan Lena Kross, bu fırsatlarla ilgili konuştu ve TNA Wrestling cephesinde kendisine bu şansı sunan ismin Tommy Dreamer olduğunu paylaştı.

"(Sanal imza etkinliğine) Beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok heyecanlıyım. Söylediğiniz gibi, oldukça yoğun bir haftaydı. TNA, AEW, canlı televizyon çıkışı… Büyük hafta, büyük hafta.

Gerçekten yoğun bir haftaydı. Her şey oldukça hızlı gelişti. Geçen hafta Rhode Island’daki TNA çekimleriydi. Perşembe günü Xplosion çekimlerine davet edildim çünkü iki gece katıldım. Perşembe günü birinci geceydim. Rosemary ile birlikte Harley Hudson ve Myla Grace’e karşı takım maçı yaptık. Harika bir deneyimdi. TNA’de ilk kez çalıştım, o kızların hepsiyle ilk kez çalıştım. Soyunma odası gerçekten harikaydı. Orada çok sayıda Avustralyalı vardı. Instagram’da altımızın olduğu bir fotoğrafı gören oldu mu bilmiyorum ama ben, The IInspiration, Indi Hartwell ve Steph De Lander vardık — bu beş ediyor — saymayı bilmiyorum. Sadece beşiz. Beş kişiydik. Soyunma odası harikaydı. Maçtan çok memnun kaldım. Henüz tekrar izlemedim. Eğer izlediyseniz, ne düşündüğünüzü bana söyleyin. Kendimi o platformda gösterebilme fırsatını Tommy Dreamer bana verdi, bu yüzden ona çok minnettarım. Yapımcı olarak Jazz ile çalışmak da güzel bir 'çemberin tamamlanması' anıydı. Elbette bir hayran olarak izleyip sonra bu insanlarla çalışmak harika bir şey ve ardından bu hafta, AEW için Chicago’ya gittim ve Collision’da Kris Statlander’a karşı canlı TV çıkışımı yaptım. Yine kısa bir sürem vardı ama o sürede kendimi gösterip ilk izlenimi bırakmam gerekiyordu. Ama bence ne yaptığım konusunda kendime güveniyorum ve dünyaya neler gösterebildiğimden de memnunum ve açıkça söyleyebilirim ki bu sadece bir başlangıç. Çünkü artık bu platformda neler yapabileceğimi gösterdiğime göre, fırsatlar artarak gelmeye devam edecek… Bu işte sadece tek bir şey yeterlidir, ve hayatınız değişebilir."

TNA Wrestling'de bulunduğu sırada, Lena Kross, hem Avustralyalı hem de ilham kaynağı olan The IInspiration (Cassie Lee & Jessica McKay) ile bağlantı kurdu. Lena Kross, Cassie Lee ile Avustralya’da düzenlenen bir World Series Wrestling turunda güreştiğini hatırladı. Jessica McKay ile ise ilk kez TNA Wrestling çekimlerinde tanıştı.

"Yani onlar (Cassie Lee & Jessica McKay) ben güreşe başlamadan önce zaten kontratlıydı. Bu yüzden onları aslında çok yakın bir zamanda tanıdım. Cassie ile ilk kez — yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım 2023 yılında — Avustralya’daki bir World Series Wrestling turunda tanıştım. Kendisi ve Shawn Spears gelmişti. O turda tanıştık ve onlarla çalışma şansım oldu. Matt Cardona ile birlikte, Cassie ve Shawn Spears’a karşı bir karışık takım maçına çıktım ve bu gerçekten çok eğlenceliydi. Sanırım YouTube’da var, izlemediyseniz mutlaka bakın derim. Turun adeta final maçı gibiydi. Harikaydı, gerçekten bir bağ kurduk. Cassie ve Jess de, Tenille (Dashwood) gibi, Avustralyalı kadın güreşçiler için öncü oldular. Bize takip edecek bir yol açtılar ve pek çok kapıyı araladılar. Jess ile ise bu yıl tanıştım. İlk olarak WrestleMania zamanı, sonra da geçen hafta TNA çekimlerinde. İkisi de harika insanlar, gerçekten çok destekleyiciler. Bence Avustralyalı kadınlar arasında en güzel şey bu: hepimiz birbirimizi destekliyoruz. Çünkü sayımız az ve her şeyden çok uzağız. Bu yüzden birimizin kazancı, hepimizin kazancı oluyor çünkü gözleri hepimizin üzerine çekiyor. Yani evet, The IInspiration tam olarak adları gibi. Gerçekten tam anlamıyla ilham kaynağılar."

İmza etkinliğinin başka bir bölümünde Lena Kross, kendisi hakkında bazı bilgiler verdi ve güreşe geri dönmesini sağlayan şeylerden birinin World Wrestling Entertainment'ın "Total Divas" reality programı olduğunu söyledi.

"Ama aslında beni yeniden güreşe çeken şey Total Divas’tı; o reality TV programıydı ve ben de, 'Aman Tanrım, güreş,' dedim. Bu da içimdeki tutkuyu yeniden alevlendirdi. Biraz daha büyüktüm o zamanlar, 18–19 yaşlarındaydım sanırım."

Kaynak

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi