- Konular
- 1,217
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Eski New Japan Pro-Wrestling güreşçileri olan, 42 yaşındaki Tetsuya Naito ve aynı yaşta olan BUSHI tarafından oluşturulan yeni birliğin adı, 6 Haziran'da yapılan açıklamayla ''Los Tranquilos de Japón'' olarak belirlendi. Tetsuya Naito ve BUSHI, 4 Mayıs'taki Fukuoka Convention Center şovunu sonlandırarak New Japan Pro-Wrestling'den ayrıldılar. Bu durumla birlikte, 2015 Kasım ayında kurulan Los Ingobernables de Japón fiilen faaliyetlerini durdurmuş oldu.
Tetsuya Naito, 5 Haziran’daki kişisel blogunda şu açıklamayı yaptı: ''Bu 'isim hakkı' başkalarına (yani bana ve BUSHI’ye değil) ait. New Japan Pro-Wrestling'den ayrılmış olduğumuz için bundan sonra ben ve BUSHI olarak 'LOS INGOBERNABLES de JAPON' adını kullanamayız.''
Ticari marka haklarının federasyon tarafından yönetilmesinin yaygın bir durum olduğunu belirten Tetsuya Naito, ''Anlıyorum, kabul ediyorum ama yine de içine sinmeyen kısımlar var, gerçekten çok can sıkıcı...'' dedi. Yine de ''Her başlangıcın bir sonu vardır. ‘Ebedi’ diye bir şey yok sonuçta, bu da kaçınılmaz. Ne kadar üzülsen de sürekli oyalanmanın anlamı yok. Ben ve BUSHI ileriye bakacağız.'' diyerek yeni bir isimle yola devam edeceklerini duyurdu ve nihayet aynı gün, BUSHI'nin sosyal medyasından yeni birlik adının duyurusu yapıldı. Üç ayrı gönderiye bölünerek yapılan açıklamada isim şu şekilde tanıtıldı: "Los Tranquilos de Japón"
İspanyolca’da bu ifade, 'Japonya'nın sakin adamları' ya da 'Japonya'nın rahat tipleri' anlamına geliyor. Aynı zamanda Tetsuya Naito'nun imzası hâline gelen ve taraftarla birlikte hep bir ağızdan söylediği “De Ja Pón!” performansına da uygun bir isim olarak değerlendirilebilir.
Kaynak