- Konular
- 1,221
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Eski New Japan Pro-Wrestling güreşçisi ve "Los Tranquilos de Japon" olarak ilk çıkışını yapan 43 yaşındaki Tetsuya Naito, Japonya’ya döner dönmez bu gazetenin ekibini bir aile restoranına acil çağrıyla topladı. İngiltere’deki RPW (Revolution Pro Wrestling) organizasyonunda iki maça çıkan Naito’nun, vize sorunları nedeniyle planladığı ABD güreş ringi katılımı belirsiz hale geldi. Bir sonraki maçı ise tekrar Avrupa’da olacak; İtalya ve Almanya’daki şirketlerde güreşecek. Ve dahası — eski yuvası olan New Japan Pro-Wrestling’e dikkat çeken bir mesaj gönderdi…
Tetsuya Naito, Revolution Pro Wrestling'in 25 Temmuz tarihindeki Wolverhampton şovunda, New Japan'den ayrıldığından bu yana yaklaşık 2 buçuk ay aradan sonra dönüş maçını gerçekleştirdi ve aynı ayın 27’sinde düzenlenen Sheffield şovuna da katıldı. Her iki maçta da BUSHI ile takım olarak yer aldı ve galibiyet elde ettiler. İkinci maçta ise, kendisiyle özdeşleşmiş olan "De! Ja! Pon!" toplu tezahürat performansını da sergiledi. İngiltere turnesinden Japonya’ya döndükten sonra kendisine röportaj teklifi sunduğumuzda, beklendiği gibi kutsal mekâna (yani favori mekânı olan aile restoranına) acil çağrı çıktı. Uzun bir aradan sonra ilk kez maça çıkmış olmanın yorgunluğu ve yurtdışında hamburgerle dolu günler geçirmiş olmanın ardından, Tetsuya Naito’yu rahatlatacak şey Japonya’daki aile restoranından başka bir yer olamazdı. "Sheffield küçük bir salondu ama böyle bir yerde bile bizi tanıyan insanların olması, belki de New Japan Pro-Wrestling’deyken asla yaşayamayacağım şeyleri yaşamış olmak, bence gerçekten güzeldi. Buradan sonra aralıklı olarak devam edeceğim sanırım, bu yüzden her bir maça vereceğim fiziksel kondisyonumun çok iyi olacağını düşünüyorum. Ama maç içgüdüsü (maç pratiği) konusunda biraz endişem var tabii…" diyerek etli karbonarasından bir lokma daha aldı.
Bir önceki röportajda, Ağustos ayında birden fazla Amerikan organizasyonuna katılmayı planladığını açıklamıştı. Ancak şu şekilde açıkladı: "Aslında İngiltere’den doğrudan Amerika’ya geçecektim ama şu anda Amerikan vizesi inanılmaz derecede sıkılaşmış durumda. Gerçekten de bu sefer alamadım, bu yüzden bir kez geri döndüm. Amerika şu anda belirsiz bir durumda olduğu için, bir sonraki maçım muhtemelen Avrupa’da olacak gibi görünüyor.". İtalya’da 15’inde, Almanya’da ise 17’sinde bir organizasyona katılması planlanıyor ve şöyle diyor: "Şu anki durumda, benim seçeneklerim arasında Japonya hâlâ yer almıyor. 'Sırada acaba hangi ülkeye, hangi organizasyona gitsem' düşüncesi öncelikli hâle gelmiş durumda." diyerek Margherita’sından bir ısırık aldı. Şu anda çeşitli ülkeleri dolaşarak seyahat eden bir izlenim veriyor olabilir, ancak sadece bilinmeyen yerlerde maç yapıp tatmin olmak gibi bir şey söz konusu değil. Tetsuya Naito şöyle dedi: "Varlık göstermek... yani sonuç da elde etmek istiyorum, değil mi? Şampiyonluk mu? Yani, öyle bir şey işte. Elbette çeşitli yerlere gitmek istiyorum ama, gittiğim her yerde iz bırakmak istiyorum." diyerek hedefini açıkladı.
Yeni bir mücadeleye başlamış olsa da, eski yuvası olan New Japan'in bilgilerini de kontrol ettiğini söylüyor. "Ben hâlâ (resmî) mobil site ve NJPW WORLD'ün üyesiyim. Merak etmiyorum desem yalan olur; sonuçlara, seyirci sayısına ve gelecekteki planlara bakıyorum." diyerek tiramisu’yu ağzına götürürken, "Bu yılki G1 Climax seyirci sayısı bakımından zorlanıyor gibi görünüyor ama... Pek de sorun olacağını sanmıyorum. Gerçi ben kendim katılmıyorum ama birlikte savaştığım güreşçiler orada. Elbette öyle olursa, öyle olduğu için üzülürüm de ama... Salonların sık sık dolup taşan New Japan’ini görmek istiyorum. Sonuçta bu da beni motive ediyor." diyerek destek mesajı gönderdi. Söylemek istediklerini söyledikten sonra Tetsuya Naito aniden telefonunu kurcalamaya başladı ve şöyle dedi: "Ha? BUSHI de konuşmak istiyormuş, şimdi buraya gelmek istiyormuş. Yakınlardaymış ama yeri bulabilir mi acaba... Bir gidip alayım, sen burada bekle." diye not bırakarak masadan ayrıldı. Tabii ki geri dönmedi. Masada sadece hesap fişi kalmıştı.
Kaynak